reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2008

Ja dopiero w domku i teraz czekam na odzew mężulcia.
Wczoraj babcia wyciągnęła nas na basen -fajnie ale zimno, to nie to samo co na wakacjach :p
Z przetworów u mnie na tapecie pomidorki w zalewie ale nie szaleje bo nie mam gdzie na razie trzymać /za jakiś czas 'dostaniemy' piwnice:tak:/.
U nas zbiera się na deszcz a mieliśmy iść na plac zabaw.
kic Soliiinka. Właśnie na pulpicie mam zdjęcie dzikiej Solinskiej zatoczki :-D No rybek tam sporo. A gdzie jedziecie?. Wiesz...jakbyście się zmęczyli i chcieli odpocząć w czasie podróży to Rzeszów macie po drodze.:-D
mame masz fajną :tak:
renia za to prasowania to chłopaki powinni nam dziękować na kolanach. Ja teraz bez koszulek m to mam połowę m2 prasowania mniej, ale wolała bym prasować.

reklama
Witam rankiem:)
My jak na weekend przystało pobudka o 6.45:confused2:
Dziś czeka mnie pakowanie-wolę sama bo jak mi M pomaga to połowa jest nie zabrana:confused2: także oni idą sobie na spacer:-p
Haszi miejscowość zwie się Zawóz-gdziekolwiek to jest mam nadzieję że będzie pięknie:-p:-)

U nas widzę słoneczko się przebija, więc będzie ładnie.

Miłego dnia!

o to surv przebiłaś
moje dziś spało jak nie on, ale pewnie dlatego z mamusia w łóżku
P z T pojechali do zakopca na weekend więc chata wolna (tylko teściowa mi zostawili)
a Ignas tak spał, że zastój znowu mi sie zrobił
w ciągu dnia rozhula i te cycki i domaga sie co 2h a w nocy dopiero po 6h się obudził i ja z nim i zaczął sie domagać na domiar złego wcale nie byl taki głodny ja zawsze
no i dzis musze powalczyć bo lewa twarda jak kamień

Kicuś oj jak ja lubię to krzaklewszczyznę tzn podkarpacie
moja przyjaciółka jest z Rzesz i tam jeździłałm na wakacje
a gdzieś pod miastem mają domek na wsi - normalnie sielskie piękne klimaty
a łowienia ryb zazdroszczę
Tymi uwielbia wodę , rowerki wodne i łowienie;-)

współczuję rozedrganego serca ale praca z dzieciakami z DD poprostu tak robi
byłam raz w takiej placówce jak moja sis jeszcze tam pracowała i wyszłam zaryczana jak bąk
wtedy powiedziałam sobie, że kiedys muszę zaadoptować bo miejsca w sercu duzo
no i jakis czas temu nawet gadałam z P, ale u nas to nie przejdzie - on tego nie czuje i nie umiałby bo ma swoje

Kasiu no to masz weekend z zelazkiem
mnie na szczeście to ominęło na ten weekend

no i syn juz na rekach
teraz tylko noszenie pasuje
odlozenie do wozka to taka syrena ze uszy puchna
oki jedna reka pisac ciezko
zajrze pozniej
milego dzionka

Jak nie urok to... jak ząb mi przeszedł to mnie zawiało :-D
Ale za to pogoda lepsza. Zaraz idziemy sprawdzić czy jest cieplej :-) tylko m wychaczyć chce.
Normalnie ja tylko na niego czatuje jak tylko mogę a on mi nawet wiadomości kiedy się pojawi nie puści. :sorry:
kicrym Coś wszyscy ostatnio do Zawozu jeżdżą. Dawno nie byłam ale podobno właśnie baza noclegowa tam fajnie urosła. Fajnie miejsce dla dzieciaków bo nie ma tylu kramów itp co w Solinie i Polańczyku i mniej młodzieży /a niedawno nią same byłyśmy/ za to są małe rybki przy brzegu :-D
Szkoda, że mnie tam nie ma. Choć ja najbardziej lubię wyspy:tak:
A z dzieciaczkami z dd dla mnie to by była masakra. Jako młoda dziewczyna łaziła z zabawkami do dd i potem nie mogłam się otrząsnąć.Po prostu nie rozumiem po co takie coś istnieje i dalczego nie mogą tej kasy dać rodzinnym domom dziecka.
renia no to masz względny spokój
A pod Rzeszówkiem wystarczy kilka km żeby znaleźć się w innym świecie. My jeździmy z 35 km do Hadli Szklarskich do domku. Tuż obok jest hotel w starym d dworku i ścieżki więc jest gdzie spacerować. A tam konie, kucyki owce, kozy, staw, rzeczki po prostu cudo. Ostatnio jak byliśmy odwiedziliśmy sąsiada który ma zajączki i świnki /Tosia zaczęła krzyczeć a Tymi przeżywał, że mają brudne buzie/. Luz i swoboda. I palenie w piecu kaflowym.
surv ale ty masz to teraz na co dzień :-D:-D:-D Ok m chyba zajęty więc idziemy kombinować dalej. Rozważam opcje pomiędzy spacerem a sprzątaniem rzeczy m. Mam chyba z 4 pudła z wiertarkami i śrubami do wyniesienia do piwnicy, które najpierw muszę posegregować i poukładać a nie wiem jak :/

