reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2009

reklama
Czy wyscie poszalaly nie macie innego zycia tylko bb uzaleznione hehe:p 10 stron musialam nadrabiac:eek::eek:

no a nas ,albo mówili,ze skaza, potem ze tradzik, potem znowu skaza, ehhh oszalec mozna, mam nadzieje,ze nic mu nie wyjdzie, to bedziemy dalej probowac:sorry:

A Adulka moze fantazje ciocia Ci pospiewa, co?:-);-)

Vercik a Ty gdzie? Mam nadzieje ze Cie nie wywiało:laugh2::laugh2:

Jak tam WInko, udalo sie wam wykrasc? Bo Justi chyba nam sie spiła, tak zniknęła nagle:-p:-p:-D:tak:;-)

maylah jestem nie wywialo mnie. Naszczescie :-D Po takim wietrze sa 2 mozliwosci albo bedzie padalo (snieg lub deszcze zalezy od pory roku) albo bedzie cieplo i ladnie. I dzisiaj bylo ladnie, bezwietrznie :tak::tak:

A co do schawtania sie do nosa to nei tylko ty zaliczylas..ja 1 a moj P jak robi malemy helikopter (udaje dzwiek helikopter i go podnosi) to juz chyba z 3 zaliczyl.

Frywolna opozscila bo skargi byly do admiistracji nani, ze dzewczyna dola wywoluje:laugh2:

Moj synus stwierdzil dzisiaj podczas kapieli ze jego stopki nei sa juz tak interesujace i wzial sie za swoje kolano..hehe

Ostatnia edycja:
A co do Kaca to mialam tylko raz jeden. Jak bylam w grudniu w pl i poszlismy z p i znajomymi na imprezeke (mluszek z babcia). z dlugiego okresu nie picia nie wiedzialam na ile sobie moge pozwoli no i ciut przesadzilam. Rano jak sie obudzialm to myslalam, ze mi oczy wypadna...naszczescie tesciowka mnie uratowala i dala alkaselzer (czy jakos tak)

Tralala ja tez nie mam po whisky. ALe tym razem pomieszalam ;/ I zawiatalam, bo P jak przyjdzie to dopoki nie pojdzie spac moge zapomniec o kompie

A co do whisky to z wieczora jak maly zasnie to zawsze sobie robimy po 1 drinku a tu wzoraj ostatnie rozdanie poszlo..ehh trzeba bedzie zainwestowac..

A kac po fajkach to tez masakra..

vercik bo my po okresie ciąży i karmienia to strasznie ekonomiczne jesteśmy :) Ja też nie wiem jaka ilość alkoholu by mnie "poskładała" i jakoś nie mam ochoty tego sprawdzać, ale myślę że mój koniec nastąpiłby bardzo szybko:)

Gustliku jak ja paliłam to też miałam kapcia po fajkach, przy piwie na imprezie nie kontrolowałam ile palę, a byly to ilości przerażające.

reklama
tralalala ja nigdy nie bylam mocna w te klocki w pubie max i to z trudnoscia a na imprezce gdy sie tanczy to z 4-5 ale tez jest ciezko...a teraz 2 ale nie narzekam, lepiej mniej niz nie wiadomo ile wydac..

Madzia zaginelas..ja jestem a ty ucieklas...

Do góry