post_ptaszyna
mamy lipcowe'08 zakręcona
HEj Hej
Jestem wkońcu
Kc...hmm ja tam siersciuchów nie lubię, tzn. miłe są i wogóle ale ostatnio mamy takie egzemplarze że normalnie...ech...cały ogród mają za kuwetę to przyłażą mi na balkon żeby mi do doniczki na...... powiedziałam never ever .
Co do psiny to narazie też szaleje, uwielbia kopać
.. będziem ją sterylizować w schronisku bo to jeden z punktów umowy adopcyjnej. spoko jest ale jak narazie to szalone dziecko 
moje dzieciaki katar w przedszkolu podłapały, podleczyłam w weekend i jutro mam nadzieję pójdą, zwłaszcza że katar głównie rano a potem luz, młody zadowolony z przeszkola ale w czwartek przyniosłam całą reklamówkę ciuchów...mokrych..juz siły nie mam na to jego lanie w pory.ggrrrr
Kic, Izabelka..jeśli chodzi o rechabilitację to mamy iść z młodą ale w sprawie klatki bo dysproporcja jakaś jest i się pogłębia, nóżki lekko do środka i młody to też krzywi, jak narazie zakupiliśmy takie sandałowate w okolicznym sklepie i mają jako pantofle do przedszkola
oo
takie
młody ma takie tylko na ładniejszej podeszwie
Ani-But - obuwie zdrowotne dla dzieci.
a młoda takie
na jesień i zimę mamy wysokie a na wiosnę się zobaczy
młodej się te podobały
to może zakupimy
poza tym jakaś zalatana jestem
miałam fotki wkleić i jakoś schodzi.
Może dlatego że szyję ostatnio namiętnie i załatwiam różne rzeczy.
teraz już musze do spania ale jutro wieczorkiem zaglądnę bo może trochę odsapnę.
paa
Jestem wkońcu
Kc...hmm ja tam siersciuchów nie lubię, tzn. miłe są i wogóle ale ostatnio mamy takie egzemplarze że normalnie...ech...cały ogród mają za kuwetę to przyłażą mi na balkon żeby mi do doniczki na...... powiedziałam never ever .
Co do psiny to narazie też szaleje, uwielbia kopać
moje dzieciaki katar w przedszkolu podłapały, podleczyłam w weekend i jutro mam nadzieję pójdą, zwłaszcza że katar głównie rano a potem luz, młody zadowolony z przeszkola ale w czwartek przyniosłam całą reklamówkę ciuchów...mokrych..juz siły nie mam na to jego lanie w pory.ggrrrr
Kic, Izabelka..jeśli chodzi o rechabilitację to mamy iść z młodą ale w sprawie klatki bo dysproporcja jakaś jest i się pogłębia, nóżki lekko do środka i młody to też krzywi, jak narazie zakupiliśmy takie sandałowate w okolicznym sklepie i mają jako pantofle do przedszkola
oo
takie
młody ma takie tylko na ładniejszej podeszwie
a młoda takie
na jesień i zimę mamy wysokie a na wiosnę się zobaczy
młodej się te podobały
to może zakupimy
poza tym jakaś zalatana jestem
miałam fotki wkleić i jakoś schodzi.
Może dlatego że szyję ostatnio namiętnie i załatwiam różne rzeczy.
teraz już musze do spania ale jutro wieczorkiem zaglądnę bo może trochę odsapnę.
paa