reklama

Lipiec 2009

Uf....
Ja właśnie z urzędu pracy wróciłam, byłam się odhaczyć...
Jedna wielka masakra!!!!Upał straszny! Mdli mnie od rana i wcale nie mija, więc wyglądam tak: :baffled:
Własnie wcinam bułkę, moze przejdzie.

Mielismy dzisiaj wyjeżdżać, ale mąz musi przetarg przed wyjazdem ogłosić, a cos tam sie stało i nie ogłosił. Jedziemy wiec jutro. Może to i dobrze, bo ja jeszcze wszystkiego nie spakowałam.

Kasiu ja Cie nie pamietam, gdyż dołączyłam nieco później, ale wszystkie z radością poczytamu co u Ciebie:tak:

reklama
witam rowniez popoludniowo
wszystkim uropujacym i bedacym urlopowac zycze udanego leniuchowania.
ja tez od jutra zaczynam urlop. 3 tygodnie odpoczynku.tak sie ciesze.lecimy z Oskarem do irlandii.
u nas tez slonecznie,podobno cieplo. od 7,30 nie bylam jeszcze na dworzu,ale wtedy tez bylo juz fajnie i cieplo.

Patra co do wozkow ta najlepiej poprobowac w sklepie. ja sobie chwale spacerowke z 1 raczka.nie dosc ze lekka to i 2 mozna np.przez telefon gadac prowadzac.
Niuta oj wspolczuje wyrwywania zebow madrosci.tez mialam wyrywany i jeszcze tydzien po bolalo mnie. a jeszcze 1 czeka na wyrwanie.czasami troche antybiotykami sie ratuje ale wiem ze to nie na dluga mete.

A my właśnie położyliśmy dzieciaki. Wojtek jeszcze im czyta, a jak przeczyta to szampanika rocznicowego otwieramy i się dzisiaj nim chyba "ululamy" :-D

Muszę się jeszcze przygotować na jutrzejsze doradztwo w związku z dotacją - ale strasznie mi się nie chce... no ale po szampanie będę bardziej kreatywna :-p

---------------------
No i ciszaaa.... my z mężem kończymy winko... on po całym dniu w pracy już przysypia... muszę go chyba zaciągnąć do łóżka, choć i tak dziś z niego pożytku nie będzie :no::-p

Dobranoc laseczki!

Ostatnia edycja:
Witam wieczorkowo! My już po baseniku , Maks jak zwykle dał nam w kość! Zapomniałam się pochwalić Stasiu dostał zaświadczenie o niepełnosprawności na 2 lata , także się cieszymy , bo zawsze było na rok a biurokracji z tym nie mało!
Patra ja mam baby desing , ale inny model i sobie chwalę , ten baby aktiv będzie super się prowadził , ale pewnie wagę ma nie małą! Co do jednej rączki zgadzam się z basienką , bo ja właśnie jak spaceruje to wykonuje wszystkie telefony!
Basienko26 , a ja się już zaczęłam martwić , czemu jeszcze mnie boli, już myślałam ,że zrobił się jakiś stan zapalny!

reklama
Kochaniutkie ja się z Wami żegnam...

Wyruszamy jutro z rana, a wracamy 25go. Całe dwa tygodnie bez internetu!!! Szok!:szok:

Życzę i Wam odpoczynku i pięknej pogody:tak:

Buziaczki dla Was wszystkich! Będę bardzo tęsknić!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry