My dzisiaj tak pózno gdyż cały dzień spędziłam z mamą u siostry lubie być z moimi babami

Ewci pierwszy raz dałam spróbować kotleta z pierski kuraka sam środek bez panierki ale jej smakowało

Ciągle wołała eeeej o jeszcze;-)Młoda zaczeła bić brawo to nasz mały sukces gdyż i tak w tyle jesteśmy za majowymi Bąblami

Aha coraz częściej przyjmuje pozycje raczka ale iść nie umie i nóżki po chwili się rozjeżdzją

Po wejściu do domu przyszedł kurier przyniósł 8 paczek ,R to myślałam że na zawał zejdzie.Pokazałam mu rachunki i przyznał mi racje że jednak oszczędna jestem gdyż ciuszki tanie jak barszcz
Surv ja Miśkowi dawałam mm do około 2 lat teraz myślę ze przy 1.5 roku też dam zwykłe.Sama nie wiem z tym uczuleniem może rzeczywiście Ariel ale jak pomyśle że od nowa muszę wszytsko prać i prasować aż mnie trzęsie

Narazie wysypka nadal konkretna ale alergen pewnie jeszcze troszkę w ciałku się utrzymuje.Ja mało daje dorosłego jedzenia ale boję się gdyż paszcza nadal bezzębna
Iza nie pomogę.
Reniu oby mm dało pożądany skutek w postaci przespania chociażby 6h bez Twojego wstawania i tak Cie podziwiam że masz siłę na sprzątanie ,gotowanie przy takim deficycie snu
Kic zamówiłaś coś z C&A ja wziełam dla siebie kurtke i spodnie narciarskie i jeszcze zaraz nakręce R na niezbędne superfity śniegowce ;-)na Aligoo promocja

Kic myślisz że w kwietniu (Ewa będzie miała 11 miesięcy) będę mogła ją przesadzić do Maclarena XLR ?Tak mnie wkurza ten Navington

Lecę R mi desperadosa otworzył;-)
Buziaki dla Was!
Aha
Kasiu super że z Babą Oki!