reklama
Pabla a no to problem praktycznie masz z głowy:-)ja od kiedy jeżdżę cameleonem specjalnie wychodzę jak mała jest po drzemce, bo jak śpi w domu to mogę więcej zrobić (i drzemnąć się też
)a na spacerze nie ma ryku tylko jedziemy, oglądamy i gadamy
:-)kurcze i mam wrażenie że Kuba w jej wieku więcej gaworzył, gadała" bababa"bardzo wyraźnie, a Liwka tylko gada jakieś zlepki, bardziej to głużenie niż gaworzenie, już się nakręcam

Liwka już śpi,Kuba ogląda Dorę, kurcze wyłączyli na ence bumerang i cartonnetwork i jest co wieczór ryk bo scoobiedoo nie leci
spokojnej nocki!

Liwka już śpi,Kuba ogląda Dorę, kurcze wyłączyli na ence bumerang i cartonnetwork i jest co wieczór ryk bo scoobiedoo nie leci

spokojnej nocki!
Ojoj jak mi sie po tym długim weekendzie nie chciało wstać do pracy
No ale jak mus, to mus. Ale żeby było jeszcze milej, to zgubiłam w autobusie rękawiczki, tzn. zostawiłam je na siedzeniu
Mam nadzieję, że z każdym dniem będzie lepiej, jak tydzień tak niefajnie się zaczął
Wow Tosika, to policytowaliście pięknie! Dobrze, że macie dom, to i ptak się zmieści
Ale faktycznie, jak dziewczyny piszą, nieźle kusisz los
Renia, brawo dla Juniora! Super, że złapał bakcyla
No właśnie, wyjazdy są super, tylko potem to pranie i ... prasowanie
Mówisz, że jednak Igi - super!
Pabla, super, że tak gromadnie na basen chodzicie. Ja jakoś nie mogę się zebrać, choć moje dzieciaki starsze - to jedno ;-) Faaajny styczeń Ci się szykuje. Mi mniej - egzamin z angielskiego
Kic, mówisz, że nie ma już Scoobiego? Oj, niefajnie. Ostatnio moje dzieciaki oglądały Rio i Króla Lwa i im się podobało

Wow Tosika, to policytowaliście pięknie! Dobrze, że macie dom, to i ptak się zmieści

Renia, brawo dla Juniora! Super, że złapał bakcyla

Pabla, super, że tak gromadnie na basen chodzicie. Ja jakoś nie mogę się zebrać, choć moje dzieciaki starsze - to jedno ;-) Faaajny styczeń Ci się szykuje. Mi mniej - egzamin z angielskiego

Kic, mówisz, że nie ma już Scoobiego? Oj, niefajnie. Ostatnio moje dzieciaki oglądały Rio i Króla Lwa i im się podobało

WItam rankiem
My już na nogach od 7, nie wyspana jestem, czekam aż Liwa pójdzie na drzemkę
Kasia no nie ma, chyba że ja źle patrzę, ale scoobie zawsze leciał właśnie na boomerangu albo na cartoonie, a w miejsce tych programów włączyli NickJunior i coś w HD
o ile ten Junior jest fajny bo leci Dora i Diego o tyle to drugie to jakaś porażka
a Rio mieliśmy wypożyczone w 3D ale młody nie wytrzymał do końca
dla niego 20min przed tv to bardzo długo, potem trzeba pobiegać i poskakać
powodzenia na egzaminie
Idę dzieciarnię przebierać z piżam...u nas jakiś milimetr "białego" za oknem
miłego dnia!
My już na nogach od 7, nie wyspana jestem, czekam aż Liwa pójdzie na drzemkę

Kasia no nie ma, chyba że ja źle patrzę, ale scoobie zawsze leciał właśnie na boomerangu albo na cartoonie, a w miejsce tych programów włączyli NickJunior i coś w HD

Idę dzieciarnię przebierać z piżam...u nas jakiś milimetr "białego" za oknem

miłego dnia!
Pabla u nas to samo
w sensie nocek, bo do raczkowania daleko, na razie pupa w górze ale buzia nadal na kocu
gratki dla Soni, pewnie zaraz wstanie i nóżki pójdą w ruch:-)
Liwka śpi, też bym się położyła, ale śniadanie sobie zrobiłam
aha już nie śpi

