reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2008

Ja znowu przelotem bo u nas wielka kumulacja gości i zamęt sięgnął szczytu:-p Na szczęście część wyjeżdża zaraz, zostaje Asia z Wincentem, którego jej wściekle zazdroszczę, bo jest modelowym niemowlakiem: cały dzień leży i się błogo uśmiecha, a jak mu coś nie pasuje, to lekko kwiknie, zamiast drzeć paszczę tak, że szyby w oknach pekają... moje dzieci to prawdopodobnie kara za grzechy młodości, bo mam je chyba wyjątkowo uciązliwe:-p

Post, nie mam TV, to nie ogladam....kolejna kara za grzechy młodości:-p ale R podłaczyć ma na górze antenę pokojową i może chociaż słuchać meczów będzie można...a tak apropos, wczoraj mnie dopadło, że trzeba było przecież Flo do asysty McDonalda zgłosić, to bym się naogladała atrakcyjnych młodych mężczyzn z bliska:-p nic to za 4 lata, obie zgłoszę, może któraś się załapie, a bez matki przecież na Euro nie pojedzie:-D

Zmykam dalej do roboty, poki bachorki starsze leżą krzyżem w kosciele, pokutując za neigrzeczność, a bachorki młodsze leżą pokotem w łóżeczku udając, że śpią;-)

reklama
Survivor Wy to macie wesoło na tej wsi,co chwile goscie itp ;-)
Kicrym Escape to chyba tez 7-osobowe co? fajne autko:tak: Naszemu znow tlumik odpadl:baffled:,a do drugiego raczej sie cala rodzina nie pomiescimy,wien na dalsze podroze nie ma dzisiaj szans,a jutro do p-la nie wiem jak sie zapakuje:baffled:,ale na nowe raczej nie maco liczyc,gdyz przede mna pol roku bez wyplaty.

Mysmy kibicowali u znajomych,chociaz ja to sie tak znam a pilce ,ze ho ho,tyle,ze kojarze,ze nasi to bialo-czerwoni:-p
Dziecko mlodsze wstalo,starsze jeszcze spi.Zaraz jakos obiad strzele i moze do znajomych na dzilke pojedziemy,a potem chlopaki na basen ida,bo Maciek ostatnio zachwycony byl,nawet sam na makaronie plywal,a potem rano do 7.45 spal:-p

Hejka:)
moje dzieciaki jedzą kolację:) Liwka spała do 17.30 więc ciekawe o której pójdzie spać:dry:
Madzia tak, espace to 7 osobowy, tzn rejestrujemy na 7 miejsc ale 3 rząd mamy wyciągnięty, więc będziemy mieć 5miejsc+duuuuży bagażnik+relingi na dachu:)a Wy co macie jako te "rodzinne"?
Dorka no i tak trzymać:) ruch to podstawa:) a jak tam wózek?zadowolona?:)
Surv chciałam Kubę zgłosić do Maca ale on sam nie wiedział o co chodzi, więc może za kilka lat będzie to jego marzenie:-pno i nie jesteś sama-moje dzieci też aniołkami nie są:dry:

hej dziewczynki

u mnie też dzis pełno gości
przyjechali po babcię - dziadzio i mój brat i jeszcze tesciowa wpadła
P wrócił z rajdu i szwagier z synem i szwagierką wpadli
teraz juz cisza
wszyscy wyjechali
zostałam z P i Igo
Tymi z dziadkami szczęśliwy wyjechał na wakacje;-)

Młody wariuje - nie wiem o co chodzi czy brzuch czy dojrzewa i spać już mu się nie chce non stop
wiszę z tymi cycami na wierzchu jak łaciata na łące
oj zmęczenie strasznie dokucza
czekam aż zaśnie i idę też spać

u nas burza i barowo

Surv to widzę, że jak na dworcu centralnym u Ciebie na włościach
chyba wszystkiem sie podoba sielankowo;-)

Dorka zdrówka
ale masz dobrego męża kucharza
to już wiem po kim Seba taki pomocny

Kic umówimy się i oby jeszcze za stokke
jak coś to nawet na lotnisko podjadę z młodym

