reklama

Lipiec 2010

louise ja Tobie smaka ,Ty mi ...masakra co ta ciaza robi z czlowieka .
zebys wiedziala :-D:-D:-D ja ostatnio to szczerze mowiac rzadko cos wymyslam sama na obiad, a w wiekszosci wypadkow inspiracje czerpie z forum i z tego czym akurat mi ktoras z was smaka narobi biedny M je zupelnie to samo co kobiety w ciazy :-D:-Dwiec jak on ma nie byc w ciazy. to samo dotyczy reszty naszych M-ow. moj sie ostatnio zbuntowal i zapytal czemu tak dawno nie jadl watrobki, albo gulaszu z zoladkow albo flaczkow i zazyczyl sobie ozorki wiec to mnie czeka jutro do przygotowania na obiad. aha i jeszcze mnie przepraszal ze sobie glizdy z owczego sera i camamberta kupil :-D:-D:-D

reklama
louise no najważniejsze żeby penel nie był chiński, miałam taki w super cenie kupiłam ,mówie kurde gdzie indziej chcą 5-6 tyś. a ja za 1600 dorwałam a on się zaczął rozlatywac po roku:-D:-pw dodatku mało co się wtedy o ten panel z eksiem nie rozwiodłam bo nie chciał mi na niego pozwolić:-)no i tak się rozwiodłam ale chociaż nie o takie głupstwo jak panel:-D

mammi mnie M kazał przez pierwsze 3 miesiące ciąży nie spać tyłem do niego ze względu na sensacje, moje oczywiście:-)

o matko... to ile za jakies taki nie-chinski a tani panel trzeba zaplacic? jak 5-6 tysiecy to odpada :-(:no: na cala lazienke mamy 8-9 kola. kurde ja nie wiedzialam ze to jest takie kosmicznie drogie...no coz bedzie tylko wysoki brodzik z siedzonkiem i tyle :-(
mammi powaznie Ci mowie-ja jezeli chodzi o mieszkanie i wystroj to jestem noga kompletna. najbardziej bym chciala zeby ktos to za mnie wymyslil wszystko :zawstydzona/y::tak:
a tak poza wszystkim to tez mi sie podoba top rozwiazanie wanna i prycha w jednym. tylko ze teraz wlasnie chcemy sie wannny na amen pozbyc (z powodu braku miejsca) z czego ja nie jestem zadowolona

Ostatnia edycja:
A ja mam wanne i prysznic-ale powiem wam ,że z prysznica mało co korzystam-uwielbiam wannę, wiem że to niewskazane w ciąży ,ale wchodzę tylko na troszkę.
Dziewczyny zrobiłyście mi smaka na fasolkę po bretonsku i zaraz jadę do Kauflanda to sobie ją kupię-Pudliszki jest w miarę ok.
Widzę,że sporo dziewczyn ma Crocsy-jednak co wygoda to wygoda hihi!
Ooo i pooglądam samoopalcze w Kaufie-może coś mają :)Buziaki dziewczynki i do potem :)

louise wejdź sobie deccorie, tam może znajdziesz inspiracje a w salonie łazienkowym to Ci zrobią wizualizacje z wybranych płytek;-)a co do chińszczyzny to naprawdę lepiej dobrą baterie kupić i mieć spokój na lata niż badziew chiński bo to kasa w błoto wywalona:no:za tą kwotę co mówisz to super łazieneczkę można odwalić, aż zazdroszczę bo ja nie prędko będę łazienkę zmieniać:-(

Zjem fryty pozmywam i idę zrobić make-up dla doktorka:-Dogolona gdzie trzeba jestem a sarnie łydki zasłonie samonośkami:-)

Uuu...pomyśl o tych godzinach spędzonych leżąc i relaksując się w gorącej wodzie
:sorry: Ja bym nie pozwoliła na to!Współczuję...:no: Wanna musi być:tak:
ja wlasnie nie lubie dlugich kapieli ale lubie sie jednak wylozyc w wannie, choc na chwilke albo usiasc jak czlowiek. nie wspominajac o roznych czynnosciach jak golenie itp ktore jednak wole robic w wannie. mycie wlosow bez moczenia calego kadluba np. ale jezeli chodzi o prysznic to latem jest na 1 miejscu... tak jak mowie-gdyby wieksza ta lazienka byla to bym sie nie zgodzila na usuniecie wanny:dry: jedyne pocieszenie ze moze dlugo tu nie pomieszkamy, moze jakis domek kiedys...to wtedy i jedno i drugie bedzie i obowiazkowo 2 lazienki :tak::tak::tak:

louise - najlepiej potpatrz w sklepach na wystawkach, zawsze coś ładnego podpatrzysz, ja tak bynajmniej robi.łam, bo tez jestem noga w tych sprawach i nawet fajnie wyszło. No.. trochę pomogła mi siostra,a oan jest po architekturze...;-)
vanilka - też biorę rennie, ale pomaga tylko na chwilę, właśnie wcinam jabłko bo podobno pomaga, wyczytałm w najnowszym m jak mama:-)

tiffi przepraszam,że dopiero teraz odpisuję na Twoje pytanko:zawstydzona/y:
Detektor kupiłam w sklepie.CZarodziej to sklep z art.dal dzieci w Krakowie,komis,sklep int. i dodatkowo wystawiają produkty na Allegro:tak:
Detektor naprawdę super sprawa.JA nie mam najmniejszego problemu ze znalezieniem pulsu dzidzi;-)Tylko strasznie nisko słychać serducho.Myślałam,że malutka jest już wyżej,a jednak nie

kasik, jedyneczka tak chyba zrobie-typu te wizualizacje i podpatrzanie na wystawkach :-):-):-) a ta suma co mamy to nie tak duzo.... juz byl pan od remontu i powiedzial ze to minimum na b skromna lazieneczke przy tym wszystkim co tam bedzie robione.:-( tak wiec nie zaszaleje. ale przynajmniej bedzie nowe pachnace czyste akurat na przyjscie dzidziolka na swiat :tak::tak::tak:
aha jeszcze teraz mi sie przypomnialo ze coraz ciezej mi wychopdzic z wanny-juz sie brzegu zaczynam trzymac jak wstaje i lewa strone ciala myje jak kot lapa bo juz sie tak nie wygne z siedzacego.coraz czesciej boje sie tez, ze sie poslizgne bo juz ze 2 razy malo braklo...wiec to jest akurat maly plusik za prysznicem

reklama
mammi no właśnie u mnie też położna tak nad brodą słuchała tętna, aże się zdziwiłam:eek:

louise a ja kocham wanne a nie mam teraz:-(tak uwielbiałam z książeczką i pychotami się wyłóżyć w pianie albo jakiś olejkach, zwłaszcza zimą:-( więc jak się rozbudujemy w jednej łazience obowiązkowo dla mnie wanna:happy:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry