reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2008

HEj Hej
Jestem wkońcu
Kc...hmm ja tam siersciuchów nie lubię, tzn. miłe są i wogóle ale ostatnio mamy takie egzemplarze że normalnie...ech...cały ogród mają za kuwetę to przyłażą mi na balkon żeby mi do doniczki na...... powiedziałam never ever .
Co do psiny to narazie też szaleje, uwielbia kopać :).. będziem ją sterylizować w schronisku bo to jeden z punktów umowy adopcyjnej. spoko jest ale jak narazie to szalone dziecko :)
moje dzieciaki katar w przedszkolu podłapały, podleczyłam w weekend i jutro mam nadzieję pójdą, zwłaszcza że katar głównie rano a potem luz, młody zadowolony z przeszkola ale w czwartek przyniosłam całą reklamówkę ciuchów...mokrych..juz siły nie mam na to jego lanie w pory.ggrrrr
Kic, Izabelka..jeśli chodzi o rechabilitację to mamy iść z młodą ale w sprawie klatki bo dysproporcja jakaś jest i się pogłębia, nóżki lekko do środka i młody to też krzywi, jak narazie zakupiliśmy takie sandałowate w okolicznym sklepie i mają jako pantofle do przedszkola
oo
takie
młody ma takie tylko na ładniejszej podeszwie
Ani-But - obuwie zdrowotne dla dzieci.
a młoda takie
na jesień i zimę mamy wysokie a na wiosnę się zobaczy
młodej się te podobały :)
to może zakupimy

poza tym jakaś zalatana jestem
miałam fotki wkleić i jakoś schodzi.
Może dlatego że szyję ostatnio namiętnie i załatwiam różne rzeczy.
teraz już musze do spania ale jutro wieczorkiem zaglądnę bo może trochę odsapnę.
paa

reklama
Witam rankiem:)
Dzieciaki już odprowadzone i mam luzik do 10.30:-pzamierzam wymyć buciki po Kubie i porobić zdjęcia żeby wystawić na all, ale zobaczymy co mi z planów wyjdzie:-p
Post ja tam szczególnie też kotów nie kocham, ale jak widzę ile Kuba ma uciechy to niech zostanie:dry:no i on w domu nie śpi (nie pozwoliłam) tylko u M w warsztacie. Już kilka razy próbowali go wpuścić do domu ale niestety kategorycznie mówię nie:zawstydzona/y:dopiero co wychodzę z włosów po psie (a już go nie mamy prawie 2 lata) nie chce już tego syfu, oj nie:no:
Kamu to widzę, że nie tylko mój M taki "zwierzakolubny":-D

U nas na razie chłodno, ale ponoć ma być 24 st więc dzieciaki puściłam "na krótko":)

Miłego dnia!

Kamu, drużyna z Częstochowy nie byle jaka.
Kic, to faktycznie mąż zrobił Ci niespodziankę ;-)
Post, fajnie, że w umowie tak było. Wysterylizujecie i będzie luzik. A co takiego szyjesz?
U nas też ma byc ciepło, ale rano tylko 10 stopni, więc zwyubierani poszli, na cebulkę
A dziś idziemy na basen z dzieciakami:tak:

U nas też ślicznie, zaczyna się złota jesień powolutku na polach, słoneczko świeci, więc dzieciaki chyba potem opatulone na dwór wyjdą, bo w domu wirusy krążą, a wirus niegrzeczności przede wszystkim:-p Asia zostaje dłużej, póki jej dzieciaki do końca nie wydobrzeją, ale Flo na szczęście już jutro do przedszkola, więc może się nie pozabijają.

Ja byłam u lekarza, niestety mam poczatki zapalenia oskrzeli i musze brać antybiotyk, czyli Sara na butelkę musi iśc, a mnei pewno cycki rozerwie:baffled: Próbowałam negocjować, że może by nie antybiotyk, ale mnie pan doktor postraszył, że zapalenia płuc dostanę, to trudno przemęczymy ten tydzień...tylko szkoda, że wychodzić nie mogę, bo jutro róże mają przyjść, a R nie umie posadzić:sorry2:

Zmyakm szybko nakarmić przed lekami;-)

Surv u nas tez pieknie, więc wiem co czujesz. U mnie byłoby cudnie jakby sucz cieczki nie dostała, a tak będzie musiała na smyczy chodzić zamiast swobodnie biegać:-(

hej, tak mnie głowa boli od wczoraj, że ledwo chodzę; do tego dali mi 5 dyżurów na 5 lekcji :wściekła/y:
zawalona papierami jestem i jakoś ciężko się wrożyć
Surv zdrowia dla was :tak:
fajnie, że nie tylko ja mam przechlapane z psem :happy: Kasiu zrobiłam jak mówiłas-po 5 min się uspokoiła; może to metoda :tak:
Kic pokaż kotecka :-)

buziam i odezwe się jak mi przejdzie :-)

Izabelka, będzie coraz lepiej (mądra się znalazła - pisze o sobie:-D). To pewnie działa tak jak z płaczącym dzieckiem, któe nie chce zasnąć samo w łóżeczku - konsekwencja i widać efekty.
Dzięki dziewczyny za polubienie profilu m na FB:tak:

Witam ja tylko na chwile,Misia dalej w domu siedzi:no:Na glowie zrobila jej sie ranka i mamy zrobic wymaz:baffled: Dostala antybiotyk taki na 3 dni,na dwor moze wychodzic wiec korzystamy z ladnej pogody,juz z nimi bylam na spacerze i na placu zabaw a teraz jemy obiad czekamy na G i idziemy dalej w plener:-D
Kic niezle z tym kotem:tak:Co do odchudzania to bardziej dla orientacji wstawilam tez suwaczek:tak:Na razie za bardzo nie moge sie odchudzec,ale na silownie i na jakies cwiczenia pochodze i bedzie git:tak:
Survi zdrowia zycze:tak:
Iza szkol pieska szkol,bo pozniej bedzie ciezko :tak:
Kamu wspolczuje takiej kupujacej:baffled:
i juz nie wiem co komu
Aaaaa moja siostra przylatuje z dziecmi 25 wrzesnia:-D:-D:-Dma zostac ok miesiaca:-D:-D:-D znowu bedzie sajgon,ale jakos damy rade:tak:

heloł
ale mnie nie było
weekend w wiśle - warto było sie wyrwać ale niestety Tymi z katarem wrócił
normalnie chwile zabawy z zakatarzoną dziewczynką wystarczyło
a mówiłam m żeby ewakuował syna to stwierdził, że przesadzam - no oczywiście teraz ja z panika żeby nie przeszło na małego i resztę

Surv zdrówka - bo widzę, ze macie szpital
suoer, że reh Sary idą pomyślnie

Kic to masz kotka - moj też jest na mojej głowie, ale to taki standard, że chłopy chcą a my się troszczymy

Kamu odezwe, sie na priva ws torebek;-) widziałam ładną i mnie naszła ochota;-)

młody się drze
a P wlaśnie poinformmował mnie laskawie, że bierze za tydzień Tymka i jada na rajd polski na mazury
w sumie 4 dni ale kawał drogi
no i kolejna rzecz - ja na wyjazd nie mam szans bo mam pępowinę na wierzchu;-)

dobra zmykam zająć się maruderem

Kasiu dziś prasowanie mnie czeka - z 2h roboty lekko

reklama
Renia, ja zostawiam na weekend. Teraz prasowałabym tylko z pół godziny, więc nawet się nie opłaca wyciągać akcesoriów ;-)
Zdrówka dla Tyma!
Dorka, Ty lubisz mieć siostry "przy sobie", więc na pewno będzie fajnie pomimo pełnej chaty:tak:
Dziś zaliczyliśmy pierwszy basen w sezonie - z dzieciakami. Zadowolone bardzo:tak:

Do góry