adudz82
Lipcowa mamusia :)
witam się czwartkowo :-)
mała mi drzemie, więc mam chwilkę po pracy aby do was zajrzeć :-)
bo jak już wstanie to penie czasu zabraknie
Magdo i Aniu miłego wypoczynku życzę

Wilsonka udanej imprezy, abyś się wybawiła, tak jak Ewa ostatnio

Agnieszka super, ze się odezwałaś bo faktycznie wzywana byłaś już kilkukrotnie

Kaśka miło, że postanowiłaś się odezwać po dłuuugiej przerwie, no i wszystkiego najlepszego z okazji ukończenia pierwszych urodzinek dla córeczki ;-);-);-)
Magda ja na te wózeczki też patrzyłam, tylko mi zależało, aby oparcie rozkładało się na płasko a on chyba ma możliwość tylko do pewnego stopnia obniżyć oparcie
Beatko gratulacje dla Mariski z okazji pierwszych kroczków, u nas Monia też zaczyna się po mału "puszczać" i robi po 2-5 kroczków, ale przy ścianie, kanapie i szafkach zasuwa jak nie wiem co, a najśmieszniejsze jest to, ze jak się ją trzyma za jedną rączkę to zamiast normalnie chodzić to ona próbuje biegać

a Wilsonka zapomniałam jeszcze pogratulować kolejnego udanego etapu w rozmowach o pracę,
a Ewo tobie podpisanej umowy

Dmuchawcu i jak udało sie zrobić upominek dla męża?? pochwal się efektami !!
Wszystkiego naj z okazji 4 rocznicy ślubu, my ze swoim M w sobotę będziemy mieli już 6 rocznicę, sama nie wiem kiedy to zleciało

teraz lecę jakis obiadek przygotować i później na spacerek z małą
miłego popoludnia
mała mi drzemie, więc mam chwilkę po pracy aby do was zajrzeć :-)
bo jak już wstanie to penie czasu zabraknie
Magdo i Aniu miłego wypoczynku życzę

Wilsonka udanej imprezy, abyś się wybawiła, tak jak Ewa ostatnio

Agnieszka super, ze się odezwałaś bo faktycznie wzywana byłaś już kilkukrotnie

Kaśka miło, że postanowiłaś się odezwać po dłuuugiej przerwie, no i wszystkiego najlepszego z okazji ukończenia pierwszych urodzinek dla córeczki ;-);-);-)
Magda ja na te wózeczki też patrzyłam, tylko mi zależało, aby oparcie rozkładało się na płasko a on chyba ma możliwość tylko do pewnego stopnia obniżyć oparcie
Beatko gratulacje dla Mariski z okazji pierwszych kroczków, u nas Monia też zaczyna się po mału "puszczać" i robi po 2-5 kroczków, ale przy ścianie, kanapie i szafkach zasuwa jak nie wiem co, a najśmieszniejsze jest to, ze jak się ją trzyma za jedną rączkę to zamiast normalnie chodzić to ona próbuje biegać

a Wilsonka zapomniałam jeszcze pogratulować kolejnego udanego etapu w rozmowach o pracę,
a Ewo tobie podpisanej umowy

Dmuchawcu i jak udało sie zrobić upominek dla męża?? pochwal się efektami !!
Wszystkiego naj z okazji 4 rocznicy ślubu, my ze swoim M w sobotę będziemy mieli już 6 rocznicę, sama nie wiem kiedy to zleciało

teraz lecę jakis obiadek przygotować i później na spacerek z małą
miłego popoludnia
Znów weekend się zbliża więc jeszcze większa cisza na bb zapanuje...
i do niej! Daliśmy sobie czas do końca roku i albo się wyniesiemy stąd albo to już będzie koniec Świata dla mnie 
W sumie i tak tylko wczoraj niw byłam z Małą na dworzu bo jak byłam u mamy to wychodziłam a jak jestem tu to wole sobie zaoszczędzć głupich spojrzeń T! albo tego jak pózniej gadać że z nią wychodze jak jest chora
Tzn było, ale mały tak daje w kość, że nawet porządnie siku nie daje rady zrobić
Postaram sie niebawem zdac relacje