reklama

Lipiec 2010

No wlasnie za sliczne to wszystko:rofl2: Ja to bym mogla majatek wydac na rozne rzeczy, dobrze ze domek dopiero bedzie sie budowal bo pewnie na pokoik dla dzidzi to by poszlo kasy:-D:-D:-D Ale narazie bedziemy mieszkac w malym mieszkanku wiec pieniazki na koncie zostana:-p

reklama
no się napisałam i skasowało mi się:wściekła/y:

louise dogi piękne ale faktycznie ze zdrówkiem słabują. A dzidzi jeszcze jedno bym chciała i ze wzgledu na wiek musiałabym tez zaraz po Nadince więc kto wie czy nie w podobnym czasie będziemy śmigać znów z brzuniem:-)aha i nie nerwuj się remontem, niech się "robi" a ty tylko wybierz:-)

tiffi a pralkę na dół dać?

dzamena przywiozłam mamusie, popija sobie tyszczanka a ja karmi:-(
No ja mam nadzieję wielką że po porodzie się młodnieje:-)

agatha super że z dzidzią i tobą wsio dobrze ale maluszki to chyba faktycznie się zmówiły w tym tygodniu żeby nie pokazać:-)fajne są sznaucerki a jakiego macie?bo moja kumpela ma średniego pieprz-sól. Sami strzyżecie czy do fryzjera śmiga?;-)

Łóżeczko ja tradycyjne bo jak dziecię będzie na tyle duże wyjdzie przez wyciągnięte szczebelki a nie wypadnie śpiąc no i do mycia wydaje mi się praktyczniejsze. Ale turystyczne chyba też kupię tylko używane na wyjazdy bo to super sprawa. Z Emi miałam kojec i spała w nim na wczasach jak miała roczek ale było to wielkie i niefajne do składania.

aisim a jak się czujesz?
jedyneczka ja to juz dzis to nawet z bezalkoholowym piwem przesadzam bo pije juz trzeciego leszka ,ale spytaj mami moze da chociaz łyczka dzamence
dobrze ze jest z tobą to bedzie ci razniej

Cześć Dziewczyny!:-)

Ja po wizycie, wróciłam godzine temu bo zahaczyłam jeszcze o tesco. Płci niestety nie znam, usg nie miałam, bo za tydzień 4D. Sam mi się zapytał czy sie umówiłam i się przyznałam. Ale wytrzymam, wszystko opiszę w odpowiednim wątku. Miłej nocki Wam życzę.;-)

Narazie mamy walizke ciuszkow i fotelik przyszedl wczoraj, no i wozeczek bedziemy zamawiali niedlugo tylko musimy sie konkretnie zdecydowac na kolorek;-). Lozeczko biore od siostry drewniane, a i turystyczne prawie nowe mamy wiec troche wydatkow odejdzie;-)

Ale Kowalczykowa pobiegla na tych narciochach:-):-):-) Ogladacie olimpiade?? Bo ja yo kurde ogladam i sie stresuje:-p Nie tak jak przy siatkowce ale emocje jakies sa, chociaz taka rozrywka:-D

reklama
dzamena hehe jak 3 juz obalilas to bambke powinnas miec :-D;-)
ja mam jeszcze 5 becksow ,narazie 1 wypity:happy:pewnie w weekend kolejnego sobie walne :happy:

jak fajnie ,moje dziecko juz chrapie..cisza w domu ..uwielbiam tak

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry