reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2008

Dzięki Kasiu za pamięć! W moim wieku, gdy wszyscy nagle okazują się być młodsi, to ważne:tak::-D

zmykam tartę cytrynową szybko zagnieść i potem się odezwę;-)

reklama
Witam:)
Surv sto lat!dużooo zdrówka, radości z dzieciaków i samych pogodnych chwil:)

Reania to masz wybitnie spokojne dziecko i kompana do zabawy:-pjak mój Kuba się "spiknie" z kolegą to my z koleżanką nie możemy pogadać takie jest larmo:-p:-D
Kasia jak będziesz mogła to zgraj filmiki, ja oprócz tego że podziwiam dzieciaki słucham jaki repertuar, bo od wrześnie do pracy więc trzeba mieć zapas pomysłów:-p

Właśnie uśpiłam Liwkę, zjem śniadanie, ćwiczenia i akurat będzie czas żeby się zbierać do okulisty. Trzymajcie kciuki, bo dziś dr zdecyduje co dalej robimy:confused:no i muszę do tego kardiologa zajrzeć, ciekawe jaki jest czas oczekiwania:baffled:
miłego dnia!

Pabla, no pięknie pospałyście! Zazdroszczę:tak:
Kic, filmiki mam pozgrywane - wrzucę na picase, ale nie wiem czy coś podchwycisz, bo teść nagrywał i z uwagi na mało obszerną kartę pamięci poszczególne występy są fragmentaryczne
Ja też dzis idę do okulisty - z Olgą. Wczoraj już miała zmienione oczko i zaczęła się zbierać ropka a dziś rano bidulka wstała z prawie całkiem sklejonym okiem. Poza tym podpuchnięte.

Witam,
Pat wszystkiego najlepszego w dniu urodzin, szybiego porodu, kochajacego meza i grzecznej coreczki:tak:
Kic trzymam kciuki za wizyte:tak:
Kasia za Olge tez trzymam kciuki:tak:
Pabla ale pospalyscie:szok:
Renia to Tymi bynajmniej sie nie nudzil:tak:
Ja zaraz zabieram sie za sprzatanie,jedna pralka wlasnie sie skonczyla trzebaby bylo rozwesci pranie i wstawic drugie:tak:Obiad przygotowac itp

Survivor 100 lat kochana,udanych 18.urodzin i poslusznych domownikow ;-)

Kic powodzenia!

Oj Majka ryczy,ida ja z fotelika wyciagac,karmic i dalej w droge ;-0 idziemy na spacer ,bo u nas super slonce swieci,chociaz mrozno jest.

Bardzo dziękuję za życzenia;-) Tarta zrobiona, co prawda mama zadzwonila, ze jednak nie przyjdzie, bo chora, ale nic nie szkodzi, bo tarta wyszła tak dobra, ze sama skonsumuję bez żalu:-)

Kasia, Kic trzymam kciuki za wizyty! Kic szczególnie, żeby okazalo się, że oczko wyleczone na dobre;-)

U nas też zimno, podobno -2 jest, ale nie wychodzilam jeszcze i zastanawiam się czy to warto, skoro siostra mi Flo odbiera...jakby ją jeszcze przekonać do zrobienia zakupów to można by dalej gnić w słodkim lenistwie:-p

Pabla, milo tak pospać, nie?:-) Mysmy dziś pierwszy raz od niepamietnych czasów przespali budzik i z paniką w oczach wstali kolo 7:-p a zważywszy, ze wczoraj odpadłam już o 20, to chyba rzeczywiście organizm już czuje, ze po porodzie czeka go rok bez snu i nadrabia:-p

Kic jak oczko? i co u kardiologa?
Kasia a jak Olga? no i ciagle zapominam sie zapytac jak tam najmlodszy czlonek rodziny?

Mysmy na spacerze wymarzly,tzn ja,bo Majka obabuchana porzadnie ;-) Jak zesmy wyszly to slonce zaszlo:baffled:
Teraz juz Maciejem urzedujemy,bedziemy wlasnie pizze robic:-p
Potem do gina musze podjechac po recepte.Powiedzcie mi kobity ktora brala azalie i czy faktycznie to trzeba az tak punktualnie brac? Mi gin powiedzial,ze spoznienie do 15 min,a ja juz ze 3 razy wzielam godzine pozniej:baffled: i troche mam stresa:dry:

Hej,
ja przelotem.
No niestety szpital nas czeka:-:)-(oczko niby nie ropieje,ale nadal łzawi okropnie.06.02 jeszcze idziemy na wizytę,ale nie mam już nadziei :-(10.02 do szpitala na jeden dzień. A kardiologa mamy na 21.02 (z nfz)

potem wpadnę,jak ogarnę dzieciarnię.

reklama
Do góry