A
Alusia8989
Gość
Cześć Dziewczyny ;-)
Wreszcie mam chwile czasu żeby coś napisać chociaż nie wiem na jak dlugo bo Jasiolek zaczął raczkować i musze go non stop ratować :-)
Co u nas ... Przez weekend Jasio był baaardzo chory ... 2 dni po 40 gorączki :-( ostry kaszel i nie mogł oddychać ... :-( A na pogotowiu nas potraktowali jak by się nic nie dzialo ... Jestem wściekła jak nic no ale potem pojechaliśmy prywatnie no i Jasiol ma zapalenie gardła i oskrzeli
tylko gdzie on się tego nabawił ?
Po lekarzach jeżdził z nami jego szanowny ojciec bo moi rodzice akurat pojechali na narty na weekend więc MUSIAŁAM :-( do niego zadzwonić ... No ale nic ... Zachowywał się przyzwoicie :-( NIESTETY....
No mieszkam z rodzicami i szukam mieszkania ale powiem Wam że to wcale nie takie proste bo ja mam 900zl wypłaty a tyle kosztują mieszkania. Nie stać mnie bo za co będe żyć? Mój facet obiecał że bedzie wszystko kupował dla dzieci ale ile w tym prawdy ?
Są momenty że sobie kompletnie nie radze ale wiem że mam dla kogo ...
Potem Wam odpisze bo teraz Jas się buntuje :-)
Dziękuje Wam jeszcze raz za wszystkiie dobre słowa ! Jesteście kochane ! ;-)
Od dzisiaj wracam na forum ... Może dostane zaproszenie na tą społeczność ... No chyba że mnie tam nie chcecie to ok
Wreszcie mam chwile czasu żeby coś napisać chociaż nie wiem na jak dlugo bo Jasiolek zaczął raczkować i musze go non stop ratować :-)
Co u nas ... Przez weekend Jasio był baaardzo chory ... 2 dni po 40 gorączki :-( ostry kaszel i nie mogł oddychać ... :-( A na pogotowiu nas potraktowali jak by się nic nie dzialo ... Jestem wściekła jak nic no ale potem pojechaliśmy prywatnie no i Jasiol ma zapalenie gardła i oskrzeli

tylko gdzie on się tego nabawił ? Po lekarzach jeżdził z nami jego szanowny ojciec bo moi rodzice akurat pojechali na narty na weekend więc MUSIAŁAM :-( do niego zadzwonić ... No ale nic ... Zachowywał się przyzwoicie :-( NIESTETY....
No mieszkam z rodzicami i szukam mieszkania ale powiem Wam że to wcale nie takie proste bo ja mam 900zl wypłaty a tyle kosztują mieszkania. Nie stać mnie bo za co będe żyć? Mój facet obiecał że bedzie wszystko kupował dla dzieci ale ile w tym prawdy ?

Są momenty że sobie kompletnie nie radze ale wiem że mam dla kogo ...
Potem Wam odpisze bo teraz Jas się buntuje :-)
Dziękuje Wam jeszcze raz za wszystkiie dobre słowa ! Jesteście kochane ! ;-)
Od dzisiaj wracam na forum ... Może dostane zaproszenie na tą społeczność ... No chyba że mnie tam nie chcecie to ok

i nie moglam spac...topewnie stres..jeszcze snieg pada od wczoraj..wiec wogole juz mam nerwa...
, a ja po 1 dniu juz jestem wykonczona...wczoraj chyba sie poklucilismy z 10 razy o jakies *******y..