reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2008

witam wieczorkiem:)
Kuba ogląda scoobiego, Liwcia zasypia, a ja kolacyjka i też idę spać, dziś jakoś sennie okropnie:baffled:
KATE hehehe mój to pewnie byłby w niebo wzięty:-p
Sylcia zdrówka dla Wiki oby to nic poważnego:tak:
Surv jak wybierzesz coś fajnego to wrzuć linka:) ja myślę o jakiś nowych puzzlach i grach planszowych:tak:
Dorka my też mamy niebieskie i żółte, no i jeszcze czerwone i zielone;-)późno Misia chodzi spać:tak:
Kamu zdrówka dla Maksia!
spokojnej nocki!

reklama
Kic normalnie Misia chodzi spac ok 20 ale wczoraj i dzis cos nie chciala zasnac i dzis zasnela ok 21.30:angry:
Survi i co wybralas cos? Dobrze ze Flo nie zarazila sie od Laury:tak:
Sylcia i jak Wiki po wizycie?
Kasia fajnie masz, u mnie G dopiero skonczyl poprawianie paneli, Misia z rykiem poszla spac, Seba 2 godziny sie kapal, ale teraz juz mam spokoj:tak:
Jutro znowu o 7 trzeba wstac, zeby Misie odprowadzic do przedszkola, bo G idzie na 6:tak: Od srody G ma wolne wiec juz on bedzie ja zawozil:tak: Ja w srode ide na badania, tylko krew i grupe krwi okreslic:tak: Dobra spadam,dobranoc.
P.S. Cos nam Post sie zapodziala?

Kasia, jeśli czekasz na dobrą pogodę z zachodu to mam złe wieści...dziś znowu barowo:baffled: W sumie prawie listopad, nie ma co cudów oczekiwać, ale jednak nie przepadam za taką przedzimową przejściówką:-pByle do weekendu, mam nadzieję, że i mnie się uda nie pracować, to moze w końcu odeśpię?:tak: choć R ma zdaje się takie same plany, a nie sądzę, żeby Flo je podzielała:-)

Kate i jak sprawy na wiadomym froncie? dał się m zbałamucić w końcu?:-D

Madzia, hop hop! Melduj się, bo nie wiemy, czy już przeć:tak:

Post to pewnie ma już przedswiąteczny sezon windykacyjny, dlatego się nie odzywa;-)

co do prezentów to ja w sumie dla dorosłych bardziej szukam, dla młodzieży pomysłów mam aż nadmiar...teraz tylko należy je zweryfikować pod kątem stanu konta;-) Dziewczynkom kupie te klocki z Hello Kitty bo prawie sikają z emocji jak reklamę widzą, więc niech mają..na swieta spróbuję przemycić coś bardziej w moim guście, książki czy układanki, choć też nie wiem...bo Flo chce sprzet budowlany a Laura narzedzia:szok: Za to Ben przepada za wózkami dla lalek i sprzetem do sprzątania...dziwne dzieci mamy:-p A jak sobie pomyślę, że za rok bedzie sześcioro smarkaczy do obskoczenia plus rzesze dzieci znajomych to się zastanawiam czy działalności nie odwiesić, żeby na faktury zabawki kupować hurtem:-D

W związku z powyższym wracam do zarabiania:-p

Melduję się;-)
A no własnie,juz prawie listopad:szok: jak to słysze,to wpadam w jeszcze większą panikę:szok::szok:
Swoją aktywność ograniczyłam do minimum,zeby Majki z brzucha za wcześne nie wykurzyc,chociaz znając życie pewnie mi to nie grozi mimo rozwarcia i braku czopa:baffled: Powiedzcie ile bez tego czopa można chodzić? ja juz conajmniej tydzień łażę bez,a słyszałam o max 2 tyg.Może ma ktoś inne informacje?
Jak już wiem o tym rozwarciu to i inne objawy zbliżającego się porodu ciagle zauważam:-p
Torbę do szpitala w koncu spakowałam,więc w spokoju czekam na rozwój sytuacji.

Maciek dzisiaj coś pociągający wstał,aż sam powiedział,ze chce inhalacje:szok: Mam nadzieję,ze nic z tego kataru nie bedzie;-)
Widze,że już o prezentach gwiazdkowych myslicie.Ja planuje kupic karty do nauki angielskiego "Angielski dla dzieci. Karty obrazkowe - 100 pierwszych słówek" - Sklep internetowy Kdc.pl - Aktualna cena: 29.50 zł. Tania i szybka wysyłka: Warszawa, Opole, Poznań, Lublin... .Maciek na angielski w przedszkolu nie chodzi,ale w tą bajke co ucza angielskiego na minimini gapi sie jak zahipnotyzowany i cały alfabet umie poprawnie zaśpiewać. Z resztą innego pomysłu nie mam,już dość tych hot weelsów i sprzetów budowlanych:-p.

Wlasnie wróciłam z przedszkola. Basenu dzis nie ma bo mało dzieci.

Nabiegalam sie i teraz odpoczywam

Madzia oszczedzaj sie. Tez słyszałam ze bez czopa 2 tyg wiec sciskaj jeszcze nogi coby do 10go mała przetrzymac

Surv u nas dzis piękne slonko i całkiem ciepło wiec sio chmurom z zachodu:-) Ja wczoraj zrobiłam listę gwiazdkowa i juz trzeba sie brac za zakupy bo w grudniu nie wyrobie

Oki lece ogarnąć house
Do pozniej

Hej
Dorka , Wiki ma zawaloną krtań i antybiotyk, i siedzimy w domu :-(
Do tego jeszcze Ola dostała dziś antybiotyk bo kaszle, już 3 tydzień, i też chyba to krtaniowe :-(, ale na szczęście bez gorączki i innych objawów, i do szkoły może chodzić :tak:
Madziu to trzymamy kciuki za wytrzymanie do 10 listopada :-)
Surv moja Wiki też szaleje z tymi klockami, ale jakoś one drogie są :rofl2:, i sama nie wiem, poza tym obie chcą Barbie z sukienkami do malowania ( wodne studio cy cóś takiego), i Ola szaleje za nowymi pluszakami (psami), choć coraz częściej słyszę o żywym :blink:
A mi brak pomysłu i kasy :-D:-D:-D:-D

Hej
Surv moja Wiki też szaleje z tymi klockami, ale jakoś one drogie są :rofl2:, i sama nie wiem, poza tym obie chcą Barbie z sukienkami do malowania ( wodne studio cy cóś takiego), i Ola szaleje za nowymi pluszakami (psami), choć coraz częściej słyszę o żywym :blink:

To widzę, że te same reklamy, co Flo ogladaja...bo u nas też było wstepne jęczenie o tę Barbie, ale powiedziałam, ze nie ma mowy, bo na co jej Barbie, jak ona się w ogóle lalkami nie bawi?:-p Co do Hello Kitty, to są też takie podstawowe zestawy za kilkanaście złotych, do tego kupić pakę tych klocków mega bloxxs bo podobno pasuja, razem zmieszać i udawać, ze to właściwy zestaw...tak sobie kombinuję wobec tego, ze R chyba już definitywnie straci pracę...szef-socjopata nie jest w stanie znieść braku posłuszeństwa (czytaj: lizania d***) i ewidentnie szuka pretekstu, a że jak R się cichaczem dowiedział, znalazł już frajera na jego stanowisko, to myslę, że w ciągu paru tygodni go wykopie...no i dobrze, tak by R się nigdy na zmianę pracy nie zdecydował, a teraz nie ma wyboru:-p

Madzia
, do 10-go to chyba dotrwasz...ja się nie znam, ja szłam rodzić bez skurczy, z czopem i wszystkim na głucho zamkniętym:-p ale chyba rzeczywiście bez czopa to już długo się nie chodzi:tak:

Madziu - jak szłam rodzić Sonię to miałam 1,5 cm rozwarcia i po podaniu oksytocyny przez godzinę urodziłam po kolejnych 3 :-) więc ściskaj nogi, bo pewnie do 10 listopada urodzisz :-)
Surv - moja też chce Hello Kitty:baffled: a mamy już taką małą cukierenkę HK i teraz chce jakiś pociąg:szok:

reklama
Witam:)
jestem wykończona, zrobiliśmy sobie z M wycieczkę do Ikeii:-pchcę szafę nową kupić bo mnie już wkurzają te porozwalane ciuchy:wściekła/y:a tak koszyczki i mam nadzieję ze wszystko będe miała na miejscu:-pna razie na oglądaniu się skończyło ale mniej więcej mam upatrzonych kilka typów i dodatki, teraz musimy na faktury czekać:crazy:no i na gwiazdkę kupimy małemu stoliczek i krzesełka + relingi z kubeczkami na kredki, mazaki, plastelinę i inne pierdoły:tak:
Madzia no nie szalej i pamiętaj że liczę na smsa, nawet w środku nocy:tak::-)
Kasia no nie pocieszę bo dzis u nas jeszcze gorsza pogoda:wściekła/y:
Sylcia zdrówka dla dziewczyn!
Surv dobrze że Flo ma sprecyzowane wymagania, Kuba non stop chce coś innego:baffled:
ok idę ubrać Liwcię, bo myślałam że zaśnie więc ubrałam samego bodziaka a ta w najlepsze się śmieje i gada do nowego misia:-D

Do góry