reklama

Lipiec 2010

reklama
witam z rana

koszmar po prostu udalo mi sie usnac ok 4:30 a o 6 pobudka badania itp dzis na pewno bede straszyc bardziej niz zwykle :-(

Wszystkim tym ktore placza ze sa grube polecam wizyte na poloznictwie gdzie leza dziewczyny w granicach od 32 tygodnia, ja juz sie czuje szczuplutka i bez brzucha jakiegokolwiek, ale jestem zalamana tym co przede mna :-( M jak zobaczyl takiego przepraszam "wieloryba" to sie zdziwil ;-) coz nie wiem co on myslal ze bede dziecko w siatce obok nosic :-D

Milego dzionka zycze wszytkim

Witam Was z rana, przed wyjazdem na uczelnie :-p
jedyneczka ten antybiotyk to DALACIN, jest w formie kremu dopochwowego z 7 aplikatorami. W szpitalu powiedzieli mi, że to jedyny mocny lek do używania w ciąży, który mi pomoże, mam nadzieję, bo strasznie męczące są te nawroty infekcji. A zdrowie Malucha najważniejsze :-)
Wczoraj kupiłam sobie kalosze :rofl2::rofl2: przemakały mi zimowe kozaki więc postanowiłam zainwestować w coś w czym będę miała suche nogi :-p może nie wyglądają jak buty od projektanta :-p ale teraz w taką pogodę stały się niezbędne

Witam się z rana:-)

Asieńska, moje kondolencje z powodu rybki:-(

Ashika, co tobie??? współczuję serdecznie, pobudka o 6 jest fantastyczna, a łózka szpitalne najwygodniejsze na świecie:sorry::sorry::sorry::sorry:

Dzamena gdzie Ty się podziewasz?

Ja dzisiaj wizyta u gina:cool::cool:, bardzo się nie boję ale nerwik jest.

cze dziewczyny!
my wczoraj caly dzien poza domem wiec wpadlam na forum tylko na chwile i wstawilam fotki zakupowe a dzis postaram sie nadrobic... :tak:
Ashika co Ci jest? czemu Cie polozyli do szpitala? :szok:
Geperty zdrowka dla syneczka... nie ma nic gorszego niz chore dziecko! :-(
Emih no co Ty? kilka dni Cie nie bedzie? wracaj szybciutko! :eek:
Asienka kondolencje z powodu naglego odejscia rybki... :-(
wszystkim UDANEGO, RADOSNEGO SRODKA TYGODNIA! :-D

Dzień Dobry :-)

Znów łepetyna mi nawala wr nielubie :-(. W ogóle jakaś dziś smtna pogoda
Dziś Światowy Dzien KOTA, więc dla wszystkich forumowych koteczków pełnych miseczek i dużo miziania :-)

jedyneczka no to gratulacje 100% córci, jak potwierdzone to możesz zacząć sukienusie kupować;-)
geperty Synuś bidulek, wiem co znaczy ból ucha, ale jak dostał antybiotyk to powinno troszke odpuscic. Zdrówka dużo dla chorowitka

Ashika co to cię znów dopadło bidulo że w szpitalu? Wracaj szybko i zdrowia dużo i dla ciebie i dzidziola :tak:

Asieńka szkoda rybki ale ona już musiała być chora, tzn albo przemarznięta albo czasem już się kupi jakąś słabą

agatha61 powodzenia na wizycie i samych dobrych wieści :-)

reklama
Ashika kochana zeby Ci sie szybko wszystko poprawilo!!! :tak:
Ewcik wszystko bedzie dobrze, a tymi lekami co napisalas sobie nie zaszkodzisz!
wiecie co a ja w poniedzialek jak bylam z malym na kontroli u lekarza to zmierzylam sobie cisnienie i mialam 100 na 54... :szok:
chyba troszke niskie! najgorsze jest to ze ja mam raz wysokie, raz niskie, takie skoki...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry