reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2008

Dorka, ja Cię bardzo chętnie puszczę przodem, jeśli by poczekanie jeszcze trochę pomogło coś Sarze:tak: z drugiej strony, staruszki mają pierwszeństwo, więc jako najstarsza z majowych ciężarówek...no nalezy mi się, nie?:-p

Renia, ja też słabo gotowa psychicznie...jeszcze dziś w domu zamieszanie z tymi oknami było, R z nerwów priorytety pomylił i chciał natychmiast belki stropowe wymieniać, elektryk sugerował przysłanie swojej matki do pomocy (wolę nie, bo to ta od topienia psów...:-p), aż w końcu dostałam ataku histerii i towarzystwo raz dwa pouciekało i zajęło się tym co powinno;-) Flo na razie na luzie przyjmuje info, że mnie nie będzie...tym bardziej modlę się, żeby z Sarą było wszystko ok, bo nie wiem, na ile Flo luzu starczy...no i w sobotę moja siostra przyjeżdża, to może jakoś to wszystko ogarnie...

zostawiam zaraz na zamkniętym swój drugi numer telefonu, który ma tu lepszy zasięg, to jakby co, z niego będę donosić, a może uda się i na bb zajrzeć na chwilkę;-)

reklama
Renia cos ze mnie wylatuje ale nie wiem na 100% czy to czop:baffled: Myc okna to chcialam ale nie zdazylam,moze jutro:tak:Zobacze jak bede sie czula,chce je troche przetrzec,bo niedlugo nic nie bedzie przez nie widac:baffled:

Survivor trzymam kciuki!!!!! powodzenia i oby usg sie mylilo co do wagi.
Dorka ty tez juz???? pisz smsy jakby co,bo wiesz to albo czop albo wody:szok:

Kolo zaliczone,chyba tylko 3 osoby zaliczyly:-)
uciekam bo dzieciaki juz jecza,trzeba kapac towarzystwo.

Dorka daj sobie spokój z tymi oknami (bo jeszcze przegniesz)
lepiej sie już nie przeciązaj bo niestety ale to już nie czas na porządki
ty lepiej torbe pakuj do szpitala

Surv będzie dobrze
czekamy na weiści z jutra
Flo da radę zresztą piszesz, że siostra przyjeżdza niebawem to sie zajmie wszystkim

my na imprezkę urodzinową sie wybieramy
A, że Tymi z nami to tak na momencik

dzis mi dziecko mówi, że Andrzej ma katar
więc pytam czy to kolega z grupy ?
no tak okazuje się, że jakiś chorowitek jest wsród dzieciaków a tu długi weekend się zbliża a mam nadzieje w zdrowiu go przetrwać

miłego wieczoru

Jeju dziewczyny to już:szok::szok:no tak czyjaś ciąża szybciej leci;-)
Dorka już takie symptomy masz, a się jeszcze za okna zabierasz:szok:Ty chyba chcesz jednak kwiecień, co?:-p;-):-D
Renia no niestety niektórzy rodzice nie zwracają uwagi na katar/kaszel:confused2:udanej imprezki:tak:
Madzia gratulacje!no widzisz, a tak się wzbraniałaś:-p
Surv lecę po numer, jak coś to będę molestować sms'ami:-pFlo dzielna dziewczynka, więc da radę:tak:pewnie w domu nadal tyle atrakcji, że zagłuszą brak mamusi:tak:

Liwa już śpi, Kuba jeszcze przy kolacji. Dziś nawet temperatury nie miał zbyt wysokiej, to jutro pewnie na spacerek pójdziemy:tak:
Spokojnej nocki!

O matko, aż mi gęsia skóra wyszła jak czytam o Surv. No i o Dorce, która chce okna myć:szok:
Surv, mooocno trzymam kciuki za Was! Koniecznie daj znać co zdecyduje lekarz:tak:
Madzia, no pięknie zaszalałaś na studiach - gratulacje!
Jestem z siebie dumna, bo wyprasowałam całą stertę ubrań. Ale żeby nie ogarnął mnie hurra optymizm, to następne pranie się szykuje:eek:

My juz po imprezce
Młodemu woda z nosa zaczyna lecieć
Normalnie jak wykrakalam to palne se w łeb
Padł w aucie. Zobaczymy jutro. Juz mi sie nie chce go wysyłać do pla

Ja sama ledwo żyje
Nie nadaje sie na takie wyjścia. Juz za cieżko
Oki jednym okiem lookam na przepis a drugie sie samoczynnie zamyka
Dobrej nocki

Witam rankiem:)
My już na nogach, ale dziś przynajmniej w miarę spokojnie, bo ze 3 pobudki:tak:dziś chyba na spacerek już pójdziemy:tak:
Renia tfu, tfu, żeby Tymka nie rozłożyło:tak:
Kasia ja się nastawiam psychicznie od kilku dni:-pmuszę się w końcu za to zabrać, bo też następne się suszy:eek:

miłego dnia!

reklama
witam

no i nie poszedł do p-la bo jednak kaszel zaatakował nad ranem
"mamusiu mam flegme" - oznajmił
i wszystko jasne
zaczyna się katar więc muszę go podreperować
do lekarza nie idę bo nie ma póki co mega awarii
nasivin do nosa i witaminy + syropek z czosnku zaraz zrobię i niech pije

Surv myślę o Tobie
wspieram duchowo

Dorka jak dzis sie czujesz?

ja po nocce ledwo żywa bo czuwanie od 3.30 do 6 (Ignaś nie umiał się ułożyć)
a jak zasnęłam to po godzinie syn mnie obudził kaszlem i już było po wszystkim
dziś mam wizytę u gina i muszę skoczyc po wyniki do przychodni
uwielbiam zabierać ze sobą mój mały słodki bagaż;-) a P dzis zabiegany, że nie da rady mi tego załatwić

Kic grunt, że po gorączkach i na spacer możecie iść
bynajmiej się przewietrzą maluchy i ty odsapniesz

Kasiu mam notorycznie to samo z tym prasowaniem
nawet deski już nie chowam od tygodnia bo codziennie coś prasuję

oki zmykam sie ogarniać
miłego dzionka

Do góry