reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2009

witajcie, nie do wiary nikt nic jeszcze z rana nie napisał ????

u nas noc ok, o 4 120 herbatki, o 6 180 mleka. Teraz Julka śpi, a ja idę pranie powiesić. Pogoda cudna, czyste niebo, ciepło także spacerek będzie dłuuuuuuugiiiii.

Ania ja też samotna, wczoraj Marek miał wykładu do 18 dziś do 17. Ale mam Julcię i Was !!

miłego dnia !!!!:-)

reklama
Cześć Kobietki :))
Dawno się nie odzywałam ale taka śliczna pogoda więc trzeba korzystać... ;)))
Co u nas? ;) Pytałam jak odzywczaić Jasia od picia w nocy i żeby mi spał i wiecie co ... tylko jedną noc krzyczał i to tylko 30minut a potem spał do 8 :)) i teraz od 4 dni śpi od 20 do 8 rano z przerwą o 5/6 na mleko :D tak więc dziękuje bo gdyby nie Wy to pewnie bym się nie skusiła spróbować ... ;))
A więc jestem wyspana, szczęśliwa i moje dziecko też !! :))
A co jeszcze to Jasio jest chory ;/ strasznie kaszle bo coś mu siedzi na oskrzelach :( no ale juz jest niebo lepiej niż w piątek ... ;))

Cześć!

Właśnie wróciłyśmy z kościółka i spacerku:tak:
Zosia jescze spi.

W nocy spała bez żadnej pobudki:-)
Ja sobie obiadek grzeję i zgrywam zdjęcia bo juz się troche nazbierało:tak:

Miłego dnia!

Cześć Kochane!
:-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(
Smutno mi i tyle.........:-( Jestem samotna straszliwie. Dobrze,ze chociaz mam neta i Was....
Ide chyba spac...Dobrej nocki!

samotna??? Ty??? A co ja mam powiedziec..... hehehe czasem mi tak brakuje odezwac sie do kogos... dobrze ,ze mam znajomych i rodzicow ufff :-) I Was!!!

Hej
Jestem w podłym nastroju. Rozeszłam sie z mężem. Przed ślubem powieżyłam mu moją tajemnicę, nie mógł tego nikomu powiedzieć, a wiecie co zrobił? Nachlał sie dzisiaj i wszystko powiedział mojej mamie!!!! (nie obawiajcie się, nikogo nie zabiłam, ani nic z podobnych rzeczy)
I co Wy byście zrobiły na moim miejscu? Oczywiście na to złożyło sie wiele innych spraw, nie wytrzymałam, jestem u mamy a on u siebie, znaczy u mamy swojej, bo tam mieszkaliśmy, ale to na pewno pamiętacie.
To koniec! A on do mnie zadzwonił ze służbowego i martwił sie jedynie o tel bo sie popsuł. Paranoja poprostu! No i dostał2 razy w pysk i juz szkoda słów!
:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::angry::angry::angry::angry::angry::no::no::no::no::no:
:-(

ojojojoj kamlotko nie wiem co powiedzieć. Widocznie sprawa jest gruba i bardzo ważna dla Ciebie. Nie będę nic doradzać bo nie mam doświadczenia w takich sprawach choć na ust ciśnie mi się żeby nie działać pod wpływem emocji i chwili choć pewnie dla Ciebie to trudne i chwilowo niewykonalne. Trzymam kciuki za pomyślność, że wszystko dobrze się skończy. Ściskam Cię mocno :tak:

A ogólnie dzień nam zleciał na działce u siostry M. Lecę do łózia bo czeka tam na mnie Gra anioła, M niestety pojechał do pracy.
Słodkich snów

Dobry weczór!
Miałam nie wchodzic ,ale niechcący mi sie klikło !
JA tylko na momento;
Kamilko odpisze CI jutro choc nie bardzo wiem co.
Przemyśl na spokojne te ZA i PRrZECIW i rób co CI serce mówi.
Narazie tyle :-(.
tule CIE OGROMNIAŚCIE MOOOOCNO!!!

ABUDZIKU DZIĘKI W IMIENIU MAŁEGO GLONKA!
MONI TEŻ MNUSTWO BUZIAKÓW ŚLEMY!!!

DOBRANOC .....

Cześć dziewczątka. Ja na chwilkę.
Nie za dużo piszecie- ale pogoda ładna więc wszyscy korzystaja ze słonka:)

Dmuchawcu porzuc smutki i samotność.
Kamlotka przemyśl sobie jeszcze wszystko na spokojnie. Trzymam kciuki za trafną decyzje.

Małym jubilatom gratki, i już niedługo roczki nam się posypią...... :)

reklama
Cześć kobietki!

Ja jestem dzis załamana od rana. Moje dziecko znów ma całą buzię w krostkach. Do tego pod kolankami i na szyi ma suche różowe plamy. Czy to mozliwe, żeby tak późno objawiała się skaza białkowa? Ja juz nie wiem o co chodzi:-(

W dodatku odparzyło jaj pupę:angry: Dlaczego- nie mam pojecia, kupe robi na nocnik i nie miała przemoczonej pieluchy:-(

A z informacji dobrych - mój maz wczoraj wrócił:-):-):-):-):-):-) i mieliśmy fajny wieczór i pół nocy;-)

Dobrego dnia, Kochane!

Do góry