Andula współczuję choroby
my braliśmy bactrim bo było zapalenie krtani i brat był podejrzany
nie przeszło na oskrzela i płuca ale to tez zasługa czyszczenia nosa - odkurzacz u nas juz poszedł w ruch
Kic udanego wypoczynku
bawcie się dobrze
i śniegu niech będzie pod dostatkiem
Madziu ale szalejesz
ja od 3 dni nie wychodziłam z domu bo byłam sama z dzieciakami
dzis ide na paznokcie i od razu zrealizuje swój plan zakupowy tzn reszta prezentów + ccoś dla mnie
poźniej P pojedzie po choinkę i będziemy ogarniać dom bo Tymek już się martwi, że wszyscy już maja święta tylko nie my bo nie ma światelek i choinki;-)
oj nic nie popisze bo igi na kolanie
wspina sie tylko stawanie mu w glowie i nawet jak zasypia to wspina się po tych szczeblech
i oczywiście teraz to pilnować musze bo albo w coś się walnie, ale bo się nogi rozjeżdzają i prawie szpagaty robi
no jest wesoło jednym slowem
miłego dzionka
n
my braliśmy bactrim bo było zapalenie krtani i brat był podejrzany
nie przeszło na oskrzela i płuca ale to tez zasługa czyszczenia nosa - odkurzacz u nas juz poszedł w ruch
Kic udanego wypoczynku
bawcie się dobrze
i śniegu niech będzie pod dostatkiem
Madziu ale szalejesz
ja od 3 dni nie wychodziłam z domu bo byłam sama z dzieciakami
dzis ide na paznokcie i od razu zrealizuje swój plan zakupowy tzn reszta prezentów + ccoś dla mnie
poźniej P pojedzie po choinkę i będziemy ogarniać dom bo Tymek już się martwi, że wszyscy już maja święta tylko nie my bo nie ma światelek i choinki;-)
oj nic nie popisze bo igi na kolanie
wspina sie tylko stawanie mu w glowie i nawet jak zasypia to wspina się po tych szczeblech
i oczywiście teraz to pilnować musze bo albo w coś się walnie, ale bo się nogi rozjeżdzają i prawie szpagaty robi
no jest wesoło jednym slowem
miłego dzionka
n