Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

:-)

Ona robi z biszkoptu,ozdoby to lentynki,kolka robi z ciastek okraglych,jakas masa do srodka i juz
My jutro jedziemy do ZOO pociagiem z moja kuzynka i siostra
Mam nadzieje ze nie bedzie padac

obecnie pada jak z cebra
więc jutro będzie wszystko mokre co skutkuje mniejszą ilością czasu na placu zabaw, bo przecież Liwka nadal woli na czworakach chodzić

nadal zostało mi kilka kg do wagi sprzed ciąży, obiecuję że znowu się za siebie wezmę ale nie mam kiedy liczyć kal więc nijak ma się moja dieta

mama miała zrobić Kubie tort ale raczej pojedzie z nim na wieś w sobotę przed roczkiem, więc sama będę mu musiała coś wytworzyć i tak pomyślałam o torcie orzechowym przekładanym kremem czekoladowym i na to ten opłatek
myślę że nie będzie z tym dużo roboty a ozdoba fajna

poszliśmy razem i co się okazało?? że napisał skargę na męża, że niszczy zieleń (czytaj trawnik) ponieważ gra w piłkę z dzieckiem!!! tego było za dużo, powiedziałam wszystko, wypytałam i wzięlam się za dziada; będzie rządził na osiedlu; jedno pismo z podpisami o zwołanie wspolnoty mieszkaniowej w celu wyjasnienia faktu, że ponoć sam wnioskuje, żeby odgrodzić nasz blok żywopłotem
oczywiście, żeby dzieci mu nie biegały!!! ciekawe kto za to zapłaci! przy okazji z kolezanką powiedziałysmy o jego zachowaniu zarządcy, bo facety posuwa się za daleko-wysyła wszedzie pisma i pielgrzymki robi! a wczoraj napisałam pisko-skargę o jego zachowaniu w stosunku do dzieci; niech tez zobaczy, że my potrafimy pisać i chodzic-mam wakacje

Mówię Wam ,hopla ma

a ten opłatek się nie pokruszy w transporcie?? ten tort dla księżniczek super, ale ja aż takiego talentu nie mam
zobaczę, może jednak plany zmienię i co innego zrobię, nie mam czasu na spokojnie siąść i przejrzeć bo przecież z tymi dwoma ancymonami dostaję do głowy
masakra, najgorsze że zawsze takie jeden dziad się znajdzie i będzie społeczność lokalną skłócał
trzymam kciuki żebyście mu dokopali

zobaczymy, nawet ostatnio mi się spodobało ale nie mam ręki artystycznej do wycinania
ja na razie nie farbuję, jakoś boję się tych odrostów, miałam pasemka i się cieszę że wróciłam do naturalnego koloru