Liwka śpi, też bym się położyła, ale śniadanie sobie zrobiłam

survivor26
Mamy lipcowe'08
Pabla, no to gratulacje dla malej i wyrazy współczucia dla Ciebie, bo Ci teraz biegania za nią dojdzie
Jak czytam o Waszych nockach, to wolę o swoich za parę miesięcy nie myslec, ale pewno hardcore tez będzie
Kic, śnieg u Was? prawdziwy? U nas pada deszcz jak zwykle i nic nie zapowiada zmiany:-(
Dorka, nie odważę się wkleić zdjęcia wózka, bo Kic zobaczy i na wylew zejdzie
:-) Ale jak dla mnei jest ok, jeździ jak trzeba, a więcej nie potrzebuję
R wczoraj jakiś postrzał trafił, na moje oko go zawiało, bo rusza się gorzej niż ja i jeczy jakby się do porodu zbierał
Oczywiście dziś do roboty poszedł nie wiadomo po co, bo się nie nadaje, no ale się zaparł, bo jutro bierze wolne na zalatwianie dokumentow do sprzedaży meiszkania, a nadal panicznie się boi podpaść szefowi
No ale czuję, że wróci z pracy i zlegnie w pozycji konajacego Marata
Byle mi się jutro mlodą zajął bo mam usg połówkowe i wolałabym na nie bez dziecka iść...ostatnio mnie dopadla schiza, ze Sara się jednak chłopakiem okaże...być może w związku z remanentem ciuszkow niemowlęcych i stwierdzeniem, ze wszystkie są różowe
Dobra, skopuję małego leniucha, zeby się ubrał i w ramach rozrywki idziemy do biblioteki;-)

Jak czytam o Waszych nockach, to wolę o swoich za parę miesięcy nie myslec, ale pewno hardcore tez będzie

Kic, śnieg u Was? prawdziwy? U nas pada deszcz jak zwykle i nic nie zapowiada zmiany:-(
Dorka, nie odważę się wkleić zdjęcia wózka, bo Kic zobaczy i na wylew zejdzie

R wczoraj jakiś postrzał trafił, na moje oko go zawiało, bo rusza się gorzej niż ja i jeczy jakby się do porodu zbierał

Dobra, skopuję małego leniucha, zeby się ubrał i w ramach rozrywki idziemy do biblioteki;-)
u nas tez nocka nieciekawa dzisiaj.Pospala panna wczoraj w dzien w foteliku 5 godzin,to mialam za swoje.Od 1 prawie nie spie
A teraz obiecalam ciezarowce kolezanze ,ze zwerfifikuje co ma i czego jej jesczze potrzeba wiec zbieram swoje zwloki i ide.Nie ma czasu na spanie
Moja na spacerach kima w najlepsze
,Maciek tez tak mial,wiec mi to siedzenie kubelkowe nie bardzo pasowalo,bo troche moze mu niewygodnie bylo.
pozniej dopisze,bo zolza mala sie juz wydziera.

A teraz obiecalam ciezarowce kolezanze ,ze zwerfifikuje co ma i czego jej jesczze potrzeba wiec zbieram swoje zwloki i ide.Nie ma czasu na spanie

Moja na spacerach kima w najlepsze

pozniej dopisze,bo zolza mala sie juz wydziera.
reklama
Cześć
Renia , fajne imię Ignaś, mój pradziadek miał tak na imię to był wspaniały człowiek.
Madzia to nie źle od pierwszej nie śpisz.
Pabla gratulacje dla Sonii
Współczuję tych nocek , ogólnie już zapomniałam,ale jak tak sobie pomyślę ile się Maks mi budził razy w nocy, to nie raz miałam już serdecznie dosyć.
My jeszcze we Wrocławiu,ale dziś wracamy do domu. D z nami jedzie bo mają w tym tygodniu zastój w pracy. Na szczęście nie będę musiała tłuc się pociągiem.
Renia , fajne imię Ignaś, mój pradziadek miał tak na imię to był wspaniały człowiek.
Madzia to nie źle od pierwszej nie śpisz.
Pabla gratulacje dla Sonii
Współczuję tych nocek , ogólnie już zapomniałam,ale jak tak sobie pomyślę ile się Maks mi budził razy w nocy, to nie raz miałam już serdecznie dosyć.
My jeszcze we Wrocławiu,ale dziś wracamy do domu. D z nami jedzie bo mają w tym tygodniu zastój w pracy. Na szczęście nie będę musiała tłuc się pociągiem.