reklama
Hej!
Reniu jak nocka?
Maciek to właśnie taki maminsynek był i jest do teraz, na szczęście Maja woli tatusia
, ostatnio zauważyliśmy, że jej to obojetnie kto, a by ktos był,ale generalnie woli panów 
Nie wiem, może do dziwnie zabrzmi,ale wydaje mi się, że z Maciejem to chyba mocniejszą więź mam, może przez to właśnie,że on taki mamusiowy
Haszi ech te rozstania to najgorsze, znów trzeba wrócić do rzeczywistości. Zdrówka dla dzieciaków!
Kicrym no ja bym chciała już,może tak ewentualnie za miesiąc. A znasz kogoś kto chciał by sprzedać w rozsądnej cenie?
Moja gwiazda to nic z tych rzeczy nie zje, tzn w żłobku niby zjada, a tam różnorodne menu,ale w domu wszystkim rzuca, jedynie kaszki je, no i zupki i obiadki to też spoko.
Kurna sama nie znam tej piosenki, kciuki będą
Mała jednak dziś do lekarza idzie, bo nie podoba mi się ten jej kaszel. Do tego maruda na maksa, bo w żłobku tylko 0,5 h śpi, to wiadomo,że do wieczora nie wytrzyma, no i zęby idą na potęgę, już w listopadzie pediatra wypatrzył,ze 3 czwórki idą i one jeszcze się nie przebiły,a dziąsła napuchnięte strasznie. K wczoraj pojechał z nią do ambulatorium,ale ludziów jak mrówków ,więc nawet nie stał w kolejce. Pewnie wróciła by bardziej chora.
Oki, to dzwonię do rejestracji i o ile dam radę, to godzina na telefonie mnie czeka
Reniu jak nocka?
Maciek to właśnie taki maminsynek był i jest do teraz, na szczęście Maja woli tatusia

Nie wiem, może do dziwnie zabrzmi,ale wydaje mi się, że z Maciejem to chyba mocniejszą więź mam, może przez to właśnie,że on taki mamusiowy
Haszi ech te rozstania to najgorsze, znów trzeba wrócić do rzeczywistości. Zdrówka dla dzieciaków!
Kicrym no ja bym chciała już,może tak ewentualnie za miesiąc. A znasz kogoś kto chciał by sprzedać w rozsądnej cenie?
Moja gwiazda to nic z tych rzeczy nie zje, tzn w żłobku niby zjada, a tam różnorodne menu,ale w domu wszystkim rzuca, jedynie kaszki je, no i zupki i obiadki to też spoko.
Kurna sama nie znam tej piosenki, kciuki będą

Mała jednak dziś do lekarza idzie, bo nie podoba mi się ten jej kaszel. Do tego maruda na maksa, bo w żłobku tylko 0,5 h śpi, to wiadomo,że do wieczora nie wytrzyma, no i zęby idą na potęgę, już w listopadzie pediatra wypatrzył,ze 3 czwórki idą i one jeszcze się nie przebiły,a dziąsła napuchnięte strasznie. K wczoraj pojechał z nią do ambulatorium,ale ludziów jak mrówków ,więc nawet nie stał w kolejce. Pewnie wróciła by bardziej chora.
Oki, to dzwonię do rejestracji i o ile dam radę, to godzina na telefonie mnie czeka
witam
towarzystwo już od 6.30 buszuje
w sumie najmłodsze ale skutecznie budzi pozostałe
Kasiu mamy japońska restaurację i ostatnio kol przyszła i zamówiłyśmy sushi
było pyszne;-) oczywiście nie z surową rybką bo nie lubię, ale gotowana krewetka, wędzony łosoś i tego typu smaki
wczoraj jednak było za późno już na jedzonko ale dalej za mną chodzi;-)
Madziu u mnie jeden i drugi taki mamusiowy
Tymi też wiecznie wiszący i mnie męczący
oczywiście z tatusiem to maja rajdy , wycieczki i meskie podróze ale mama od wszystkiego
jak byłam w kinie w sobote to okazało sie ze obydwaj płaczą - Igi pewnie bo lubi a Tymi bo tęskił za mamusią
ja nie wiem co by to było gdyby mnie miało nie być tydzień np.
pewnie z 3 dni by płakali ojcu;-)))))
Kic kciuki zaciśnięte
fajnie, ze Kubuś taki odważny
Tymi super śpiewa z nami ale tak publicznie to zaczyna sie wygłupiać i wstydzić
dobra zmykam bo mam męczącego 4,5 latka który kobiecznie chce schować się przed młodszym bratem i zagrać ze mną w nową planszówkę;-)
miłego dnia
towarzystwo już od 6.30 buszuje
w sumie najmłodsze ale skutecznie budzi pozostałe
Kasiu mamy japońska restaurację i ostatnio kol przyszła i zamówiłyśmy sushi
było pyszne;-) oczywiście nie z surową rybką bo nie lubię, ale gotowana krewetka, wędzony łosoś i tego typu smaki
wczoraj jednak było za późno już na jedzonko ale dalej za mną chodzi;-)
Madziu u mnie jeden i drugi taki mamusiowy
Tymi też wiecznie wiszący i mnie męczący
oczywiście z tatusiem to maja rajdy , wycieczki i meskie podróze ale mama od wszystkiego
jak byłam w kinie w sobote to okazało sie ze obydwaj płaczą - Igi pewnie bo lubi a Tymi bo tęskił za mamusią
ja nie wiem co by to było gdyby mnie miało nie być tydzień np.
pewnie z 3 dni by płakali ojcu;-)))))
Kic kciuki zaciśnięte
fajnie, ze Kubuś taki odważny
Tymi super śpiewa z nami ale tak publicznie to zaczyna sie wygłupiać i wstydzić
dobra zmykam bo mam męczącego 4,5 latka który kobiecznie chce schować się przed młodszym bratem i zagrać ze mną w nową planszówkę;-)
miłego dnia
pabla27
Fanka BB :)
hej,
u mnie Lena jest taka pół na pół w zależności kto jest lepszy danego dnia albo kto na nią nie krzyczy:-) generalnie chorągiewka, gdzie lepiej tam leci.
Sonia w 100% mamusiowa:-) przytula się,całuje, ciągle na moich kolanach lub rękach, uwielbiam
taki mam niedosyt to dosyć chłodnej w okazywaniu uczuć starszej córce.
Zjadłam właśnie śniadanko, idę się szykować do pracy.
Dziś wracam późno bo jeszcze po pracy idę do kina na Sępa
u mnie Lena jest taka pół na pół w zależności kto jest lepszy danego dnia albo kto na nią nie krzyczy:-) generalnie chorągiewka, gdzie lepiej tam leci.
Sonia w 100% mamusiowa:-) przytula się,całuje, ciągle na moich kolanach lub rękach, uwielbiam

