reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2009

reklama
jee dziewczyny co tu dzis tak cicho,
mały już spi wykąpany pachnacy,najedzony, ja wszystko juz porobilam i czekam na mojego aż z uczelni wróci,głodna jestem ale jeść mi się nie chce robić, :-p macie coś dobrego :-p?

Beatka taaaak wraca męzus wraca nad rankiem, ehhhh czekamy z utęsknieniem:-D:-D
Justysia, super że znalazłaś dowód, czasem ja też coś gdzieś włożę i za chiny nie pamiętam gdzie:rofl2::rofl2:
Adaaa ja bym sobie wiosenne kanapki zjadła, ale nie ma mi kto zrobić, a samej mi się nie chce:rofl2:
A ja mam manię i oglądam Friends'ów mam wszystkie 10 serii i juzz niektóre odcinki znam na pamięć, chyba sobie pooglądam, jak mały uśnie, Jeśli uśnie:rofl2:

addaaa u mnie nic bys dzis nie znalazla:no: pusta lodowka, ja chora wiec nie ma komu zakupow zrobic:wściekła/y: dzis na obiad byla jajecznica:-D:-D:-D:-D:-D:-D
tez jestem glodna, dobrze ze chcleb jest to chociaz kanapke sobie zrobie;-)

adddaaa Ja mam makrelę z ogóreczkami i jajkiem i majonezem, karton ptasiego mleczka i mikołajki truflowe :-D:-D:-D:-D Jem to ostatnie :tak::tak::tak: Kupiłam je między innymi na buta ale jak kilka zjem to nic się nie stanie :-D:-D:-D:-D:-D:-D

kamlotka nie kus bo zaraz u Ciebie bede!:-D dobra ide cos zjesc bo kusicie przez tego neta kusicie....az mnie ssie:-D:-D:-D:-D

Ja mialam na obiad ryż z sosem słodko kwasnym i miesem, kurcze taką paste z makreli bym zjadla, w ogole to napisalam przepis Wam nowy taka mnie wena naszla przez ten głod :-D

reklama
kamlotka michalki:tak::tak::tak::-D:-D:-D:-D uwielbiam......
kurcze w tv tylko harry potter leci:wściekła/y: nic bede musiala poszukac jakiegos filmu na necie....mama nadz ze znajde jakis dobrej jakosci.

Do góry