perla ja się przez to zastanawiam czy cisnieniomierza od mamy nie pożyczyć
olyv uwielbim takich lekarzy-facetów co to lepiej od kobiety wiedzą jak się przechodzi miesiączke albo ciąże

zmień lekarza bo to jakis konował,takie zasłabnięcia mogą być niebezpieczne a może skoro często Ci się zdarzają potrzeba Ci właśnie odpoczynku choćby chwilowego.Mój tylko pyta czy na pewno korzystam z L4 i poleguje i za to go lubie
Vanilka wpadłam na super pomysł (a nie często mi się to w ciąży zdarza) że wiśnie które już są dla mnie be wykorzystam dziś do ciasta jogurtowego

bardzo jestem z siebie dumna:-)A może się pozamieniajmy domami na miesiąc, damy popalić naszym M nawzajem to będą za nami tęsknić he he
louise a to pychoty mamusia przywiozła, mniam mniam

duże pieski nie męczą się w mieszkaniu byle spacerki miały zapewnione no i te malutkie to ze strachu przed dziećmi mogą dziabnąć, to wyczytałam i wiem od znajomych z małymi dziećmi i pieskami typu york, jamnik, pekińczyk. Większe zaś pieski sa pewne siebie i wyrozumiałe wobec dzieci - to z moich doświadczeń;-)ale jak to bywa są wyjątki potwierdzające regułę

a jakie wam się podobają?W sumie mądrze od razu bo jak dzidzi zacznie raczkować pies już nie będzie lał na podłoge więc w to nie wlezie

tylko trochę ciężko Ci będzie z dwójką dzieci

ale jakby się mój M zgodził też bym kupiła wcześniej

aha kupiłam samoopalacz dax w piance, fajnie się smaruje i po jedej aplikacji już jestem milsza dla oka:-)jeno trochę capi jak dla mnie