taki mam niedosyt to dosyć chłodnej w okazywaniu uczuć starszej córce.
Zjadłam właśnie śniadanko, idę się szykować do pracy.
Dziś wracam późno bo jeszcze po pracy idę do kina na Sępa

Witam,
Zaraz się zbieram po dzieciaki, ale na sanki dziś nie pójdziemy, bo mi jakoś strasznie zimno
byłam u dentysty (tam cieplutko) a potem wyszłam na ten mróz zrobić małe zakupy spożywcze i mnie przemroziło
U mnie różnie
Oboje niby mamusiowi ale z tatusiem uwielbiają się wydurniać, a szczególnie Kuba
ostatnimi czasy non stop spędza z M, ale ja też niestety przynoszę emocje z pracy i M jest bardziej wyciszony
Obydwoje się przytulają, całują i wygłupiają ze mną ale Kuba czasami nie ma umiaru i mnie to irytuje
Madzia przemyślę jeszcze, w sumie dobrze by było czegoś się pozbyć z domu, bo non stop coś przybywa, ale z drugiej strony dzieciaki na tym jeżdżą
Aha no i jaka to jest "rozsądna cena"
Haszi super, że M niespodziankę zrobił, na pewno dasz radę przeżyć rozstanie
Renia to masz smaki jak mój M

Przytaszczyłam strój góralski do domu, muszę po przymierzać Kubie i zobaczymy może jakiś aranż mu jutro zrobimy

Zaraz się zbieram po dzieciaki, ale na sanki dziś nie pójdziemy, bo mi jakoś strasznie zimno

U mnie różnie

Madzia przemyślę jeszcze, w sumie dobrze by było czegoś się pozbyć z domu, bo non stop coś przybywa, ale z drugiej strony dzieciaki na tym jeżdżą

Haszi super, że M niespodziankę zrobił, na pewno dasz radę przeżyć rozstanie

Renia to masz smaki jak mój M

Przytaszczyłam strój góralski do domu, muszę po przymierzać Kubie i zobaczymy może jakiś aranż mu jutro zrobimy

Renia, po pierwszych słowach, że to Wy macie japońską restaurację
Nie jad lam sushi z surową rybką ale tak jak piszesz z krewetkami czy innym "nadzieniem". Spodobało mi się stwierdzenie "Igi pewnie /płacze/ bo lubi"
Jak wracałam ze szkolenia, to wdepnęłam na sek do Quiosque - ale mają fajne przeceny

Jak wracałam ze szkolenia, to wdepnęłam na sek do Quiosque - ale mają fajne przeceny

