• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2009

No to jednak sie dzis przespie jak Pati nic na koncie nie ma:tak:
Mes to sie masz z tym cycem,u nas nawet łatwo poszło choc mały tez juz był cwaniak i cycy wołał 13,5 miesiaca jak zabrałam,ja najpierw w dzien stopniowo zabierałam pużniej na wieczór miałam okazje bo pracowałam wieczorami.Wracałam 1-2 w nocy i jak o drugiej to mały juz sie budził i czekał na mojego cyca.Musiałam dac i dopiero szłam sie myc.A póżniej to juz tylko nad ranem wiec jak mu nie dałam trzy noce to sie z tym pogodził.Gożej było ze smokiem bo z 10 dni była walka

reklama
Patrycja gdybym własnie nie pękała ze śmiechu to moze i gola z tej bramki dałabys rade wbic:-D:-D:-D:-D.Kochana ty to jestes gorąca sztuka:-D:tak:
UUUUF Popłakałam sie az se smiechu a moze z tego goraca tak mnie rozgżałas:tak::-D

Już wyobraziłam sobie Twoją minę jak czytałaś te smsy... :-D:-D:-D:-D:-D:-D Mam nadzieję że Twój mąż mnie nie zabije :-D No to na dobranoc dostaniesz jeszcze jednego sms i rozpalona możesz zająć się.. mężem :-D Może mi za to podziękuje :-):-D:-D:-D:-D:-D:-D

A teraz zmykam i dobranoc kochane!!!

Artur patrzy ze mi odwaliło tak tu klikam i się chichram:-)
To i ja lece się kąpac,moze zimny prysznic bo z wrazenia zasnąc nie będę mogła:tak:
Nie będę zdradzac szczegułów dziewczynki ale w naszej Patrycji to niezły zwierz siedzi

DOBREJ NOCY LASECZKI

Ostatnia edycja:
cześc matki wariatki!!!

noc minęła ok, pobudka o 7:15. Mały z płaczem obudził się o 6 bo z wieszaka kurtka spadła :-p Ale mama dała buziaka i spał dalej.

Teraz po pracy męzul spi więc do ok 15 mam czas. Zastanawiam się co na obiad zrobić, mam schab wieć trzeba go wykorzystać.

Beacia i jak noc minęła? :-D
A co do zwierza.. Ogłaszam konkurs!
Jaki zwierz siedzi w Patrycji? Oto kilka propozycji, a może macie inne?

Załączniki

• 056449edafd6a483.jpg
    056449edafd6a483.jpg
    37,9 KB · Wyświetleń: 36
  • 1250743176595252511.jpg
    1250743176595252511.jpg
    35,7 KB · Wyświetleń: 34
  • 17677_smieszne-zwierzeta-ladowe.jpg
    17677_smieszne-zwierzeta-ladowe.jpg
    22,9 KB · Wyświetleń: 46
  • DSC02895_5ce6cbfd62.jpg
    DSC02895_5ce6cbfd62.jpg
    35 KB · Wyświetleń: 39
  • Leniwiec.jpeg
    Leniwiec.jpeg
    52,5 KB · Wyświetleń: 52
  • 1289899670231.jpg
    1289899670231.jpg
    20,1 KB · Wyświetleń: 37
Witam i ja po nocnej popijawie
A oczy mam jak zwierz na ostatnim zdjęciu :-D:-D

Ale się naśmiałam :-D:-D
Patra być może mam zablokowaną tą funkcję, nawet nie wiem :sorry2: Kurczę, a bym się porozpalała jak Beatka, bo ja weszłam do łóżka, do męża...... A on do mnie ŻE NIE TERAZ :baffled::-D:-D:-D:-D HIHIHI

Beatko już sobie wyobrażam jakie było Twoje zaskoczenie z sms-ów :szok::szok::-D

Mam 3 propozycje :-D

Załączniki

• 1.jpg
    1.jpg
    35,5 KB · Wyświetleń: 40
  • 1 (2).jpg
    1 (2).jpg
    40,4 KB · Wyświetleń: 46
  • 1 (1).jpg
    1 (1).jpg
    21,3 KB · Wyświetleń: 47
Kamcia faktycznie zdjęcia w 100% odzwierciedlają moje różne humorki :-D:-D:-D wszystkie do mnie pasują. Dzisiaj mam dobry nastrój więc pasuje fotka konia co się smieje :-D a wczoraj to świnka.. bo miałam sprośne myśli :-D Oby jutro goryl nie był.. :rofl2: Kamcia a ja nawet kaca nie miałam :-)

Uff my właśnie ze sklepu wróciliśmy. Kacper oczywiscie na nogach. Już 3 dzień wózek nie ruszony :-D Korzystamy z pogody. U nas za wiele słońca nie ma, ale ważne że jest sucho na chodnikach, nie wieje i nie pada ;-) Zaraz za obiadek się biore. Dzisiaj schab w sosie z marchewką. Ups zapomniałam kupić ziemniaki :szok::szok: Oj ja głupia.. Teraz by pasowała do mnie fotka osła :-D Pff mąż wstanie to skoczy :-D

Ostatnia edycja:
WOW :szok::szok::szok: ale miałam czytania , super !! to lubię , przynajmniej czas mi szybciej w pracy leci :-D

Wczoraj wieczorem razem z Julką rozkręcałam bujaczek, ona trzymała twardo śrubokręt i pomagała mamusi, potem chowałyśmy go do kartonu. Cały czas tłumaczyłam Julce że bujaczek jest zepsuty i ona już nie będzie się bujać w nocy i takie tam, a Jula kiwała głową i mówiła TAK :-D Zasnęła ok 20:30 i.... spała bez jęknięcia do 7:30 :szok: a ja czekałam o 3, potem o 4 znow się przebudziłam i potem o 5 i zdziwiona byłam że młoda się na BABA nie obudziła :confused::-D oby jej tak zostało:-D

Patra, szkoda że mąż nie dostał tej 14 stki zawsze kasa by się przydała.

Asia, życzę Wam żebyście sie w max 2 tyg wyrobili z remontem i przeprowadzką :-D

Fajnie że tak trzymacie straż nocną, ja padam na ryjek ok 22 i lipa z mnie pozytku nie ma :-D:-D

Aga, bardzo się cieszę że Joni już po operacji, zobaczysz jak szybko do domku wrócicie i mały znów będzie biegał radośnie i szalał w kinder coś tam no kurde nazwy nie pamiętam :-D

Ada fajnie ze sie odzywasz:tak:
I ze czas na bb się znalazł:-)
Jestes super dzielna mamuśka:tak:

podpisuję się pod tym postem , ADA jesteś bardzo dzielna !!:-)

reklama
Patra Kto nie ma w głowie ten ma w nogach :-D:-D:-D W tym przypadku to M musi mieć w nogach :-D No tak- syren nie słyszymy, dziecka wchodzącego do łóżka nie czujemy, z postami się gubimy, o ziemniaczkach nie pamiętamy :no: :-D:-D:-D:-D:-D Tu chyba potrzebny będzie specjalista :-D Taki jak dla mnie :-D
Bo wiesz co? Ja to z pamięcią mam duże problemy..... Ostatnio nie wiem co gdzie chowam, np. portfel-poszłam do sklepu, nie było go w torebce, nie miałam pojęcia co z nim zrobiłam:szok::-D, nowy puder położyłam na płytach i nie miałam pojęcia gdzie jest, wszystko przeszukałam:szok::-D, pamiętam że chowałam kopertę do torebki z pieniędzmi Małej ze Swiąt a się okazało że wogóle jej tam nie włożyłam :baffled::baffled: :-D:-D:-D:-D Może to tak z wiekiem robi????? :-D

beata26 super że nocka przespana, może teraz będzie już tak zawsze? oby :tak: Może Mała wzięła na poważnie to że jest popsuty, wkońcu to bardzo mądra dziewczynka :tak:

Patra to fakt, kaca nie było, bo jakby był to byśmy tak wyglądały :-D

Załączniki

• spite myszki.jpeg
    spite myszki.jpeg
    20,4 KB · Wyświetleń: 57

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry