El@83
Szczesliwa Lipcowa Mamcia
witam babeczki
ale pospalismy dzisiaj
no no no az wstyd
tylko ze u nas za dwadziescia 11 dopiero
moze nie tak zle ..ja naszczescie do pracy niemusze wstawac
przepracowałam tu 3 lata a teraz jestem sobie w studium buissnesowym do maja) wiec wolne.. od pon do czwartku wstaje o 8
ale czasami mi sie o dziwo teskni za praca
..Słuchajcie zmieniajac temat mam pytanie wczoraj dowiedziałąm sie ze osoby z wadami wzroku powinny powidomic o tym swojego lekarza GIN..poniewaz moga byc przeciwskazania do zwykłego porodu...bo moze sie siadkowka odkleic...
..czesto w tym wypadku lekarz deyduje o cesarce????
słyszałyscie cos takiego????ja mam wade moze nieduza ale powiedziałabym ze bez okularow sie nieruszam do tego przeklety astygmatyzm ...
?
ale pospalismy dzisiaj
no no no az wstyd
tylko ze u nas za dwadziescia 11 dopiero
moze nie tak zle ..ja naszczescie do pracy niemusze wstawac
przepracowałam tu 3 lata a teraz jestem sobie w studium buissnesowym do maja) wiec wolne.. od pon do czwartku wstaje o 8
ale czasami mi sie o dziwo teskni za praca
..Słuchajcie zmieniajac temat mam pytanie wczoraj dowiedziałąm sie ze osoby z wadami wzroku powinny powidomic o tym swojego lekarza GIN..poniewaz moga byc przeciwskazania do zwykłego porodu...bo moze sie siadkowka odkleic...
..czesto w tym wypadku lekarz deyduje o cesarce????
słyszałyscie cos takiego????ja mam wade moze nieduza ale powiedziałabym ze bez okularow sie nieruszam do tego przeklety astygmatyzm ...
?
na drugie o ile dobze pamietam -0.5....w piatek mam wizyte tylko musze sprawdzic jak jest astygmatyzm po nagielsku