Hej.Dzis wyszlismy z Frankiem ze szpitala,mial zapalenie pluc po 4 dniach leczenia antybiotykiem w domu nie bylo poprawy.Teraz jeszcze kaszle,antybiotyk ma do czwartku. Ja mam tez antybiotyk i zwolnienie do piatku.Teraz jeszcze Seba zaczyna smarkac,mam nadzieje ze go nie rozlozy.G tez na zwolnieniu.Koncze bo musze sie odnalesc w domu 
Andula
Fanka BB :)
Hejka dostarłam od rana mam ciągle gości nie było jak do BB usiąść;-)
Nocka średnia ,Ewcia miała pierwszą drzemkę koło 9 więc się przy niej położyłam i usnełąm obudził mnie domofon dzwoniący ciągiem
Wstałam a tam mój szwagier cały mokry co się ze mną dzieje
Dzwonił do domu dzwonkiem,domofonem ,telefonem.Chodził pod oknami nawet sprawdzał czy moje auto pod domem stoi;-)Nigdy mi się nie zdarzyło tak twardo usnąć aby nic nie słyszeć.Oczywiście poruszył całą rodzinę,R już wyszedł z pracy i jechał do domu no szok poprostu nawet spokojnie nie można sie zdrzemnąć;-)
Raz miałam podobną sytuację w 9 miesiącu ciąży wyłączyłam dzwonek w telefonie R był wtedy w holandii dzwonił 16 razy aż wkońcu odebrałam to powiedział że już dzwonił na policję gdyż myślał że coś mi się stało i niedługo policja przyjedzie do mnie ;-)

Kic powodzenia dla Kubusia za strój napewno dostanie dodatkowe punkty
Dziewczyny Wy mówicie o rowrkach dla dziewczyn a mój Miś nawet na rower nie chce wsiąść:-(Na hulajnodze śmiga super ,uczy sie na deskorolce a roweru nie lubi 
Haszi super że pobyt M udany.I jak Twoje plany wyjazdowe do UK?
Reniu ja nigdy sushi nie jadłam i nie ciągnie mnie specjalnie;-) za to R uwielbia wszelkie nowości typu ślimaki i inne tego rodzaju
U mnie dwójka to mamusiowa choć Misiek woli się wydurniać z tatą który ma wiecej cierpliwości i wyobraznie w wymyślaniu zabaw
Dorka współczuje choroby ,kurde już wyczerpaliście limit chorób oby opuściły Was na długoooo!!
Nocka średnia ,Ewcia miała pierwszą drzemkę koło 9 więc się przy niej położyłam i usnełąm obudził mnie domofon dzwoniący ciągiem

Kic powodzenia dla Kubusia za strój napewno dostanie dodatkowe punkty

Haszi super że pobyt M udany.I jak Twoje plany wyjazdowe do UK?
Reniu ja nigdy sushi nie jadłam i nie ciągnie mnie specjalnie;-) za to R uwielbia wszelkie nowości typu ślimaki i inne tego rodzaju

U mnie dwójka to mamusiowa choć Misiek woli się wydurniać z tatą który ma wiecej cierpliwości i wyobraznie w wymyślaniu zabaw

Dorka współczuje choroby ,kurde już wyczerpaliście limit chorób oby opuściły Was na długoooo!!
Ostatnia edycja:
reklama
O Matko Dorka
przesyłam mnóstwo zdrówka dla Was, bo widzę że Was łapią te choroby, jak nie jednego to drugiego dzieciorka:-(Teraz musi już być lepiej
Kasia ja też zrozumiałam na początku, że Renia MA japońską rest

Madzia po dzisiejszym dniu myślę, że Liwa załapie Puky'iego i raczej mogę sprzedać naszego "pajączka"
mamy dokładnie takiego JEŹDZIK 4 kołowy PCHACZ QUICK SMART ROWEREK różowy (2912000876) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Zaproponuj cenę,;-)Jest bdb stanie, ma lekkie ryski, używany tylko w domu
Koszt wysyłki kurierem to jakieś 16zł, chyba że na PP wezmą mniej ale wątpię po ostatnich podwyżkach
Andula mi się wydaje, że dziecko musi przede wszystkim chcieć
Kuba jak miał 2lata i trochę nękał nas o hulajnogę, więc mu kupiliśmy i ku naszemu zdziwieniu szybko załapał
to samo było z rowerem, jak miał dokładnie 3lata3m-ce30dni przejechał sam bez bocznych kółek, ale sam chciał odkręcić
nie ukrywam, że dużo dobrego zrobił własnie biegacz (dostał jak miał jakieś 2,5, może 2,8 ) na którym rozpędzał się dość szybko
żałuję że nie posłuchałam dziewczyn i nie kupiłam tego małego Puky dla Kuby
Liwa dziś dosiadła laufrada (oczywiście na korytarzu, bo za oknem biało, po za tym nie mamy jeszcze kasku
) i nawet jej to szło, oczywiście chciała szaleć jak brat ale jej nie wychodziło
miejmy nadzieję, że zapał nie przejdzie;-)
Właśnie piorę białą koszulę dla Kuby na jutro
jakby było mało to M musiał dziś zawieść auto do mechanika
na szczęście siostra nas podwiezie, chociaż nie wie gdzie
będziemy szukać, trudno

Kasia ja też zrozumiałam na początku, że Renia MA japońską rest

Madzia po dzisiejszym dniu myślę, że Liwa załapie Puky'iego i raczej mogę sprzedać naszego "pajączka"

Andula mi się wydaje, że dziecko musi przede wszystkim chcieć

Liwa dziś dosiadła laufrada (oczywiście na korytarzu, bo za oknem biało, po za tym nie mamy jeszcze kasku

Właśnie piorę białą koszulę dla Kuby na jutro

Ostatnia edycja: