reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2008

Madzia, ogarnę bachorki po lekarzu, zajrzę na gorę do swoich zapasów i dam znać, ale chyba bym chciała, bo my tylko małe 68 mamy do końca zimy chyba nie starczy; przy okazji sprawdzę, czy mam ten rozmiar większy co Dorce obiecałam i powinnam mieć na 86-92 też coś, ale chyba całość a nie tylko spodnie, to możemy na wymiankę

reklama
Madziu ja mam takie buty z ccc, ale rozm.23
2220007800009sur.jpg

hej ja na chwilkę;zaraz lece po dzieci, bo dzisiaj dyskoteka w skzole i wracam do pracy; mąż zaniemógł, więc ciężko będzie
dzięki za miłe słowa :tak:
co do zakrętek, to moje szefostwo ustala firmę recyklingową (kto da wiecej) i oni skupuja zakrętki; a kasę wpłacają na konto Fundacji Bez Tajemnic z Krakowa; mamy dzieci niepełnosprawnych mogą zgłaszać swoje dzieci i w zależności co dziecku potrzebne zakupowany jest wózek inwalidzki, czy sprzęt rehabilitacyjny ;-) jutro właśnie będzie kolejny odbiór, pochwalę się ile uzbieraliśmy od maja; ostatanio było 590 kg

Sylcia a jaka dł. wkładki? bo wiesz, rozmiar rozmiarowi nierówny i może będą dobre:tak:i jaka cena?

Kombinezon dwuczęściowy mam po Macku,więc dzięki.
Mała dostała ostatnio śliczną kurtkę i ewentualnie mogłabym jej jakieś spodnie dokupić, to tamten kombinezon bym sprzedała, chyba,że Surv znajdzie jednoczęściowy to też chętnie ,bo to zawsze łatwiej ubierać taką wiercipiętę.

z jednoczęściowych dla chłopczyka mam cocodrillo rozm 74,więc normalnie ok 80 + do kompletu czapka i szalik,ale ten chciałabym sprzedać, bo jest jak nowy, Maciek malo w nim chodził.

Iza wiesci z tymi zakrętkami bardzo pozytywne

My na zimę mamy kombinezon po braciszku na 74 więc będzie oki;-)
zresztą Ignaś śmiga niemalże we wszystkim po braciszku - czasem mama coś zakupi bo przecież trzeba;-)

z kotką do weta mam iść ale P pojechał do pracy i muszę czekać do popołudnia
grunt, że wykąpana
jeszcze tylko odrobaczyć muszę
zakupiłam kropelkę na insekty ale to za 2 dni moge zapodać
no i oby tylko wet miał usg w gabinecie to bym miała pewność czy ciąża czy opuchlizna glodowa;-)

jestem taka szczęśliwa, że się znalazła, że smile nie znika mi z gęby
znowu wszyscy razem

Surv a jak to jest z pneumo? po skończeniu pół roku są 2 dawki? bo coś mi się świta, że jest jakieś rozgraniczenie do pół roku i po pół roku?
tez muszę zaszczepić na nie bo od stycznia p-le i trzeba

dobra zmykam odkurzyć bo wczoraj zepsuł sie stary zasysacz i P zakupił new
czas więc przetestować maleństwo;-)

Madzia znalazłam na 86, dokładne wymiary potem, bo centymetr babcia Helga gdzieś złośliwie schowała;-) Ma rękawiczki i butki odczepiane w komplecie, ale niestety jest ....pomarańczowy, to nie wiem, czy reflektujesz? wieczorem zdjęcia wkleję, a teraz muszę do pracy, bo już pora podwieczorkowa, a ja pliku nie otworzylam nawet:baffled:

reklama
hej,
u nas powiało chłodem i waham się coby czapki i rękawiczek dla siebie nie wyłowić bo zmarzłam dzisiaj strasznie:szok:
Iza ale Ty to super pedagog Jesteś:-D:-D:-D a zakrętki ja też zbieram i daję znajomej bo jej dzieciaki mają taką akcję w szkole - świetna sprawa, nakrętki i tak by się wyrzuciło a mogą się komuś przydać:-):-):-) u nas w domu to nawet M pamięta, że ma je odkładać a nie wyrzucać:-p
Kic ale Twój Kubuś ma dużo zajęć i ile chęci:-D a te lekcje gry na pianinie to ja sama bym chciała;-) mój Młody to taki leń śmierdzący, że aż pani ostatnio na niego naskarżyła bo sobie wyszedł z j. angielskiego bo jemu sie nie chce słuchać:szok::szok::szok: no normalnie ręce mi opadają czysty ojciec - ja uwielbiałam j. angielski:zawstydzona/y: a poza tym zauważyła, że jak Młody ma motywację to coś robi,a jak nie to nic nie robi bo mu się nie chce:zawstydzona/y: w domu od razu karcer na bajki, wykład pedagogiczny i jakby efekt jest, ale zobaczymy jak będzie dalej:dry:
Madziu bardzo się cieszę, że chociaż Ty nie rozpływasz się nad wiejskimi wyrobami:-p:-):-) a tak serio ta ja niby nie mam nic przeciwko bo zjem, ale nie lubię jak to papranie odbywa się u mnie w domu:wściekła/y:
Renia to wróciła Kicia marnotrawna:-D ale Dziewczyny mają rację jak raz ruszyła w kurs to może powtórzyć wycieczkę;-) no i oby była pojedyncza:-)
ja od piątku wracam do pracy po 2 tyg urlopu i w sumie się cieszę bo w domu kota dostaję, a tam może będę mniej myśleć i analizować:-) zmykam też poszperać na all bo w piątek będzie wypłata to może coś sobie zakupię:-p buziaki, miłego wieczoru:-D

Do góry