Dzięki! Chyba coś gdzieś czytałam , ale jest tego tyle ,że nie wiem kto to napisał! Tak jakoś mi się podobał!Hehe biedny dmuchawiec to ciastem to kielbacha musi rzucac!![]()
niuta powiedzialam ci juz ze mi sie twoj avatar bardzo podoba?
To widze ze nie jestem jedyna... Ostatnio to potrafie ryczec jak bobr chociaz nie wiem o co... S adni kiedy wszystko pucuje, bawie sie z malym, gotuje na wszystko mam checi a niedlugo o wszystko rycze, na wszystkich mam nerwa, czuje sie glupia, nieatrakcyjna i nie chce mi sie siedziec w domu... Ehh...
maylah przejdzie jak zaswieci slonko (albo jeszcze szybciej mam nadzieje) wybierasz sie w tym tygodniu juz na basen?
reklama
ja tez mam hustawki nastrojow, calkiem ja w ciazy, ale ja zawsze taka bylam ze szybko sie denerowalam, innym razem plakalam jak glupia niewiadomo dlaczego
Niuta ja kiedys to bylam obcykana na facebook-u nonstop siedzialam (oczywiscie jak malej nie bylo) potem pousuwalam znajomych i wogole nie uzywalam a ostatnio reaktywowalam ta strone i nie wiem, nie pamietam o co chodzi
jak chcesz to ja mam murzynka wg przepisu Gulonka (czytaj dmuchawiec)

Niuta ja kiedys to bylam obcykana na facebook-u nonstop siedzialam (oczywiscie jak malej nie bylo) potem pousuwalam znajomych i wogole nie uzywalam a ostatnio reaktywowalam ta strone i nie wiem, nie pamietam o co chodzi

jak chcesz to ja mam murzynka wg przepisu Gulonka (czytaj dmuchawiec)
dmuchawiec
lipcóweczka'09,
Mam murzynka w lodówce z polewa czekoladowa
no i tej kiełbachy tez jeszcze troche zostało
To zaden problem- otwieram okno i sru! Tylko cos nie mam cela bo do sasiadki trafiłam zamiast do Justysi
Mnie tez czesto forum ratuje jak mam doła
To zaden problem- otwieram okno i sru! Tylko cos nie mam cela bo do sasiadki trafiłam zamiast do Justysi
Mnie tez czesto forum ratuje jak mam doła

No my juz po drzemce hehe powiedzmy, ze lepiej widze na oczy (5h snu). Ja sie przylaczam do kawki, bo wlasnie swoja pochlaniam
A co do slodkosci to jak ciasto upieke to tez raczej go nie jem, za to na inne slodkosci to sie rzucam....
JA mam w lodowce jablecznik jak by ktoras chciala..do kawy

A co do slodkosci to jak ciasto upieke to tez raczej go nie jem, za to na inne slodkosci to sie rzucam....
JA mam w lodowce jablecznik jak by ktoras chciala..do kawy

ja tez pieklam w niedziele_______________
Widze, Beatko, ze to samo ciasto mamyPiekłam w niedziele. I jak ? Znów sie udało?
udal sie udal
pysznyAniu nie wiesz czy mozna je zamrozic? bo gdzies czytalam ze ciasta tez mozna trzymac w zamrazalce
dmuchawiec
lipcóweczka'09,
ja tez pieklam w niedzieleudal sie udal
pyszny
Aniu nie wiesz czy mozna je zamrozic? bo gdzies czytalam ze ciasta tez mozna trzymac w zamrazalce
Mroziłam
Można. Podobno wszystkie bez kremu można.dmuchawiec
lipcóweczka'09,
Dobra kochaniutkie , idę z dzieciakami na dwór !:-)
Niutka, a Ty gdzie? Ciacho rzuciłam!

reklama
vercik_86
Fanka BB :)
A i wlasnie Robert wurwal tabulatowa z klawiatury a za chwilke przyjzdza P z kumplem z pracy ktory chce kupic drukarke i glosniki..jak to zobaczy to wole nie myslec co mi zrobi...