reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2009

Gocia............. złapałaś mnie na gorącym uczynku............... Obiecuję poprawę i będę wspaniałą niewtrącalską teściową bo z Toba będę drineczki sączyc.....;-)

Adudz a gdzie tak sypie???? Bo ja planuję mały wypadzik do 3-miast...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Gabiaz my też mamy fabię, ale jak na razie nam wystarcza, tylko, że my mało jeździmy samochodem, w sumie to tylko w weekendy,

no jak w 3 miescie to nie wiem, ale u mnie w tczewie pada cały czas, i jak patrzyłam na pogodę to ponoć ma padać cały weekend

U mnie też pada. A może ta czarna wódka ma barwniik z "czarnego katechu" drzewa akacji? zwanego też palmą kateszową uprawianą w Birmie??? :-D:-D:-D:-D:-D No dobra, stąd to mam :-D BLAVOD - Black Vodka

Gobiaz no trójmiasto pewnie też zasypane, Ty trochę bliżej to może wiesz coś więcej?

Ostatnia edycja:
Kamlotka ale dowaliłaś :-D zaraz sobie chyba zrobię misję i poszukam tej czarnej vodki w necie :p

my mamy citroena xsare i jest ok.. i fiat siena.. fiutek dosyć dobry, jak dla mnie starcza.. a xsarą można poszaleć na drogach :-D

Brzoskwinko wstawiłam linka, zechcij tylko na niego zerknąć :-D

no się nie chwaląc kurs barman kelner ukończyłam z oceną bardzo dobrą :-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Adudz fabia fajna ale ja+ moje dziecie i wypad na dłużej= brak miejsca. A jeszcze jak mój nieślubny to masakra.... Nie ma gdzie igły wsadzić ja głównie dalekie podróże Trójmiasto, południe Polski itd.

Kamlotka a ja czytam i czytam i myślę sobie jaka ta kobietka światowa a Ty tutaj szpiegulca jakiegoś wrzuciłaś....:-)

Idę wyprać kłaczory bo pod czapą w pracy wyglądają teraz jak 7nieszczęść.

Gobiaz no trzeba sobie jakoś radzić :-D Ja już w turbanie siedzę chyba dwie godziny :-D Jeśli chodzi o auto to polecam VW touran lub sharan. Mnóstwo miejca mają, do tego 7-mio osobowe, w sharanie dwa ostatie fotele można wyjąć i ma się duży bagażnik a jak się wyjmie 5 to już można spać, a w touranie dwa ostatnie fotele chowają się w podłogę

Brzoskwinko no to nie pomogę, ale tą co wkleiłam to też ciekawa

reklama
Gobiaz no trzeba sobie jakoś radzić :-D Ja już w turbanie siedzę chyba dwie godziny :-D Jeśli chodzi o auto to polecam VW touran lub sharan. Mnóstwo miejca mają, do tego 7-mio osobowe, w sharanie dwa ostatie fotele można wyjąć i ma się duży bagażnik a jak się wyjmie 5 to już można spać, a w touranie dwa ostatnie fotele chowają się w podłogę
jaka obeznana :p

Do góry