reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2009

Wróciłam, jestem lżejsza o sporo kasy, za pół roku znowu :baffled: Ale tym razem kupiłam sobie szampon i odżywkę, szczotkę do długich włosów i Małej sukienkę mikołajkową na Święta, przedział 3-4 lata, więc powinna być dobra, to będę miała z głowy, nie będę musiała szukać na allegro i płacić 20 czy 30 zł, ja dałam 6zł z groszami więc git.

reklama
ale się uśmiałam z tych Waszych sytuacji z tamponami. Ja miałam tampon raz w życiu i to był fatalny wybór. Miałam 16 lat, byłam u koleżanki na wakacjach i poszłysmy nad jezioro. Ale się okazało że mam okres i koleżanka dała mi tampon. On był moim zdaniem wielki :szok: a że ja ciemna dziewica to wpakowałam go na tyle głęboko że pozbawiłam się tego dziewictwa :-D:-D Po powrocie poszłam do ginka i potwierdził moje obawy. Tak więc mój mąż miał dziewicę bez dziwictwa :-p:-D:-p

vioreczka, oszczędzaj się kobitko , współczuję rozchodzącego się spojenia łonowego bo to ponoć boli mocno. A Tosia fajnie że taka radosna i chętna do zabaw, szkoda tylko że guza nabiła bidulka.

hej melduję się :-)

co prawda tylko na chwilkę, ale odzywam się, żeby nie było..

dzisiaj mamy 2 rocznicę ślubu.. spędzamy ją osobno.. on w pracy, a ja u dziadków.. :-(

ale wieczorem wszystkim stawiam winko :-D

Hej! Mój mąż ma fioła na punkcie paintballa jego kolega wziął udział w konkursie firmy Dye produkującej te ich splówy, jako jedyny Polak zakwalifikował sie do finału, ma wielkie szanse aby jego projekt grafiki wygrał.Kumpel to jedyny finalista miedzynarodowego konkursu, glosowanie do 21:00, pokazmy ze Polska jest mocna Wpisz kod z obrazka, name, email! dzieki! Uwaga gonia nas norwedzy http://www.dyepaintball.com/custom/finaldesign.php?design=19"

cześć kochane, mała już w łóżeczku więc w końcu mam chwilkę aby do was zajrzeć,

Brzoskwinka jak znajdziesz jakąś ciekawą ofertę na aparat to daj znać, bo ja ostatnio się zastanawiałam nad kupnem, tylko mój M raczej jest na nie, i nie wiem co z tego wyjdzie, ale może uda mi się go namówić, jakby oferta była naprawdę dobra
a co do winka to ja już czekam :-);-);-)

Aniu i Vioreczka dbajcie teraz o siebie kobietki na końcówce i odpoczywajcie dużo

uśmiałm się z tych waszych "przygód", ja nie mam takich wspomnień i chyba dobrze :tak::tak:

Cześć Dziewczyny,

Też się odezwę, żeby znowu nie wypaść na kilka tygodni ;)
U nas ok. Oprócz tego, że Matiemu wychodzą chyba jakieś tylne zęby (5?). Trzy dni temu wymiotował w nocy. Przedwczoraj miał luźne kupy. Już myślałam, że jakiś wirus, ale to raczej wykluczam. Za to ślini się niesamowicie i wkłada całe dłonie do buzi. No i płacze przy jedzeniu jak źle coś ugryzie. Także męczy się bardziej niż przy tych wcześniejszych.

Ja wczoraj wybrałam się na zakupy i wróciłam z super humorem. Kiedyś, żeby mieć taki banan na gębie musiałam kupić coś dla siebie, a teraz mam tak jak kupię coś małemu. Tak go zaopatrzyłam na wiosnę, że hoho :) Ale jeszcze i tak mało, bo właściwie ze wszystkiego powyrastał....

Też się uśmiałam z Waszych sytuacji ze "sprzętem" :) Ja miałam tak raz. W banku. Kobieta poprosiła o dowód i ja razem z portfelem wyciągnęłam na biurko podpaskę ;/ Masakra, myślałam, że tam umrę na miejscu... :)

A Wy Dziewczyny tyle nie pijcie, bo na prawdę w jakiś nałóg wpadniecie. Codziennie cosik... Lojalnie i z troski do Was to piszę, bo u mnie niestety w rodzinie sporo takich przypadków. A zawsze zaczynało się na początku od kulturalnego wypicia czegoś dobrego. I tak szło do przodu... a potem w dół....

Ale nie smęcę :) Lecę podglądać aukcje, bo coś może wylicytuję z używanych ciuszków dla małego.

reklama
Cześć Lipcu

Patra i po co sie pchałaś pod ubijak??????? Myśle, że z tamponem bardziej zmieszana byłaś Ty niż ankieter.:-p
Aga to chyba taki wiek bo Karolina zagląda od jakiegoś czasu.
Dmuchawcu fajnie ze masz pomoc:tak: Oj ten "sprzęt" błyskotliwy młodzieniec.....
Vioreczka miło Cię czytać- oby częściej i zdróweńka:tak:
Beata26 to się załatwiłaś.....

..........I se dziewczynki poszły... No cóż ja zmykam do pieca dołożyć, szybki prysznic i lulu.
Dobranoc.

Do góry