• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2009

reklama
Mała zasypia więc muszę cicho klikać :-p Słucham radia kaszuby, właśnie niedawno przeczytali życzenia dla M od jego dwóch kobietek :-D Biedak na noc znowu nie wraca, musi za dwóch pracować

Nawet Wam nie napisałam, ale moja mama z tym wirusowym zapaleniem płuc jest w szpitalu, miała zostać już tydz temu ale się nie zgodziła, leży na wewnętrznym i od miesiąca nie ma tam żadnych wizyt :no:

cześć lipcówki :)

tak jak kamlotka pisała - ja czas na bb mam dopiero wieczorem jak małą położę spać, wcześniej nawet nie można przy niej wymawiać słowa "komputer" bo już za rękę chwyta i prowadzi aby jej włączyć, :baffled::baffled::baffled:, jak się nie włączy, to dopiero wtedy pokazuje swoje nerwy, a dziś to w ogóle jakaś niespokojna była, podejrzewam, że to na wychodzące czwórki, ehh niech te zęby już wyjdą bo jak tak dalej pójdzie to nie wiem jak to będzie,
a co do pogody to coś okropnego, tak wieje, że iść nie mogłam, bo normalnie mnie cofało, tragedia, mam nadzieję, że do jutra się to uspokoi,
Kamlotka zdrówka dla mamy życzę,
a co dziś dziewczyny macie zamiar pić?? bo ja chyba sobie lampeczkę martini wleję,
jak któaś chętna to mogę poczęstować :tak::tak:
a naszym kochanym dwupaczkom spokojnego oczekiwania na poród życzę

Ja! Ja chcę!!!!! Mam Cin Cin wrazie czego :tak: To najpierw Ty lej, potem ja :-D I poczekaj na mnie, bo idę włosy myć i odrazu prysznic wezmę :tak: Ale szybko wrócę

Proponuję dzisiaj upić się do upadłego :-D:-D

Załączniki

• pijak.jpeg
    pijak.jpeg
    37,4 KB · Wyświetleń: 43
reklama
Patra sie pojawiła bo mąż do pracy poszedł, więc myszy harcują :rofl2:
Dzisiaj mieliśmy dzień odwiedzin. Do południa przyszła sąsiadka z dziećmi a popołudniu koleżanka z Oliwierem.

A u mnie w t to jeszcze jakieś strzelanki lecą bo mężul oglądał Polsat.

No to która polewa? Dzisiaj Adudz stawia martini, to ja jutro czymś zapodam :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry