reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Lipiec 2009

witam sie i ja!

pogoda po przebudzeniu dawał nadzieję,ze bedzie fajna,ale... nie minęła godzinka,a juz jest pochmurnie i zapowiada sie raczej smętny dzień... ale ciepło chyba jeszcze jest, wiec chociaz tyle.

ja juz po śniadanku, a teraz sie zastanawiam nad kawka i czyms słodkim...
chociaz chyb anie powinnam, gdyż przez ostatni tydzień przytyłam kilogram:szok: ale co ja zrobie,ze mam taki apetyt, a słodkiego po porodzie szczególnie nie pojem, jak bede karmić... wiec jednak sie skuszę:tak:

Ha!!! Jestem pierwsza:-D;-) Witam się z ranka. Na razie słonko świeci i jest dosyć ciepło. Właśnie pożarłam śniadanko i powoli mam zamiar się zbierać do gina. Jeszcze muszę sobie zrobić karteczkę co mam go zapytać i co załatwić w Olsztynie.... Bo oczywiście z moją "niezawodną" pamiecią bywa różnie, tak wiec pamięć zewnętrzna nie zaszkodzi:-) Więc życzę wszystkim milusiego dzionka i powodzenia w dniu dzisiejszym;-):cool2::-D

życze udanej wizyty :-)
a ja mam do Ciebie, Gabiaz, pytanko. My z mężem i maluszkiem we wrzesniu przeprowadzamy sie do Olsztyna, teraz wszystkiego nie kupuję dla małego, bo im iwecej rzeczy kupie teraz, tym wiecej bedzie pakowania i przewożenia, dlatego moje pytanie brzmi tak: czy sa w Olsztynie hurtownie z artykułami dziecięcymi i jak są, to proszę Cię o podanie nazw i adresów. Będę wdzieczna. Może tez jakaś sugestia,gdzie jest taniej.
Z góry bardzo dziękuję. :-D

strasznie dzis mnie alergia męczy, od rana juz kichałam chyba ze 20 razy:confused:, do tego oczywiście katar, zatoki zawalone, no i w klatce piersiowej jakoś ciężko... :baffled:oczy tez zaczynają swędzieć... :-(a ja cały czas odkładam moment udania sie do lekarza po jakies specyfiki, bo wolałabym przetrzymać i nie zażywac wiecej leków, już starczy Stosiowi antybiotyk:angry:
ale chyba juz dalej sie czekac nie da...:wściekła/y:

no cóż... miłego dnia życzę

reklama
Czesc Dziewczyny
Faktycznie dzisiaj pustki, albo już od rana co niektóre są zajęte innymi sprawami. Wczoraj mnie nie było na forum, ale podczytywałam regularnie co i jak u Was.:tak:

Też jestem po śniadanku, a pogoda się powoli rozkręca.:cool2:

Też ostatnio ponarzekałam na koleżanki, a tu wczoraj niespodzianka, dzwoni jedna z pytaniem o samopoczucie i takie tam, no i się umówiłyśmy na ploty.:happy2:

Niczkuś a wiesz że mam tak samo,:tak::tak::tak: poprostu nie mogę się już doczekac i jestem bardzo ciekawa kto tam w brzuchu gościł u mnie te 9 miesięcy. Ciągle każdy pyta czy już się boję, ale po co bac się na zapas, przecież to nic nie zmieni, ja przynajmniej mam takie odczucia.

ufff.ja własnie wróciłam z zakonczenia roku szkolnego mojego młodego. To już 3 klasa zaliczona!Strasznie ten czas leci. Nie powiem, łezka się w oku zakręciła jak odbierał wyróżnienie i nagrode od dyra za olimpiade matematyczną:)...co by ze mnie była za mama jakbym się nie pochwaliła.
Teraz troszkę odsapne bo coś cięzko się dzis oddycha, chyba burza będzie i pędze na zakupy. Musze mu cos dobrego upichcić w nagrode...może ciasto truskawkowe:)

Cześć Mamuśki:-)

Fela gratki dla Małego!!:tak::tak: Dumna mamusia jesteś :cool2::cool2:

Miglak lekarze czasami faktycznie nie myślą tymi kategoriami jak powinni. A terminy?? Bez komentarza.:no:

Za przeproszeniem człowiek się przekręci 3 razy zanim trafi do odpowiedniego specjalisty. Ale to jest nasza kochana polska służba zdrowia z limitami.:angry::wściekła/y::angry:

Ja jestem dumna z mojego organizmu - dał mi przespać prawie całą noc. Wstawałam tylko 2 razy na siusiu i od razu zasypiałam. :happy2: Miło wstać rano i stwierdzić że jestem wyspana. :-D:-D

ufff.ja własnie wróciłam z zakonczenia roku szkolnego mojego młodego. To już 3 klasa zaliczona!Strasznie ten czas leci. Nie powiem, łezka się w oku zakręciła jak odbierał wyróżnienie i nagrode od dyra za olimpiade matematyczną:)...co by ze mnie była za mama jakbym się nie pochwaliła.
Teraz troszkę odsapne bo coś cięzko się dzis oddycha, chyba burza będzie i pędze na zakupy. Musze mu cos dobrego upichcić w nagrode...może ciasto truskawkowe:)

To gratulacje dla synka Wiktora. Życzę wszystkim takich mądrych dzieciaczków oraz żeby każda z nas miała takie powody do dumy...

dzieki za gratulacje dla młodego, przekaże. On jest jeszcze w lekkim szoku bo w nagrode dostał kamerke internetową a tego sie nie spodziewał. Takie nagrody mobilizuja. Teraz tylko zeby dzieciakom i nam pogoda dopisała bo narazie cosik kiepsko. Niby ciepło ale bez słońca. Ponoć tak ma byc do konca czerwca. W sumie dla nas to nie najgorzej, przynajmniej tych które maja problemy z puchnięciem.

dziendobry!
ja dzis wyjatkowo wstalam po 7. Moja mala szalala w brzuszku cala noc, ale uwielbiam jak mnie tak meczy to tak jakby ze mna rozmawiala:) :-)
fela gratulacje dla malego:-)
gabiaz powodzenia u gina
milego dnia dziewczyny

Witam :-) Ja znów prawie 12h pzespanych, wysypaim sie na zapas, bo w lipcu juz tak nie bedzie pieknie ze snem :-) :-) Poruszyłyscie temat, który ostatnio chodzi mi po głowie - opieka lekarska maluszków. I zastatanwiam sie nad wykupieniem prywatnej opieki medycznej dla małej. Uczuliły mnie na to kolezanki, których malenstwa na poczatku były zapisane tylko do panstwowej przychodni. Na dodatkowych, prywatnych lekarzy + badania jedna w ciagu 1,5 msc wydała ponad 500zł (bo bylo trzeba isc do specjalisty juz, a nie czekac 4msc, zrobic usg jąderek chłopcu teraz a nie za 2msc itd). Pozniej wykupiły pakiet w prywatnej opiece zdrowia i sa teraz zadowolone. Wiem, ze nie kazda z was ma taka mozliwosc, ale tak sobie mysle, ze chyba opłaca sie płacic ok. 100zł miesiecznie i miec wszystko od razu.jeszcze nie wiem jak to jest w panswtowej przychodzi gdzie chce zapisałc małą, ale obstawiam , ze też są gigantyczne terminy!!

Witam sie i ja :-)

Fela,gratulacje dla sunusia :-)

Stopi,zazdroszcze Ci tych przespanych nocy,jak Ty to robisz :szok:???.....chociaz od jakiegos czasu bobo daje mi pospac w nocy ale za to w dzien nadrabia kopniakami...mi sie dzisiaj snił porod,echhh...ciezka nocka była :-(

Miłego...

reklama
Ja również jak Stopi spałam 12 godzin. Spała bym dłużej, bo jest pochmurno ale moje Panisko wparowało do pokoju i mi rolety rozsunęło. Menda jedna. Nocka do bani, bo znów pobudki co godzinne na siusiu. Nie mam już na to siły.
Obiadek już wstawiłam i się prychci za chwilę ja muszę się doprowadzić do kultury.

Fela gratuluję zdolniachy synka:-):-):-):-)

Miglak pocieszę Cię, że mnie też takie przeboje ze służba zdrowia będą czekać. No ale to już uroki mieszkania na wsi. Po prostu tragedia. Trzymam kciuki za Haneczkę.

Gabiaz powodzenia na wizycie:-):-):-):-)

Do góry