Pabla oby gorączka Soni minęła
a pewnie ząbki idą na potęgę

a ja dziś jeszcze prezent dostałam tzn dziadki za wózek dali pieniążki
czuję się zażenowana bo nie lubię tak a z drugiej strony rozumię bo coś chceli dla wnuka kupić więc maja super prezent
młody wogole prezentuje
wujo kupił super maskotkę - kocyk zoobies 3w1 i pojemnik na pieluchy
bynajmniej nie będzie śmierdziało a lato sie zbliża i zapachy nieuniknione
jeszcze dla poprawy nastroju ja muszę sobie coś sprezentować i będzie git
dalej szaleję psychicznie;-)
ale ten typ tak ma

oki idę do młodego bo może weźmie wreszcie złapie porządnie dystrybutor, naje się i zaśnie

Renia - super prezenty dla Młodego!!! Kochana - ściskam mocno, z dnia na dzień będzie lepiej!!!!
a rok minie nie wiadomo kiedy i łobuzy dwa będą się super bawić!
Kic - moje też ancymony straszne! ale fajnie już się razem bawią, Lena troszczy się bardzo o siostrę a Sonia wpatrzona w Lenę jak w obraz.
Surv - ale masz ruch! no ale to nie dziwne jak na wieś się wyprowadziliście. Dobrze że Sara lepiej, oby druga nóżka szybko się wyprostowała!
u nas lepiej, Sonii gorączka minęła po 2 dniach, nic się nie dzieje. Z M mieliśmy mega kłótnię, aż w nerwach rzuciłam krzesłem o podłogę o nogę krzesła złamałam:szok::cool2: no ale już jakoś emocje opadły i doszliśmy do porozumienia. Dobra, lecę młode myć bo dziś coś później wszystko mi się organizuje.

Renia to czekamy na pogodę:-pbo ja już stokke w ogłoszeniu na wózkomanii wystawiłam:-pnawet tapicerkę wyprałam, więc wiesz obecnie nie znam dnia ani godziny kiedy się będę musiała pożegnać:-p:-Dtrochę mi szkoda, ale już za mną chodzi coś innego:-pja mogę podjechać tam pod rura park (chyba go już nie ma) na ten parking, nie będę Cię ciągnąć do mnie na lotnisko bo wstyd, żebyś z małym tak daleko tu jeździła:zawstydzona/y:
Pabla:szok:no to musiałaś się mega wkurzyć:sorry2:ach te chłopy!no i zazdroszczę tak sielankowej zabawy między dziewczynkami:tak:u nas nie jest tak idealnie, niestety:-(Kuba jest zazdrosny o Liwkę i często się zdarza że specjalnie ją pacnie, albo coś jej zabierze, jest dla niej złośliwy. Pewnie że też się razem bawią, ale 15min a potem widzę te zaciśnięte zęby Kuby i smutne oczka Liwci:-(Kuba jak się go ktoś zapyta czy oddałby Liwkę to się zarzeka że nie, twierdzi że ją kocha, ale dlaczego od razu reaguje na nią złością to nie wiem:dry:

Liwka nie umie zasnąć, Kuba już dawno śpi.
Idę na pizzę i oglądać mecz:happy2:

spokojnie nocki!

Hej, u nas prawie wszystko kręci się wokół euro i jeździmy do znajomych do strefy kibica;-):cool2::-D
Przeczytałam wszystko co u Was i oczywiście nie wiem co komu mam pisać:cool:
To w takim razie serdecznie pozdrawiam i obiecuję poprawę

hej
moje chłopaki śpią
ja wyrwałam sie na prysznic i wlączyć pranie;-)
dziś w nocy jakaś jazda brzuszkowa
od 2 do 4 przysypiał i nagle z płaczem budził sie
dobrze, że ramię taty koi
daje esputikon na te gazy ale i tak jak dopadnie to pisz pan przepadło

no nie 30 min spokoju i słyszę jak niania sie odzywa
ide szybko pod prysz bo poźniej to nie wiadomo kiedy

pogoda barowa
kiedy będzie ta sliczna wiosna?
miłego dzionka

reklama
Witam:)
Ja już zaliczyłam szkolenie w pracy, ech dobrze mi nawet w domu było:-pale niestety dłużej na wychowawczym siedzieć nie mogę:dry:
Kasia absencja usprawiedliwiona;-)tylko mi nie pisz, że dzieciaki oglądają z Wami te mecze, bo już całkiem stwierdzę, że moje dzieci mają full wersję adhd:-pM chciał z nim mecz obejrzeć to wysiedział jakieś 2 minuty:-p
Renia no najgorsze te początki, w sumie nie wiadomo czy brzuszek czy coś innego. Oby szybko rewolucje przeszły. No i też wypatruję słońca, bo liczę na ten spacerek w końcu;-):-)

Miłego dnia!

Do góry