reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2008

reklama
Pabla a no to problem praktycznie masz z głowy:-)ja od kiedy jeżdżę cameleonem specjalnie wychodzę jak mała jest po drzemce, bo jak śpi w domu to mogę więcej zrobić (i drzemnąć się też:-p)a na spacerze nie ma ryku tylko jedziemy, oglądamy i gadamy:tak::-)kurcze i mam wrażenie że Kuba w jej wieku więcej gaworzył, gadała" bababa"bardzo wyraźnie, a Liwka tylko gada jakieś zlepki, bardziej to głużenie niż gaworzenie, już się nakręcam:sorry::zawstydzona/y:

Liwka już śpi,Kuba ogląda Dorę, kurcze wyłączyli na ence bumerang i cartonnetwork i jest co wieczór ryk bo scoobiedoo nie leci:confused2:
spokojnej nocki!

Ojoj jak mi sie po tym długim weekendzie nie chciało wstać do pracy:confused2: No ale jak mus, to mus. Ale żeby było jeszcze milej, to zgubiłam w autobusie rękawiczki, tzn. zostawiłam je na siedzeniu:confused2:Mam nadzieję, że z każdym dniem będzie lepiej, jak tydzień tak niefajnie się zaczął

Wow Tosika, to policytowaliście pięknie! Dobrze, że macie dom, to i ptak się zmieści:-D Ale faktycznie, jak dziewczyny piszą, nieźle kusisz los:-D
Renia, brawo dla Juniora! Super, że złapał bakcyla:tak:No właśnie, wyjazdy są super, tylko potem to pranie i ... prasowanie:no: Mówisz, że jednak Igi - super!
Pabla, super, że tak gromadnie na basen chodzicie. Ja jakoś nie mogę się zebrać, choć moje dzieciaki starsze - to jedno ;-) Faaajny styczeń Ci się szykuje. Mi mniej - egzamin z angielskiego:eek:
Kic, mówisz, że nie ma już Scoobiego? Oj, niefajnie. Ostatnio moje dzieciaki oglądały Rio i Króla Lwa i im się podobało:tak:

WItam rankiem:)
My już na nogach od 7, nie wyspana jestem, czekam aż Liwa pójdzie na drzemkę:-p
Kasia no nie ma, chyba że ja źle patrzę, ale scoobie zawsze leciał właśnie na boomerangu albo na cartoonie, a w miejsce tych programów włączyli NickJunior i coś w HD:dry:o ile ten Junior jest fajny bo leci Dora i Diego o tyle to drugie to jakaś porażka:dry:a Rio mieliśmy wypożyczone w 3D ale młody nie wytrzymał do końca:sorry2:dla niego 20min przed tv to bardzo długo, potem trzeba pobiegać i poskakać:-ppowodzenia na egzaminie:tak:

Idę dzieciarnię przebierać z piżam...u nas jakiś milimetr "białego" za oknem:cool2:
miłego dnia!

jeju, mam już dosyć tych nocek:wściekła/y:
muszę pomyśleć co zrobić żeby były lepsze.....
dzień dobry.....
Sonia już raczkuje na całego....

Pabla u nas to samo:sorry2:w sensie nocek, bo do raczkowania daleko, na razie pupa w górze ale buzia nadal na kocu:-p:-Dgratki dla Soni, pewnie zaraz wstanie i nóżki pójdą w ruch:-)

Liwka śpi, też bym się położyła, ale śniadanie sobie zrobiłam:-paha już nie śpi:wściekła/y:

Pabla, no to gratulacje dla malej i wyrazy współczucia dla Ciebie, bo Ci teraz biegania za nią dojdzie:sorry2:

Jak czytam o Waszych nockach, to wolę o swoich za parę miesięcy nie myslec, ale pewno hardcore tez będzie:wściekła/y:

Kic, śnieg u Was? prawdziwy? U nas pada deszcz jak zwykle i nic nie zapowiada zmiany:-(

Dorka, nie odważę się wkleić zdjęcia wózka, bo Kic zobaczy i na wylew zejdzie:-p:-) Ale jak dla mnei jest ok, jeździ jak trzeba, a więcej nie potrzebuję:tak:

R wczoraj jakiś postrzał trafił, na moje oko go zawiało, bo rusza się gorzej niż ja i jeczy jakby się do porodu zbierał:-p Oczywiście dziś do roboty poszedł nie wiadomo po co, bo się nie nadaje, no ale się zaparł, bo jutro bierze wolne na zalatwianie dokumentow do sprzedaży meiszkania, a nadal panicznie się boi podpaść szefowi:-p No ale czuję, że wróci z pracy i zlegnie w pozycji konajacego Marata:-p Byle mi się jutro mlodą zajął bo mam usg połówkowe i wolałabym na nie bez dziecka iść...ostatnio mnie dopadla schiza, ze Sara się jednak chłopakiem okaże...być może w związku z remanentem ciuszkow niemowlęcych i stwierdzeniem, ze wszystkie są różowe:-p

Dobra, skopuję małego leniucha, zeby się ubrał i w ramach rozrywki idziemy do biblioteki;-)

u nas tez nocka nieciekawa dzisiaj.Pospala panna wczoraj w dzien w foteliku 5 godzin,to mialam za swoje.Od 1 prawie nie spie:dry:
A teraz obiecalam ciezarowce kolezanze ,ze zwerfifikuje co ma i czego jej jesczze potrzeba wiec zbieram swoje zwloki i ide.Nie ma czasu na spanie :-p

Moja na spacerach kima w najlepsze:tak:,Maciek tez tak mial,wiec mi to siedzenie kubelkowe nie bardzo pasowalo,bo troche moze mu niewygodnie bylo.

pozniej dopisze,bo zolza mala sie juz wydziera.

reklama
Cześć
Renia , fajne imię Ignaś, mój pradziadek miał tak na imię to był wspaniały człowiek.
Madzia to nie źle od pierwszej nie śpisz.
Pabla gratulacje dla Sonii
Współczuję tych nocek , ogólnie już zapomniałam,ale jak tak sobie pomyślę ile się Maks mi budził razy w nocy, to nie raz miałam już serdecznie dosyć.
My jeszcze we Wrocławiu,ale dziś wracamy do domu. D z nami jedzie bo mają w tym tygodniu zastój w pracy. Na szczęście nie będę musiała tłuc się pociągiem.

Do góry