• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2008

reklama
Hej hej

Maciusiu WSZYSTKIEGO NAJ NAJ LEPSZEGO, TONY ZABAWEK I WORKA SŁODYCZY :-D:szok::-)

Kicrym tańce hulańce piszesz lubisz. Ale bym sobie potańcowała...
Tak na marginesie to od wiosny zbieram sie ,aby zacząć biegać, ale coś mi to nie wychodzi:zawstydzona/y:

KasiaDe nie martw się Ola jedzie ładnie, ale odpalanie też nam marnie idzie. Zastanawiam się czy to nie wina tego, że rower jest dośc ciężki i ona nie ma poprostu siły. A jak już ruszy to idzie z ropędem.

Madzia to się nazywa pech. Najbardzie to bym o ten madat się wkurzyła.

Surv to nieźle imprezka się zakończyła.
Nie ma co super macie listonosza.

Izabelka co za jakiś nawiedzony gość. Pewnie jakiś stary dziadek co?

A u nas narazie bez zmian. Kochana teściowa przyjedzie w niedzielę... bez dalszego komentarza...
Ja siedzę w robocie i dłubię jakies głupoty.

Witam,maly po szczepieniu ok,bez goraczki:tak:
Mamusiasynusia to zycze udanej wizyty tesciowej:tak:
Kamu moja siostra zajmuje sie tortami i mowi ze wlasnie tort pociag jest latwy:tak:Ona robi z biszkoptu,ozdoby to lentynki,kolka robi z ciastek okraglych,jakas masa do srodka i juz:tak:
Dzis u wszystkich ladna pogoda bo cisza na forum:tak:My jutro jedziemy do ZOO pociagiem z moja kuzynka i siostra:tak:Mam nadzieje ze nie bedzie padac:tak:
Milego popoludnia:tak:

Witam:)
No u nas średnia pogoda:confused2:obecnie pada jak z cebra:confused2:więc jutro będzie wszystko mokre co skutkuje mniejszą ilością czasu na placu zabaw, bo przecież Liwka nadal woli na czworakach chodzić:confused2::sorry:
Dorka udanej wycieczki, trzymam kciuki za piękną pogodę:tak:
Mamusia oj za co ja się nie zabieram:-D:-pnadal zostało mi kilka kg do wagi sprzed ciąży, obiecuję że znowu się za siebie wezmę ale nie mam kiedy liczyć kal więc nijak ma się moja dieta:cool2:
Kamu widzę , że poważnie podchodzisz do tortu;-)ja tam taka kreatywna w tym temacie nie jestem:zawstydzona/y:
Madzia podaj mi proszę gdzie kupiłaś ten opłatek na tort z Zyg Zakiem, dziś kupiłam pianki na tą białą masę, ale to na tort dla Liwki, do tego kupię te ozdobne koraliki (srebrne) i pisaki do tortu:-pmama miała zrobić Kubie tort ale raczej pojedzie z nim na wieś w sobotę przed roczkiem, więc sama będę mu musiała coś wytworzyć i tak pomyślałam o torcie orzechowym przekładanym kremem czekoladowym i na to ten opłatek:happy:myślę że nie będzie z tym dużo roboty a ozdoba fajna:tak:

Liwka dziś padła wcześniej ale spała po południu tylko 1,5 godziny, więc już zmęczona była okropnie.
Kuba ogląda tv ale też już jest zmęczony, więc zaraz go kładę i będzie cisza:-p
spokojnej nocki!

U nas dziś w końcu mocniej popadało i było czym oddychać. Po południu było ok, więc pojechaliśmy na spacer z psem żeby mogła pohasać bez smyczy:tak:
Poza tym byłam u fryzka i mam ciemną czekoladę na głowie:tak:

Melduję się :)
jakaś zmęczona dzisiaj. dzieciaki dokazują
Kic..takie opłatki widziałam na allegro i w sklepach cukierniczych. Dasz radę :)
Kasia...niezła z Ciebie czekoladka :)
my się szykujemy na imprezkę na niedzielę ale już widzę że pogoda kijowa ma być, więc pewnie jak rok temu będzie w domu
jejku ale ziewam
to chyba przez burzę
dobranoc jutro uważajcie...bo piątek 13go

hej
jestem wsciekła normalnie...
ten sąsiad ma chyba ponad 50 lat i wczoraj wpadli do nas strażnicy miejscy i powiedzieli, że komendant prosi męża na rozmowę :szok: poszliśmy razem i co się okazało?? że napisał skargę na męża, że niszczy zieleń (czytaj trawnik) ponieważ gra w piłkę z dzieckiem!!! tego było za dużo, powiedziałam wszystko, wypytałam i wzięlam się za dziada; będzie rządził na osiedlu; jedno pismo z podpisami o zwołanie wspolnoty mieszkaniowej w celu wyjasnienia faktu, że ponoć sam wnioskuje, żeby odgrodzić nasz blok żywopłotem :wściekła/y: oczywiście, żeby dzieci mu nie biegały!!! ciekawe kto za to zapłaci! przy okazji z kolezanką powiedziałysmy o jego zachowaniu zarządcy, bo facety posuwa się za daleko-wysyła wszedzie pisma i pielgrzymki robi! a wczoraj napisałam pisko-skargę o jego zachowaniu w stosunku do dzieci; niech tez zobaczy, że my potrafimy pisać i chodzic-mam wakacje :-p
aha a komendant powiedział, ze grila jak najbardziej mozna zrobic :-) dziadyga nic nam nie zrobi haha tylko mamy zrobić przez wspolnotę, żebynie dac mu pretekstu
więc jak widzicie wesoło u mnie

wczoraj poszlismy do Dinoparku-wieczorem wkleje zdjecia :tak:
Kate to ja nie wiem jak chce siostra rozpakowac się, ja bym nie dala rady :no:
miłego dzionka!