Ostatnia edycja:
Hej ja tylko sie melduje:tak:U nas ok, goscie zabrali Misie i Sebe na plac zabaw,G w sklepie,Franek ma drzemke wiec moge sie:tak: zameldowac:tak:Dzis chrzciny,wiec duzo spraw do zalatwienia,ciagle chodze nie wyspana:eek:Jak dzieci oporzadzimy to siedzimy do 2 zeby sie nagadac w spokoju:-DDwa niemowlaki i 2-latek i 4-latek to sajgon w domu normalnie:tak::-D Okazalo sie ze ja mam zostac chrzesna synka mojej siostry Julka:tak:U nas tez chrzesni sie zmienili:tak:Reszte opowiem jak goscie wyjada bo teraz to czasu brak na kompa:tak:
Milego wekeendu i udanych wakacji dla Kic i Madzi:tak:

cześć kobietki :-D
wróciliśmy ze smutkiem, ale niestety laba nie może długo trwać :sorry2:
pije kawusię, dzieci bajkę oglądają, piesa czeka na spacer po śniadaniu :-p w piątek śmigam już do pracy, oj jak się nie chce
no ale dzisiaj ładna pogoda, to jeszcze poszalejemy w parku :-D

Surv masz parę; a śliwki w czekoladzie mniam mniam :tak:
miłego dnia!

witam:)
my już na miejscu:)oczywiście spacerki, rowerki i kąpiele zaliczone:)
droga,ło matko, masakra!Liwka nawet spoko, pozytywnie nas zaskoczyła, ale Kuba dał do wiwatu:dry:dość długo jechaliśmy bo drogi to jakiś obłęd i jeszcze na dożynki trafiliśmy:/
Oczywiście jest cudnie:) dzieciaki już śpią:)więc luz:)
Haszi no jutro jedziemy do cywilizacji:p nas rejs statkeim:)
Dorka pewnie już po chrzcinach:)
renia to chata wolna :p
papa
odezwę się pewnie niedługo:)

Kic...a gdzie jesteście???
:)
hej, ja się melduję po powrocie.
J mam jeszcze urlop ale będziemy się byczyć w domku a m do pracy niestety. Poleciłam dzieciom zastanowić się nad planem na jutro i młoda stwierdziła że pojedziemy do sklepu i kupimy Kinder Joy :)
niezły plan jak na początek.
My powróciliśmy zadowoleni, dzieciaki jeszcze bardziej, atrakcji moc, nawet zaliczyliśm schronisko na Czantorii, główną motywacją była gorąca czekolada na miejscu :)
wrzucę potem parę fotek.
Jeden minus to przywieźliśmy jakiś kaszel wszyscy, no ale mam nadzieję że inchalacje i syropy dadzą radę.
nie wiem co u Was, wiem tylko że Surv przetwarza :) ja dzisiaj też śliwki maltretowałam, no i zrobiłam placek ze śliwkami i kruszonką...mmmmmmmmmniam.
oki, lecę, jutro się odezwę
paaa

reklama
Post placek z kruszonka - uwielbiam
Kic super ze na miejscu ślicznie
Iza no pora wracać do rzeczywistości. Oj moja friend tez juz płacze ze w piatek rada:-) ale taki los belfra
Haszi oj jak ja nie lubie sprzątać gratow P. Nawet juz nie tykam bo wiecznie sie tłumaczyć trzeba było gdzie co moze być

Dorka a my za tydzien w sobote mamy dzień chrzcielny
No najbardziej to to karmienie mnie rozwala bo ten co chwila tzn co 2h
I jeszcze taki wrażliwy na tłumy - przeciwieństwo brata

Ide kimnac. A niech śpi młode. Ja juz ledwo widzę

Do góry