heidi86
Fanka BB :)
Czesc dwupaczki
Wpadlam sie przywitac po tym strasznym weekendzie :-(
W sobote na wykladach myslalam ze odjade
A na dodatek wykladowaca okazal sie bardzo zlosliwy i zaliczenie chce mi zrobic 20 czerwca!!! 

Potraktowal mnie jakbym caly semestr sie obijala i nie chodzila na zajecia a teraz chciala zeby mi laske zrobil
Doprowadzil mnie do takiego stanu ze w niedziele wogole nie poszlam do szkoly
A pozatym od rana nie czulam sie najlepiej i cala niedziele praktycznie chodzilam jak cien. Nie moglam znalezc sobie miejsca, wszystko mnie draznilo i ogolnie bylam jakas oslabiona:-(
A zeby bylo ciekawiej to na 26 czerwca dostalismy zaproszenie na slub do kuzynki mojego mezulka

Ciekawe czy dotrwam do tego czasu 
Goteczka pokoik wyglada super
Naprawde masz talent :-) Niestety ja mam 2 lewe do takich prac 
Asiu kochana Ty sie wykonczysz jak bedziesz dalej tak zasowac
Wez slubnego w obroty niech teraz On sie troche wysili i polata wkolo Ciebie
:-)
Beata wracaj szybko do nas
Duzo zdrowka dla Was i oby szybko Was wypuscili
Niestety z moja pamiecia to by bylo na tyle. Przepraszam ale przeczytalam i zapomnialam
Lece teraz robic rizotto a pozniej wracam do Was.
Milego dnia kochane :-):-):-)
Wpadlam sie przywitac po tym strasznym weekendzie :-(
W sobote na wykladach myslalam ze odjade
A na dodatek wykladowaca okazal sie bardzo zlosliwy i zaliczenie chce mi zrobic 20 czerwca!!! 

Potraktowal mnie jakbym caly semestr sie obijala i nie chodzila na zajecia a teraz chciala zeby mi laske zrobil
Doprowadzil mnie do takiego stanu ze w niedziele wogole nie poszlam do szkoly
A pozatym od rana nie czulam sie najlepiej i cala niedziele praktycznie chodzilam jak cien. Nie moglam znalezc sobie miejsca, wszystko mnie draznilo i ogolnie bylam jakas oslabiona:-( A zeby bylo ciekawiej to na 26 czerwca dostalismy zaproszenie na slub do kuzynki mojego mezulka

Ciekawe czy dotrwam do tego czasu 
Goteczka pokoik wyglada super
Naprawde masz talent :-) Niestety ja mam 2 lewe do takich prac 
Asiu kochana Ty sie wykonczysz jak bedziesz dalej tak zasowac
Wez slubnego w obroty niech teraz On sie troche wysili i polata wkolo Ciebie
Beata wracaj szybko do nas
Duzo zdrowka dla Was i oby szybko Was wypuscili
Niestety z moja pamiecia to by bylo na tyle. Przepraszam ale przeczytalam i zapomnialam

Lece teraz robic rizotto a pozniej wracam do Was.
Milego dnia kochane :-):-):-)

..a pozniej musze pedzic po formularz ...bo ostatni dzwonek zeby złozyc na macierzynskie...Wogole stwierdziłam ze do konca maja chce byc ze wszystkim na tip top....generalne porzadki.pranie ubranek i spakowanie torby do szpitala..no i pokoik.. aha...apropo
Najwyzej w czwartek mnie gin udusi jak sie dowie