reklama

Lipiec 2010

reklama
jedyneczka To ciemne nie dla mnie:no: Ja i tak już codziennie po półtorej godziny zapierniczam przy sprzątaniu, a jakby jeszcze kafelki do tego doszły to nawet myśleć mi się nie chce.

Vanilka no niestety wiadomo bo M wczoraj wieczorem się najadł,a ja z nim śpię:eek:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam Was!;-)

Ja znowu w pracy, mało czasu...
Tak pobieżnie Was przeczytałam, każda coś ma, niestety. Mnie strasznie męcvzy zgaga i to odstrasza mnie od jedzenia, dziwne ale w domu jej nie miałam wróciła, wraz z powrotem do pracy...:zawstydzona/y:

Ja jutro mam wizyte, więc może poznam płeć o ile mi zrobi usg, bo przyznam mu sie że za tydzień mam 4D.
Trzymam kciuki za dziesiejsze wizyty.

geperty - oby z nikusiem było wszystko ok. Odezwij sie po powrocie od lekarza.;-)
emih - wracaj do nas szybko:-)
vanilka - kusisz ta fasolką...:tak:

VAnilka O! Widzę,że też wiosnę zaklinasz:happy: I dobrze- co dwie wiedzmy, to nie jedna;-)
dokladnie!!!
wstawilam moje ukochane tulipanki :happy:

kasikwitaj:)
wiesz co ,mnie tez zgaga meczyla okropnie..kupilam rennie i jak mnie pali to sobie biore jedna tableteczke i za chwile przechodzi ...wkoncu pozbylam sie tej okropnej zgagi

louise no najważniejsze żeby penel nie był chiński, miałam taki w super cenie kupiłam ,mówie kurde gdzie indziej chcą 5-6 tyś. a ja za 1600 dorwałam a on się zaczął rozlatywac po roku:-D:-pw dodatku mało co się wtedy o ten panel z eksiem nie rozwiodłam bo nie chciał mi na niego pozwolić:-)no i tak się rozwiodłam ale chociaż nie o takie głupstwo jak panel:-D

mammi mnie M kazał przez pierwsze 3 miesiące ciąży nie spać tyłem do niego ze względu na sensacje, moje oczywiście:-)

Dzień dobry dziewczyny! :-)

jedyneczka
, trzymam kciuki żeby potwierdził,że to dziewczynka :tak:

emih, miłego wypoczynku kochana,uważaj na siebie i dzidzię:-)

madzik, te Twoje croksy wyglądają super,mi się podobają!Ja mam takie zwykłe,zielone...brzydsze :-p Ale są naprawde wygodne:tak:

ania_pestka, skoro wizyta 8 marca to nie może być inaczej jak dziewczynka;-)

geperty, oby Małemu nie było nic poważnego.Biedactwo z niego,że tak musi cierpieć...i Ty zresztą rak samo :-( Trzymam kciuki żeby szybciutko mu przeszło!:tak:

skad one wiedza kiedy ja bede wychodzic z domu :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Te wredne potwory wiedzą jak nam porządnie uprzykrzyć życie :eek:

Zjadłam śniadanko i się cały czas lenie.Siedze jeszcze w piżamce i opycham sie delicjami :-p Zaraz się ogarne,ale to zaraz...:-p

reklama
louise w kompletny brak gustu nie wierzę wcale:no: MAsz rację,że mogłoby być ciężko osiagnąć efekt ładnej łazienki przy ciemnych kafelkach,ale akby mieć gotowy projekt i kupować pod niego myślę,że byłoby ok.

jedyneczka Ty mi nawet o tym panelu nie mów.Kupili taki za niecałe 2000 tys.
TAki chol....badziew,że po roku plastikowy brodzik się połamał, na dodatek szybka wypada z prowadnic i leje się bez przerwy na łazienkę:wściekła/y:
Mnie podobają się takie wanna i prysznic w jednym;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry