reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2009

Tak przez czaly czas cos tam sie dzieje na dole.A to zaboli ,a to zakluje,a to cos ciagnie...tym chyba sie nie martw,to podobno normalne, dzidzia mosci sobie miejsce w brzuszku :)
A mierzylas sobie temperature??

Zaparcia mialam,ale teraz jakby mniej meczace:) wiec moze nie mialy zwiazku z ciaza.
Umieram z pragnienia,wyslalam mojego faceta po soki,nie ma go juz wieki :-D

reklama
cos wlasnie wyczytalam ze do konca I trymestru.
wtedy to cialko zolte zanika i jego funkcje przejmuje lozysko:) i tempka sie normuje:)
chyba dobrze przeczytalam:)
oki ja ide spac bo juz na oczy nie widze:)
za dzuo wrazen i informacji jak na jeden dzien:):)
trzymajcie sie cieplo:)))):happy2:

Witam wszystkie Panie... Jestem tu nowa. Postanowiłam się tu zarejestrowac, bo jestem trochę przerażona moją sytuacją. Jestem w ciąży, ale nie to mnie przeraża, lecz fakt że zaszłam w ciąże półtora miesiąca po poronieniu. Dzisiaj idę do lekarza na godz. 19.00. Według mnie to ok 4-5 tc, a w takim razie poród przypada na lipiec 2009. Boję się wizyty i tego że gin powie mi to samo- NIE MA PĘCHERZYKA PŁODOWEGO. :-(

Ostatnia edycja:
kamlotka, wszystko będzie dobrze, trzymam kciuki :)

a mi też ciągle chce się pić i spać, pobolewa mnie też brzuch,
z tego co pamiętam w poprzedniej ciąży było tak samo :)
dzisiaj zrobiłam znowu test i druga kreseczka jest wyraźniejsza :)
w sobotę wizyta u lekarza, termin chyba wyjdzie w połowie lipca :)

Andaf, dziękuje za słowa otuchy. Wierzę, że będzie ok. Mi też chce się teraz wiecej pic, jestem często zmęczona, czasami występują mdłości. Dzisiaj to będzie pierwsza wizyta, jestem bardzo ciekawa co mi powie po usg.

Kamlotka wszystko na bank bedzie dobrze skoro wszystkie za siebie trzymamy kciuki:)
Andaf a na kiedy ci wyszlo??
rozne kalkulatory rozne daty mi wychodza ale polozna mi wyliczyla miedzy 10 a 12 lipca:) po usg bedzie chyba najdokladniejsza data??
tyle ze u mnie pierwsze i ostatnie zarazem usg bedzie dopiero kolo 22 tc:(

reklama
z kalkulatorów wychodzi mi termin na 13-14 lipca, do lekarza idę dopiero w sobotę

dlaczego będziesz mieć tylko jedno USG? w Szwecji nie robi się więcej?

Do góry