reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Lipiec 2010

Mmm..a zostawiłaś dla mnie choć troszkę?:-p Uwielbiam fryteczki.
Jutro jadę z M do Urzędu Miasta po nowy dowód bo mu potfel niedawno ukradli ze wszystkimi dokumentami,i bedziemy niedaleko od miejsca z najlepszym żarciem w Gdyni :-p:-) Już mi ślinka cieknie na myśl o tym boskim hot-dogu z tyloma zajebis** surówkami :-D:-D Mmmmmm...:sorry::sorry::sorry:

Z podwojna parowka czy jakie bierzecie?? Bo ja zawsze z podwojna parowka, chyba ze w innym miejscu jecie.

reklama
asieńka a zostawiłam nawet bo już nie zmogłam :-) ja to jem jak zwykle oczami:-D

tiffi a prasowalnie?czy też masz miejsce na deske na górze?tak czy siak jak wstawisz tam szafki to i tak będzie git bo w domu każdy schowek się przyda;-)no mnie na pewno bo ja taki chomik:-)

caly dzien o piwie no nie
vanilka dawaj mi to piwo tutaj goraco pic sie chce a M mi chipsow nawet nie przywiozl zeby niezdrowo nie bylo :-)

oczekiwanie trzymam caly czas i mnie trafia ze nic zobaczyc nei moge :-(

Nie macie tam TV??? Ja jak lezalam kiedys na ortopedii to mialam na sali TV 2zl/ h , ale co z tego jak ze mna lezaly dwie babcie i jedna sluchala radio maryja a druga tak chrapala ze normalnei mi sie lozko trzeslo:szok::szok::szok::szok:

Nie macie tam TV??? Ja jak lezalam kiedys na ortopedii to mialam na sali TV 2zl/ h , ale co z tego jak ze mna lezaly dwie babcie i jedna sluchala radio maryja a druga tak chrapala ze normalnei mi sie lozko trzeslo:szok::szok::szok::szok:

no wlasnie mamy tv czarno bialy ale za darmo tylko trzeba niezlej wprawy zeby go uruchomic tyle ze sasiadki juz chrapia dawno szkoda ze gdzies na korytarzu nie ma ale pewnie i tak by o tej godzinie nei dali ogladac :-( takze czekam na relacje zanim mnie pieleg. opr ze mam spac

jedyneczka a ja wcinam co mama zrobi:-D:-D:-D:-D a ze robila domowe frytki to wiesz;-) a pozniej zrobila kopytka i wciska i wciska, wiesz jak to mamy maja:-D:-D
ashika to tam taki rygor ze do spania wyganiaja??? Chociaz moze jakby ci sie udalo spac to szybciej by czas zlecial. A wiesz do kiedy beda cie tam trzymali???
Dobra ja ogladam finaly;-)

niestety nie wiem nic na razie zalezy jak wyjda badania itd raczej specjalnie mnie nie chca, ale coz dostaje kroplowe i jakis syf do picia co bym sie nie denerwowala a juz sam zapach wystarczy zeby cisnienie podniesc ehhh szkoda gadac
ale bedzie ok bo dzis fajna zmiana jest tak wyglada a nie chodzi bardzo o spanie tylko zebym nie siedziala za dlugo z lapkiem raczej, wole niespac w nocy bo przynajmniej cisza a przez dzien to dziewczyny nawijaja jak katarynki

ale pomarudzilam
justyna JUSTYNA JUSTYNA

reklama
Do góry