Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
no więc byłam u gin, dzidzia szalała niesamowicie, nie dała się podglądnąć na usg:-) a mi doktor przepisała furagin 3x1 plus no spę 2x1 przez 5 dni... trochę się boję to brać, no ale nie ma wyjścia:-(

i ja się witam;-) nic mi się nie chce...jakaś rozwalona jestemAshika to mojego M bym musiała wysłać na ten oddział, bo on myśli, ze ja już mam duży brzuch
ciekwae co powie za 3 miesiące
ach faceci...........
on swoim bebechem (bo inczej sie tego ne da nazwac) bije na glowe wszystkie ciezarne
gin Cię wysłał do szpitala?Mam nadzieję że uwiną się z badaniami i puszcza do domku.
choć nie ma się co dziwić,dorosły w chorobie też nie ma apetytu, z rozsądku człowiek je a dzieciaczka nie zmusisz zwłaszcza jak ucho boli. Pediatra mi kiedyś opisał że to potworny ból.Ale pewnie po antybiotyku szybko się poprawi i Nikusiowi ulży;-)

ale smutno mi bo Emi od poniedziałku u taty na feriach a M dziś wyjechał do piątku więc ja sama jak palec, nie lubie
wogóle mam pietra bo mieszkamy w parterowym domku i co zaszeleści to ja pos.....na
jak choćby Emi jest to jakoś raźniej. Odchowam do roczku małe i kupimy psiaka do domku, przy naszej Didce się niczego nie bałam.:-(A na dziś chyba mamę zabiorę na noc do towarzystwa, jej kochanie też akurat wyjechało;-)Bo moja mama jest wdową i skumała się w wdowcem sąsiadem który mieszka drzwi naprzeciwko i nasze rodziny się przyjaźniły od ponad 30 lat.Mówie wam jaka to radośc dla mnie na nich patrzeć, zakochani jak nastolatki:-)No to miłego "wyśmiewania" się z pracujących,jedyneczka
A teraz złe wieści...:-(
...RYBKA NIE ŻYJE...
:-(
Nie mam pojęcia dlaczego zdechła.Warunki miała dobre.Temperatura ok,dużo miejsca,stała przy oknie więc miała duzo światła...Nie chciała nic jeść,prawie w ogóle nie pływała.Dzisiaj nawet się troche ruszyła i popływała ale jak przed chwilą poszłam zobaczyć co u niej to już leżała na dnie z brzuszkiem do góry...
atabe co do morfologii to nie musisz isc na czczo teraz to na czczo musisz isc tylko na glukoze
No to teraz nawijam ja ;-)
Witam sie wieczorowa pora z nowego szpitalnego lozeczka (powiedzialam M ze skoro mozna miec ze soba tel kom, ksiazki i gazety to to jest wlasnie stara wersja laptopa :-) i mi przywiozl :-):-))
dobra do rzeczy z dzieckiem wszystko ok gorzej ze mna wiec najblizsze dni spedze w szpitalu coz bywa ale M bedzie mial do dyspozycji cale lozko
bede do was zagladac w miare mozliwosci ale na pewno nie tak jak bym byla w domu
no więc byłam u gin, dzidzia szalała niesamowicie, nie dała się podglądnąć na usg:-) a mi doktor przepisała furagin 3x1 plus no spę 2x1 przez 5 dni... trochę się boję to brać, no ale nie ma wyjścia:-(

w ciągu dnia masz duże skoki czy raczej tak z każdym dniem różne?