Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja i tak już codziennie po półtorej godziny zapierniczam przy sprzątaniu, a jakby jeszcze kafelki do tego doszły to nawet myśleć mi się nie chce.
wspolczujejedyneczka To ciemne nie dla mnieJa i tak już codziennie po półtorej godziny zapierniczam przy sprzątaniu, a jakby jeszcze kafelki do tego doszły to nawet myśleć mi się nie chce.
Vanilka no niestety wiadomo bo M wczoraj wieczorem się najadł,a ja z nim śpię![]()

I dobrze- co dwie wiedzmy, to nie jedna;-)

dokladnie!!!VAnilka O! Widzę,że też wiosnę zaklinaszI dobrze- co dwie wiedzmy, to nie jedna;-)

w dodatku mało co się wtedy o ten panel z eksiem nie rozwiodłam bo nie chciał mi na niego pozwolić:-)no i tak się rozwiodłam ale chociaż nie o takie głupstwo jak panel

Ale są naprawde wygodne

Te wredne potwory wiedzą jak nam porządnie uprzykrzyć życieskad one wiedza kiedy ja bede wychodzic z domu![]()

Zaraz się ogarne,ale to zaraz...
MAsz rację,że mogłoby być ciężko osiagnąć efekt ładnej łazienki przy ciemnych kafelkach,ale akby mieć gotowy projekt i kupować pod niego myślę,że byłoby ok.