reklama

Lipiec 2010

reklama
emih udanego wyjazdu :tak::tak::tak:

asienka ze zdrowe najwazniejsze

mammi fajny avatar oby wiosne sprowokowal :tak:

ewcik trzymam kciuki zeby wreszcie znalazl sie ktos "odpowiedni" bo wiem ze z tym ciezko bardzo moze byc :-(

madzik ja tez mam crocsy ale troszke inne japonki uwielbiam je i sa chyba nie do zdarcia zwiedzilam w nich hiszpanie i chorwacje i nie maja dosc a wygodne ze hej

geperty duzo zdrowka dla malucha oby szybko bylo po wszystkim

louise mam podobnie ale jest na to lekarstwo firefox i adblock ;) kasuje reklamy neistety nie wszystkie ale wiekszosc :tak::tak:

Zycze powodzenia na wizytach a ja ide sie doprowadzic jakos do ladu bo za chwile zbieram sie na swoja ciekawe co bedzie sie dzialo i oczywiscie na srodku policzka wyskoczyl mi wielki pryszcz :zawstydzona/y: skad one wiedza kiedy ja bede wychodzic z domu :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

louise łazieneczka beż z brązem faktycznie jest teraz modna bardzo ale też elegancka i neutralna. Możesz zmieniać dodatki na różne kolorki i tym samym cały wyraz łazienki.Ja taką łazienkę robiłam ok. 7 lat temu kiedy nie było aż takiego wyboru płytek więc położyłam gres podłogowy na ścianie - fajnie to wyszło:-)I powiem Ci że najładniej do takiej łazienki wygladały jak dla mnie dodatki w brązie bieli i chrom satyna - żadnych kolorków nie dodawałam. Ale to zależy jaki beż, bo mój był taki ciepły i ciemy raczej a jesli jest to jaśniutki chłodny beż czy ecri wtedy kolorki bardziej pasują i można poszaleć że hej. Mnie się marzy teraz beż ale np. z kolorem teak albo wiśnia - cosik innego;-)Sie rozgadałam, pardon, ale wnętrza to mój konik:-DA jaki panel kupujesz prysznicowy?
Sorki że wypytuje ale mój M pracował kiedyś w tej branży i mogę cosik doradzić odnośnie jakości;-)

Vanilka ale jaką jadłaś fasolowcu?:-)zółtą czy zieloną?

Geperty duuużo zdrówka dla dziecka!!
Vanilka dzięki za radę:-) Już Wam nie będę truć o diecie:tak:
Mozesz pisac ile chcesz :happy:ale Ty taka chudzinka wiec po co sie katowac i nie zjesc cos slodkiego jak masz ochote ???

louise hehe fasolki Ci sie chce :-pa ja bym zjadla warzywa na patelnie :-pale nie mam :no:a do polskiego sklepu z buta mam 20 min drogi wiec nie bede szla :sorry:
jutro autem podjade i zrobie zapas :tak:

louise mnie ta baba już do szewskiej pasji doprowadza i na dodatek budzi niezdrowe zainteresowanie mojego lubego:dry:A mnie się z kolei podobają ciemne kafelki z bardzo dobrym oświetleniem w łazience, u nas są beżowe i na dodatek niedawno robione więc na nowe nie ma szans:no:

geperty życzę zdrówka dla Nikodemka i oby to nie było nic bardzo poważnego.

madzik ja też w crossach po domku śmigam,podobnie z resztą jak mój M.W lecie zdarzało mu się wychodzić w nic na zewnątrz,( chciałam napisać na pole,ale to chyba tylko w Malopolsce tak się mówi;-)) a córcia dostała od szwagra takie fajne kolorowe z Grecji i całe lato w nich chodziła,twierdząc ,że to najwygodniesze buciki:tak:

VAnilka a u mnie też fasolka,tylko jasiek bo bretońsku>wczoraj zrobiłam bo M przywiózł sporo fasoli.Zrobiłam i wcale jej nie jem ze względu na związane z nią dolegliwości;-)

Ashika właśnie zaklinam wiosnę tym avatarem,żeby szybciej przyszła.Powodzenia na wizycie.Oby była bardziej udana niż nieszczęsna wizyta w szpitalu

Ostatnio edytowane przez moderatora:
mammi ciemne w dobrym oswietleniu wyglądają rzeczywiście pięknie ale miałam jakiś czas w granacie i się nie mogłam z myciem wyrobić:-pale jak wygram w totka to jedną z kilku łazieniek zrobię sobie na ciemno:-DJa za to mam ochotę na bober mrożony ale idę do ginka niebawem więc nie ryzykuje:-D

louise łazieneczka beż z brązem faktycznie jest teraz modna bardzo ale też elegancka i neutralna. Możesz zmieniać dodatki na różne kolorki i tym samym cały wyraz łazienki.Ja taką łazienkę robiłam ok. 7 lat temu kiedy nie było aż takiego wyboru płytek więc położyłam gres podłogowy na ścianie - fajnie to wyszło:-)I powiem Ci że najładniej do takiej łazienki wygladały jak dla mnie dodatki w brązie bieli i chrom satyna - żadnych kolorków nie dodawałam. Ale to zależy jaki beż, bo mój był taki ciepły i ciemy raczej a jesli jest to jaśniutki chłodny beż czy ecri wtedy kolorki bardziej pasują i można poszaleć że hej. Mnie się marzy teraz beż ale np. z kolorem teak albo wiśnia - cosik innego;-)Sie rozgadałam, pardon, ale wnętrza to mój konik:-DA jaki panel kupujesz prysznicowy?
Sorki że wypytuje ale mój M pracował kiedyś w tej branży i mogę cosik doradzić odnośnie jakości;-)

Vanilka ale jaką jadłaś fasolowcu?:-)zółtą czy zieloną?
zielona:happy:nie widzialam jeszcze zoltej mrozonej:no:

mammi tez bym nie zjadl bo wiadomo co po tym dolega:-D

Ashikadaj znac jak wrocisz:tak:

Geperty duuużo zdrówka dla dziecka!!
Vanilka dzięki za radę:-) Już Wam nie będę truć o diecie:tak:
mruczka gadaj jak najwiecej-dietki to moj konik :-):tak:
ashika mialam kiedys jakis program zainstalowany ktory mi to wszystko blokowal ale misiek zrobil ghosta i juz potem nie instalowal. ja nie umiem nic z tym zrobic-poczekam az wroci i mu kaze zrobic z ta pinda porzadek ;-)
vanilka ja specjalnie wlasnie warzywka na patelnie kupilam bo ty mi smaka narobilas :tak::tak::tak::-)
mammi ja tez ciemne ogladalam i bardzo mi sie na zdjeciach podobaly...ale nie wiem czy bede umiala tak to zrobic wszystko zeby nie bylo wrazenia ciezkosci i ciemnosci. troche jestem zielona w tym wszystkim i nie znam sie za bardzo pomijajac zupelny brak gustu moj. chyba ze zdjecie skopiuje i bede nosic ze soba i kaze sobie w sklepie wybrac wszystko identyczne :-)
jedyneczka wlasnie nie wiem konkretnie jakiej firmy. chodzi o to zeby nie bylo zbyt drogie bo sie okazuje ze na remont bedziemy miec mniej kasy niz myslelismy wiec tak raczej po kosztach bedziemy robic. jak sie znasz to mozesz poradzic :tak::-). aha i wymiary to 80/80 ze wzgledu na klitkowatosc naszej lazienki :wściekła/y::angry: wazne dla mnie siedzonko i wysoki brodzik i ten panel...o ile nie bedzie za drogi

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry