oczekiwanie
Fanka BB :)
i do ktorej tak pospi??
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
faktycznie jestmam suwaczek, ale troche malo widoczny moze![]()

faktycznie jest
a Kowalczyk która??

vanilio nie mam bombki za to lać mi się chce strasznie i normalnie chyba w nocy to nie wyrobie po tym ala piwsku o smaku marchewek jak to nazwał mój Mdzamena hehe jak 3 juz obalilas to bambke powinnas miec;-)
ja mam jeszcze 5 becksow ,narazie 1 wypitypewnie w weekend kolejnego sobie walne
jak fajnie ,moje dziecko juz chrapie..cisza w domu ..uwielbiam tak

a wogole gdzie jest emih bo jakos malo pisze chyba albo ja z tego ze malo teraz jestem to nie zauwazylam ze sie odzywala. No i kama zniknela chyba.chyba kolezanka cos sciemnia bo ja sie jeszcze nie spotkałam z tym zeby było mozna wyczuc tak wczesnie dzidzie tym bardziej ze my same jeszcze nieraz nie wiedziałysmy czy te musniecia to dzidziolNarazie eliminacje ciagle;-) Trzeba czekac na finaly:-) Dzidzia chyba tez ze mna oglada bo wywija fikolki, a wogole moja kolezanka mowi ze w 17 tygodniu jej M juz czuje mocno ruchy dzidzi, chyba za wczesnie co??? Jakos to nieprawdopodobne dla mnie![]()
chyba kolezanka cos sciemnia bo ja sie jeszcze nie spotkałam z tym zeby było mozna wyczuc tak wczesnie dzidzie tym bardziej ze my same jeszcze nieraz nie wiedziałysmy czy te musniecia to dzidziol