reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2009

Cześć Dziewczyny ;-)
Wreszcie mam chwile czasu żeby coś napisać chociaż nie wiem na jak dlugo bo Jasiolek zaczął raczkować i musze go non stop ratować :-)
Co u nas ... Przez weekend Jasio był baaardzo chory ... 2 dni po 40 gorączki :-( ostry kaszel i nie mogł oddychać ... :-( A na pogotowiu nas potraktowali jak by się nic nie dzialo ... Jestem wściekła jak nic no ale potem pojechaliśmy prywatnie no i Jasiol ma zapalenie gardła i oskrzeli :no::no: tylko gdzie on się tego nabawił ?
Po lekarzach jeżdził z nami jego szanowny ojciec bo moi rodzice akurat pojechali na narty na weekend więc MUSIAŁAM :-( do niego zadzwonić ... No ale nic ... Zachowywał się przyzwoicie :-( NIESTETY....
No mieszkam z rodzicami i szukam mieszkania ale powiem Wam że to wcale nie takie proste bo ja mam 900zl wypłaty a tyle kosztują mieszkania. Nie stać mnie bo za co będe żyć? Mój facet obiecał że bedzie wszystko kupował dla dzieci ale ile w tym prawdy ? :no:
Są momenty że sobie kompletnie nie radze ale wiem że mam dla kogo ...

Potem Wam odpisze bo teraz Jas się buntuje :-)
Dziękuje Wam jeszcze raz za wszystkiie dobre słowa ! Jesteście kochane ! ;-)

Od dzisiaj wracam na forum ... Może dostane zaproszenie na tą społeczność ... No chyba że mnie tam nie chcecie to ok :-p

reklama
Dzien doberek
znowu nie mam emotikonek... a ja tak je lubie.

vercik z ta gotowoscia bojowa to chodzilo mi wlasnie o pakowanie, myslenie co jeszcze do zalatwienia itd bo cie nie bylo

justysia BeataZ ma racje wszystkie za toba tesknilysmy, ale jak juz 3 osoby pod rzad pisza gdzie jest Justysia to reszta chyba nie musi co? :D

Adudz to dobrze ze sie wchlonie, a nie wiedzialam ze cos takiego mozna miec pod paznokciem, oby tez sie wchlonal. Wpadasz dzisiaj na kawke? :D Bo z rana mialas nam towarzyszyc w tym tygodniu

Alusia zdrowka dla Jasia

A ja dzisiaj wstalam z bolem pecherza :( Kurde chyba mnie gdzies przewialo albo cos bo mnie tak siecze ze masakra :( Macie jakies domowe sposoby? Bo raczej goraca kapiel odpada bo jestem sama.

Hejka!!

Noc przespana calutka...Joni wstal ok 8:30 i sie ladnie bawil :tak::tak: teraz zjadl i juz bryka :tak::tak:
zaraz wpadne do was znow bo maly cos tam cisnie :-D:-D lece go przebrac :tak::tak:

Ann może gorąca kąpiel nie ale coś w rodzaju nasiadówek;-):tak:
Wiesz miska i hejaaa.... A Mały będzie koło Ciebie dreptał:-D
Z leków szybko działających to Urosept choć nie wiem jaki byłby odpowiednik u Ciebie w DE??
Co poza tym??
Dużo picia i najlepiej jak zakwasisz się....cytrynka i inne kwaśne rzeczy.
Dobra jest też żurawina. ;-)

Kurcze zapomniałam...

DZIEŃ DOBRY LIPCU

Ostatnia edycja:
Hej u nas nocka ok..

Wstalam juz o 5.30 :baffled: i nie moglam spac...topewnie stres..jeszcze snieg pada od wczoraj..wiec wogole juz mam nerwa...
o 9 P jedzie wyslac paczki..jak przyjedzie to ja jade w trase autobusem..

Na sama podroz jeszcze dostalam @ i juz wogole jest wykonczona..
Jak ja nienawidze sie pakowac..
P pewniedzisiaj nic nie zrobi puki nie przyjade i bedzie ze wszystkim czekal na mnie:dry:, a ja po 1 dniu juz jestem wykonczona...wczoraj chyba sie poklucilismy z 10 razy o jakies *******y..

JA JUZ NIE CHCE MAM DOSYC.. NIECH KTOS MI POMOZE!!!

Na sama podroz jeszcze dostalam @ i juz wogole jest wykonczona.wczoraj chyba sie poklucilismy z 10 razy o jakies *******y..

JA JUZ NIE CHCE MAM DOSYC.. NIECH KTOS MI POMOZE!!!

VERCIK !! ja tez przed @ jestem zawsze nie wiem na co wkurzona i sie wyzywam na danielu.nawet nie wiem za co-przeciez nic zlego nie robi...biedaki te chlopy z nami przed nasza @. tylko taki plus ze dan jest bardzo spokojny i biedny tylko slucha co mam do ''wykrzyczenia''. i dobrze-bo od niejednego bym juz chyba po gebie dostala.probuje sie ostatnio pilnowac ale jakos nie wychodzi...potem jak juz dostaje ta @ to jest wszystko ok i nic mi nie przeszkadza az do nastepnego miesiaca ...kurde...

Ann ja też myślę ,że gorąca kąpiel ci pomoże, mi w każdym razie zawsze pomaga!
Adudz u nas się w chłonął całkowicie już gdzieś to pisałam wczoraj!

A tak w ogóle to witam wtorkowo, my od 6.30 na nogach ! Jesteśmy juz po zakupach spacerku , wszunia właśnie zasnęła, a ja dopijam kawkę i zaraz robie śniadanko dla mnie i dla mojego największego faceta!
Ostatnio przezywam małe załamanie z powodu iz Maksiu już coraz mniej cyca , właściwi to tylko raz do dwóch w nocy! Troszkę tu mojej winy , bo podałam mu herbatkę , ale on po niej lepiej śpi! W sumie to i tak pora zakończyć karmienie , bo potem będzie coraz trudniej!
Miałam wam pokazać moja nową kuchnie , zaraz ją wstawię! 20100301659..jpg20100301655..jpg

iwon dziex, chyba co moglam to zrobilam, maly do krzeselka a mama wymoczyla tylek jak dlugo sie dalo w ziolowo-solnej mieszance :-) urosept zazyty (zrobilam sobie zapas z PL tak w razie co) zurawiny nie posiadam a cytrysy odpadaja bo maly nie trawi. Oby teraz przeszlo

verciku niestety takie sa uroki przeprowadzek, sama zwijalam manatki tam i z powrotem to wiem jakiego masz stresa... z checia bym ci pomogla ale jako czarownica przesylam tylko pozytyxwne wibracje :tak: a jak tylko troche stresu ubedzie to sie dogadasz z swoim mezczyznom :tak:

reklama
A ja mam wlasnie tak, ze w czasie jestem nerwowa a przed @ zadych oznak...:szok:
Jestem juz zmecozna..
Wczoraj pobudka o 7 zanelam przed 1 i pobduka 5.30 a spac pewnie tez wczesnie nie pojde a o 4 rano wyjazd na lotnisko..super!!!
Normalnie z tych nerwow ide podkrasc 1 peta mojemu...

Ostatnia edycja:
Do góry