Hehe ja tez liczę do 3
a od 2 dni są karne czerwone punkty - 3 to jest szlaban na bajki
Kuźwa,ale dzisiaj to mi dzieci isnty cyrk zrobiły...co za wyjce!!! Majka nie mogła zasnąć i jeszcze sobie porządna śliwkę nabiła.
W końcu udało nam się wyjść do biedronki z wielkim trudem. Majka zasnęła w sklepie z bułką w łapie i tak na balkonie kima (chyba nie za długo pośpi,bo jakiś jełop sobie nutę na full w aucie pod balkonem właśnie zapodał
ręce opadają), a Maciek stwierdził,że mam mu już dać spokój,bo jest zmęczony tym gadaniem o sprzątaniu zabawek i też idzie spać
a do pokoju nie da się wejść,bo taki bajzel.Ja też jestem zmęczona tym bałaganem wkoło,aż mi się wszystkiego odechciewa...może jutro mi się zachce.
K mnie wkurza jak jasna cholera,bo wielce zmęczony po pracy ograniczył swoje obowiązki domowe do wykąpania Majki
No tak,ale on przecież zmęczony,bo pracuje,a ja siedzę całymi dnaim i w d... z nudów grzebię
Idę zjeść śniadanie....albo i nie,bo panna juz wstała

Kuźwa,ale dzisiaj to mi dzieci isnty cyrk zrobiły...co za wyjce!!! Majka nie mogła zasnąć i jeszcze sobie porządna śliwkę nabiła.
W końcu udało nam się wyjść do biedronki z wielkim trudem. Majka zasnęła w sklepie z bułką w łapie i tak na balkonie kima (chyba nie za długo pośpi,bo jakiś jełop sobie nutę na full w aucie pod balkonem właśnie zapodał

K mnie wkurza jak jasna cholera,bo wielce zmęczony po pracy ograniczył swoje obowiązki domowe do wykąpania Majki

Idę zjeść śniadanie....albo i nie,bo panna juz wstała