Hej matki wariatki!
Troche mnie nie bylo ale szczerze przyznam ze czasu brak!!! Rano spacery, w poludnie obiadek, mezul z roboty przychodzi o 13, o 14:40 mam rehabilitacje na kolano, pozniej idziemy znowu na spacer, odwiedzinki u teściow lub moich rodzicow, powrot, kąpiel , jedzonko i spanie... Ale juz od piątku koniec rehabilitacji wiec i czasu bedzie wiecej

U nas jak to u nas

Jakoś leci. Kacperos dalej z jednym zebem, ale... ale z oczu to go spuscić nie można

Zaczął mi się wspinac na tapczan, fotel itp Ostatnio zostawiłam go dosłownie na pare sekund, poszlam tylko bluzke odwiesic, wracam a on na łóżku sypialnianym stoi i chce sie na parapet wspiać

Normalnie myślałam że serce mi wyskoczy, balam się że spadnie i się poobija o meble. Dobrze że okna zawsze daje tylko na odchył

No i tak poza tym to chodzimy

Pokonuje już coraz dłuzsze dystanse. Oczywiscie dalej musze stać z boku i pilnować bo kolysze się na boki jak tatuś tydzień temu po kopalnianej imprezce... A własnie
niuta mam pytanie :-) Wiesz jak te cholerne premie beda wypłacane? Jedyne co mężul wie to tylko ze do 25tego przelewy bedą. Ale jaka kwota to temat tabu. Tzn wersji jest sporo. M.in. mowa jest o 600 zł na reke, 1600 minus podatek, slyszał tez o kwocie 2 tys zł, a także o tym że to zależy gdzie się robi, że przodek inaczej liczony, sciana także. Mój na ścianie robi więc kaska by była wieksza

Zawsze jednak dobre i pare stówek. On juz z tego glupi a ja tym bardziej

Kurcze musze posprzatac a tak mi się nie chce... Leżałam w wannie przez godzine i tyłek moczyłam

Malego do mamy zaniosłam wiec mam trochę luzu. Męzul w pracy ale niebawem powinien być. W ogole to pracuje prawie w kazdy weekend.. W tym miesiącu na 30 dni bedzie miał 28 dniowek.. Ale narazie ma umowe jako pomoc dołowa (do wrzesnia) wiec tylko weekendami może podwyzszyć sobie wypłate. Ale nie ma co narzekac
Przyznam sie ze nie mam weny zeby was nadrobic więc sciskam kazda mamuske z osobno i maluszków tez

I udanego weekendu! Jutro nie wiem czy was odwiedze bo rodzice maja 29 rocznice slubu wiec bedzie mała imprezka

Buziaki!