Hej!

Iza to się macie!:eek:
Kasia pokaż sie czekoladko ;-)
Mamusiasynusia łooo to przyjemnego urlopu z teściową, ja współczuję:-p
Kicrym opłatek kupiłam na allegro, nie na tej aukcji ale taki z Francesco,Maciek sam sobie wybrał ;-) OPŁATEK NA TORT,CARS,SAMOCHODY (2457054329) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Tort zawsze robię z tego przepisu Tort śmietankowo - truskawkowy, najprostszy tylko mniej serka daję i tą białą masę mam zamiar zabarwić na czerwono lub niebiesko,albo do przełożenia czerwona a do boków niebieska,jeszcze zobaczę, barwniki w proszku też mam z allegro,jaieś grosze kosztowały ;-) Jak będziesz zamawiać opłatek to zobacz czy sprzedawca nie ma też barwników ,bo to wystarczy dosypac do masy ;-) Lukier z tego przepisu Tort urodzinowy
zobacz jaki ten fajny (przepis na biszkopt rzucany jak w tym torcie truskawkowym ktory ja robię ;-)) Różowy tort z falbankami - tort dla małych księżniczek

Mój monsz dzisiaj w domu ,za tapetowanie się wziął tzn najpierw musi wyrównać.Dopiero się zabrał,bo córeczkę musiał ponosić:eek: Mówię Wam ,hopla ma :-D
Córeczka wstała po 6 więc już padła, a mój syneczek spał u babci ,więc go moja siostra do p-la zawiozła,ale rano dzwonił ,że chce do mamusi:sorry:
Idę wieszać pranie,póki nie pada

Ostatnia edycja:
Witam:)
Moją Liwcię coś bierze:-(ma stan podgorączkowy i marudna na maksa, teraz już śpi, a wstała o 8.30, może jej zęby idą, nie wiem:-(
Pogoda dość wstrętna więc Kuba wariuje z nudów w domu, a ja dostaję pier***:confused2:
Madzia dzięki za link, muszę na spokojnie przejrzeć co tam mają, bo widzę że i takie" wykrawaczki" do wzorków i jakieś pisaki, może wszystko tam zamówię:tak:a ten opłatek się nie pokruszy w transporcie?? ten tort dla księżniczek super, ale ja aż takiego talentu nie mam:no:zobaczę, może jednak plany zmienię i co innego zrobię, nie mam czasu na spokojnie siąść i przejrzeć bo przecież z tymi dwoma ancymonami dostaję do głowy:confused2:
Iza oj daj temu kretynowi popalić, cóż to za ludzie:szok:masakra, najgorsze że zawsze takie jeden dziad się znajdzie i będzie społeczność lokalną skłócał:crazy:trzymam kciuki żebyście mu dokopali:-p
Post ja wiem że dla Ciebie to pikuś, ale wiesz:-p:-Dzobaczymy, nawet ostatnio mi się spodobało ale nie mam ręki artystycznej do wycinania:confused2:
Kasia wow cóż za zmiana:happy:ja na razie nie farbuję, jakoś boję się tych odrostów, miałam pasemka i się cieszę że wróciłam do naturalnego koloru:-p

Idę Kubie przygotować ciuchy do przebrania,bo jeszcze w piżamie śmiga, a chcę go do M do pracy wcisnąć:-p

miłego dnia!

reklama
heloł
ale mnie nie było
ja dalej u rodziców i czasu na nic nie mam
kateczki wysłane- kilka dokupić zostało ale się zrobi

Maćko wszystkiego najlepszego!!!!

doczytałam wszystko i pewnie zaraz młody sie obudzi

Dorka piękna waga Frania
współczuję przebojów zębowych

Sylcia to kierowca z ciebie super

Kic fajniutkie te pałąki;-) jak coś to się odezwę

Madziu ale się rozszalałaś z pieczeniem
ja na urodzinki robię tęczowy torcik Tęczowy tort (rainbow cake) a w sobotę za tydzień na imprezkę właśnie ten łatwy tort śmietanowy (truskawek młody nie lubi) a ozdby oczywiście oczywiste - dinopociągowe
w zeszłym roku był szał na straż pożarną a teraz dinosy rządzą

Kate gratulacje zostania ciocią
i na Was przyjdzie kolej

moja koleżanka właśnie urodziła tydzień temu Martynkę w ekspresowym wręcz tempie
mówię do P, że zazdroszczę im córeczki;-) a on do mnie poczekaj 16 lat i zobaczymy co powiedzą;-)
no te maleństwa mają coś w sobie, że człowiek zapomina o cesarkach, bólach piersi i jeszcze chce;-)

nie wiem co jeszcze
idę coś zjeść bo wiecznie głodna jestem
może maleńką kawkę?
oj miałam problema z zastojem ale bolało
ale w mieście maleńkim moich rodziców jest wspaniała pani doradca laktacyjny z międzynarodowym certyfikatem i przyszła i pomogła
w kato szukałam takiej i nie znalazłam
niesamowite te male społeczności

a Izabelka ale maice wrzoda sąsiada
dokopać takiemu i robić swoje!!!

miłego dzionka

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry