reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2009

no to współczuję Wam kobietki:baffled: u mnie cera się znacznie poprawiła i w zasadzie jakiegokolwiek pryszcza ze świecą by szukać:szok:
mam natomiast inne zmartwienie - od kilku dni popołudniami baaardzo ciągnie mnie w brzuchu i łaskotanie jakoś praktycznie nieodczuwalne... a na USG do piątku muszę czekać. ....i cykorzę się:baffled:

reklama
witam sie po 2 dniowej nieobecnosci. trzeba bylo korzystac z ladnej pogody i zajac sie dzialka, obcinanie drzewek i winogron- ja oczywiscie jak stwierdzil maz tylko dyrygowalam. do tego jeszcze wizyta u tesciów i dopiero co wrócilismy. wiec dzis zaleglosci jutro pisanie.
goteczko u mnie tez cera sie poprawila i jakos wieczorami nie najlepiej sie czuje, mam wrazenie ze mi brzuch twardnieje. a wizyta dopiero za 2 tygodnie...

goteczko u mnie tez cera sie poprawila i jakos wieczorami nie najlepiej sie czuje, mam wrazenie ze mi brzuch twardnieje. a wizyta dopiero za 2 tygodnie...
dosiu - to widzę że idziemy 'łeb w łeb' :-D
- ja do ginki wybieram się w środę, w piątek mam USG połówkowe więc jak się dowiem czy to normalne z tym brzuchem - to dam znać

mnie jeszcze tesciowa nastraszyla ze za duzo pije i pewnie mam problemy z nerkami. koszmar po prostu...

Dosia nie sluchaj tesciowej pij ile potrzebujesz ewentualnie pochodzisz do kibelka na siusiu:-):-):-)

Goteczka a to łaskotanie to przypadkiem nie ruchy? Mnie też często ciągnie w dól jak by moja Grażyna do kolan się wyciągnęła więc to chyba normalne.
Dziewczęta na temat teściowych się nie wypowiadam, bo moja to szajbuska pierwsza klasa.
Nigdzie nie pojechałam, bo znajomi się nie wyrobili i nie przyjadą po mnie. Jutro pewnie cały dzień nie będę się odzywać, bo jadę z mamą do dziadka na cały dzień. Wieczorem Wam coś skrobnę. Spokojnej nocki Laseczki.

reklama
A ja siedze i spać nie mogę. To już kolejna taka noc że godzina 3 a ja nie nadaje się do spania. Co z tego że dziś wstałam rano ( poszłam spać o 5) - wcale nie spowodowało to że teraz mi się chce spać :no:Dobrze że nie muszę wstawać rano ale tak mi dzień ucieka strasznie szybko.
Jutro ( a właściwie to już dzisiaj) mam wizytę u gina . Trochę się nią denerwuje ale chyba bardziej tym moim przestawieniem na nocny tryb życia.:-(

Do góry