Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

skad one wiedza kiedy ja bede wychodzic z domu 

A jaki panel kupujesz prysznicowy?Mozesz pisac ile chceszGeperty duuużo zdrówka dla dziecka!!
Vanilka dzięki za radę:-) Już Wam nie będę truć o diecie![]()
ale Ty taka chudzinka wiec po co sie katowac i nie zjesc cos slodkiego jak masz ochote ???
a ja bym zjadla warzywa na patelnie
ale nie mam
a do polskiego sklepu z buta mam 20 min drogi wiec nie bede szla 

Ty to jak nie lekarz jasnowidz to jasnowidzący pryszcz

A mnie się z kolei podobają ciemne kafelki z bardzo dobrym oświetleniem w łazience, u nas są beżowe i na dodatek niedawno robione więc na nowe nie ma szans

ale jak wygram w totka to jedną z kilku łazieniek zrobię sobie na ciemno
Ja za to mam ochotę na bober mrożony ale idę do ginka niebawem więc nie ryzykuje
zielonalouise łazieneczka beż z brązem faktycznie jest teraz modna bardzo ale też elegancka i neutralna. Możesz zmieniać dodatki na różne kolorki i tym samym cały wyraz łazienki.Ja taką łazienkę robiłam ok. 7 lat temu kiedy nie było aż takiego wyboru płytek więc położyłam gres podłogowy na ścianie - fajnie to wyszło:-)I powiem Ci że najładniej do takiej łazienki wygladały jak dla mnie dodatki w brązie bieli i chrom satyna - żadnych kolorków nie dodawałam. Ale to zależy jaki beż, bo mój był taki ciepły i ciemy raczej a jesli jest to jaśniutki chłodny beż czy ecri wtedy kolorki bardziej pasują i można poszaleć że hej. Mnie się marzy teraz beż ale np. z kolorem teak albo wiśnia - cosik innego;-)Sie rozgadałam, pardon, ale wnętrza to mój konikA jaki panel kupujesz prysznicowy?
Sorki że wypytuje ale mój M pracował kiedyś w tej branży i mogę cosik doradzić odnośnie jakości;-)
Vanilka ale jaką jadłaś fasolowcu?:-)zółtą czy zieloną?
nie widzialam jeszcze zoltej mrozonej

mruczka gadaj jak najwiecej-dietki to moj konik :-)Geperty duuużo zdrówka dla dziecka!!
Vanilka dzięki za radę:-) Już Wam nie będę truć o diecie![]()

:-)
:-). aha i wymiary to 80/80 ze wzgledu na klitkowatosc naszej lazienki 
wazne dla mnie siedzonko i wysoki brodzik i ten panel...o ile nie bedzie za drogi