reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2008

Hej Witam, wieki mnie nie było, ale jak małż pojechał wolne się zaczęło, większość czasu spędzaliśmy przed domem.Dziewczyny wariowały, a ja czytałam :cool2:

Surv ogromniaste gratulacje, i buziak dla Sary. Twoje opisy są super:-D A co do karmienia , moje obie dziewczyny na sztucznym i dają radę, nawet mocno nie chorują, więc spoko.:tak:

Renia, Dorka teraz czekamy na Was. Oj końcówka taka ciężka :sorry:

Kasiu też oglądam przepis oj tam się można pośmiać :-D A dziś też YCD ;-)

Tosika spóźnione sto lat imieninowe, i napisz nam co to za działania poczyniasz :tak:

I nie wiem co jeszcze :sorry:. Miłego słonecznego dnia.

Na zamkniętym wkleję linki do zdjęć.

reklama
oj Pat nie strasz;-)
ja się cieszę, że babcia będzie z Tymim a my będziemy jak coś walczyć z pokarmem, głodomorem, kupami i nocnymi przygodami

Jeszcze laktacja Ci sie unormuje - nie poddawaj sie tylko
często trzeba przystawiać jak pisze Pabla
no i im mniej stresu tym lepiej
a sztucznie wcale nie jest złe w razie "w"

Dorka no to będziesz teraz pod kontrolą
ja na ktg tylko w razie jakbym ruchów nie czuła
a ostatnio słabsze ale są - młody chyba leniwy na tydzień przed wyjściem

Pabla no zagipsowano mnie na 30 min
ale brzuch pamiątkowy już jest
teraz schnie;-)

Ignaśiowi się niezbyt podobało bo wierzgał w tym czasie
ale kształt wyszedł super

oki ide kończyć obiado bo dzis jakis poślizg
na szczęście jest gorąco i jakoś nikomu jeść sie nie chce

a tu cisza widzę
ja póki co piszę
pewnie niebawem będę rzadko na bb za to teraz nadrabiam
młody sie kąpie
poszalał na ogrodzie
tatuś zrobił dzis u niego porządek w pokoju
połowę zabawek wyniosł i znowu jest miejsce (kolejny raz przeżyłam załamke na widok tego co to dziecko ma - przegięcie)
dziadek dostał zakaz kupowania prezentów bez okazji
my zreszta też, zwłaszcza P

oj cos mnie dzis poddusza
ide sie położyć - siedzenie męczy
dobrej nocki

Obecna, ale zaraz idę na YCD:tak:
Renia, znów prasowałam:cool:Idzie zwariować z tymi ubraniami:wściekła/y:Jak to po porodzie będziesz rzadziej?:shocked2:;-):-)
Sylcia, jak tam jazda samochodem?
Dorka, Ty się lepiej melduj!

Hej Hej
Melduję się
Dorka..ja właśnie odwrotnie, uważam że urodzisz lada dzień :). skurcze masz, ruszaj się bioderkami , najlepiej na piłce jak masz. Ja pamiętam byłam w czwartek i rodzenia nie było ani śladu a wieczorem zaczęły się skurcze przepowiadające,i w sobotę już poszły normalne i młody się się urodził. Także spaceruj dużo, no i Madzia potwierdzi że piłka to je to nie?? :)
Renia...zakupocholika masz??? :), mój to minimaliuje zawsze zapędy zakupu zabawek.
Surv..nie miałaś mleka w zapasie???? nieładnie...dla Twojej laktacji to podstawa :), bo jak się wyluzujesz i pomyślisz że jakby co to mleko masz to powinno być git. Ja pamiętam że jak wróciłam ze szpitala to dałam w nocy nawet i przystawiałam non stop i dnia następnego moje cycki prawie wybuchły od nadmiaru, tak je rozpracował. także luz mamuśka luz...i cycki dadzą radę.
Kasia, Renia...ale Wy jesteście na to prasowanie zajawione :)
Kasia...dzięki, napisałaś o YCD...sobie włączyłam właśnie :)
a ja się dzisiaj wymęczyłam na Zumbie :), ale było warto
oki, to zmykam

dzień dobry

Dorka i jak tańczysz na piłce? czy może już po wszystkim?

Kasiu maszyna samoprasująca mi sie marzy;-)
a jeszcze jak Ignaś się pojawi to będzie tego jeszcze więcej do ogarniania
a co do "rzadziej na BB" to pewnie ze pisać czytac będę tylko pewnie nie jak teraz, że czasem post za postem:-)

Ptaszyna ale fajowo masz z tą zumbalą
a co do tego opierunku nad maleństwem to mam taka nadzieję, że samo przyjdzie jak sie pojawi
jakoś nie umię się wczuć w te cyckowania i problemy laktacyjne
oj co będzie to będzie

nocka do bani ciutkę, ale już chyba sie przyzwyczajam
chłopaki moje śpią a ja ide robic sniadanie bo głodna jestem jak wilk
jutro dziadki przybywaja i strasznie się cieszę: primo - dawno nie byli, secundo - tatko posadzi mi kwiaty na ogrodzie a mamcia na balkonie;-)

miłego słonecznego dzionka

Post, naprawde prasowanie to moja pasja;-):shocked2:
Nikt nie dostał sms od Dorki? Tez czuję, że to będzie lada chwila
Jak Wam się podobały wyniki głosowania we wczorajszym YCD?

Witam
Renia to już niedługo, na pewno dasz radę ogarnąć wszystko, i jeszcze jak jest małż i dziadki na dokładkę to spoczko :tak:

Kasiu jeździ mi się fajnie, manewry coraz lepiej wychodzą (czasem coś tam sknocę).
Co do YCD mnie się głosowanie nie podobało, powinna odpaść mamuśka, i młody. Szkoda mi i Igora i Cuki.:-(

Miłego dnia.

Dorka oj potwierdzam w 200% co Post napisala o pilce;-)
Halo halo melduj sie!
Renia to ci fajnie z dziadkami:tak:
Surv jak tam nocka?
Pabla Sonia juz zdrowa?

U nas dzisiaj pobudka o 6 WOW:szok::-D tzn przed 5 bylo karmienie,ale dalo sie jeszcze uspac.Z tym,ze pannica wczoraj o 21 poszla spac,bo byl pan od zaluzji,pomierzyl,wycenil i za dwa tygodnie beda:-):-):-):-):-):-):-)

U nas juz goraco.Ja sie na spacer nie wybieram,Majke na balkon wystawie,a sama sie musze pouczyc,w sobote kolo:dry:
Lece bo maly dziad glodny

reklama
Dorka - odezwij się!
Surv - jak tam na placu boju?
Madziu - Sonia na antybiotyku do niedzieli, ale nie gorączkuje już od soboty więc wychodzimy na dwór i normalnie funkcjonujemy.
ależ Ci zazdroszczę tych nocek, ja mam zaplanowane od 3 czerwca odstawiać od cycka w nocy i muszę się zawziąć i to zrobić bo na początku lipca szykuje mi się babski weekandowy wyjazd i muszę jechać:-)

Do góry