post_ptaszyna
mamy lipcowe'08 zakręcona
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

Moja Olka wywalczyła psa. Ma dostać po Komunii (o ile tatusiowi się nie odwidzi
).Tylko my chcemy małego typu york.
(porozmawianie dla tych które nie ze Śląska
;-))
żesz k*** tydzień chodziła do żłobka:-(jutro idę na po południe, więc umówiłam się z nią na 10.30 do dr, ale w sumie nie wiem po co bo nic oprócz temp i kataru nie ma. Nic M musi wziąć opiekę, ja mam za 2 tygodnie DB i muszę dzieciaki do przedstawienia przygotować, więc na opiekę iść nie mogę
Gratki kolejnego zaliczenia!No a tak psioczyłaś że nie dasz rady
trzymam kciuki za kolejne egzaminy!
zaraz sobie wygogluję
tyle śniegu to aż szkoda w domu siedzieć, a narty w szafie grzać
ja bardzo lubię K, wg mnie dobre mają gatunkowo ciuchy
jak się dorwie do kom mojego M to nie da się mu wyrwać
ale ograniczam, bo jednak boję się o oczka. 
nawet wolałabym na 160 (gdzieś mi takie mignęło na all) Póki by się mieścili to wolałabym mniejsze, żeby tyle miejsca nie zajmowało
my pokój też mamy malutki, ale trudno muszą się pogodzić
na razie to i tak bawią się głównie u nas, znoszą zabawki i w sumie znowu kąt zawalony
co tam póki dzieci małe to zabawki mają prawo się walać wszędzie

Nie dziwie się, że wygrał 
Jak będą nastolatkami to pogadamy.
No a ten refluks to całkiem prawdopodobne. Trzymam kciuki o szybkie rozwiązanie problemu i przespane nocki.
Spx nazbierałam sobie troszkę bluzek, jest co prasować 

dzisiaj idzie do przedszkola, ale katar ma, czyli coś się dzieje; jutro jedziemy do teatru, lepiej niech nie choruje 
U nas prawdziwa zima, -15 z rana było, a śniegu napadało z pół metra - to lubię!
My mamy w ramach terapii oswajania przedszkola wierszyk na dzień babci do wykucia...Flo ma znowu gorszą fazę na placówkę, panie sugerują psychologa, a ja już nie mam siły tłumaczyć, że moje dziecko takie jest i wszystkich specjalistów zagina na wejściu tępym uporem
Młodsze niestety też uparte...naparła się, że nauczy się chodzić i znowu ćwiczy przy barierce do 2 w nocy
Aaaa...i mamy niespodziankę, jedna górna dwójka wyszła, a druga na dniach będzie...młoda jak kasownik wygląda:-)