Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

louise na tej stronce szósty od góry jest tata naszej Adi - HADOCCK HUK:-)
Bastion Gwiazd - Cane Corso - hodowla psów, szczeniaki, psy, molosy
matko, dziewczyny ja was podziwiammnie ciezko zagonic do prasowania czegokolwiek ale poscieli to na bank nikt mnie nie przekona...
hej
Juz po wizycie. Wszystko ok. Lekarz sprawdzal dedektorem tetno dzidzusia. Na usg idziemy za tydzien calą rodzinką. :-):-):-)
Przytylam 4 kg od poczatku ciazy. Po drodze do domu podjechalam kupic sobie zestaw z kebabem i z frytasami :-):-)
witam sie i ja!!
nie pytajcie nawet co u mnie nazwe to jednym slowem KATASTROFA!!!
chyba dopadla mnie grypa zoladkowa albo zlapalam jakiegos wirusa!!czuje sie strasznie boli mnie glowa zoladek a do tego sciskam co chwilke toalete,nawet nie wiem czy moge wziasc jakies krople albo napic sie amolu-boje sie tylko zeby nie zaszkodzic maluszkowi!!jednym slowem umieram.spala dzisiaj pol dnia i pierwszy raz w zyciu widzialam taki strach w oczach u mojego M,zawsze o mnie dbal ale dzisiaj to juz z przesada!!!
Witam.
Przepraszam,że tylko o sobie,ale nadrobię jak poczuję się lepiej.
Wczoraj miałam koszmarny dzień.Bardzo pokłóciliśmy się z M.Pół dnia się nie odzywaliśmy,nawet spaliśmy dziś osobno.JA nie potrafię tak się gniewać i wywołało to u mnie straszny stres.Pół nocy nie mogłam spać.NA dodatek wczoraj sama musiałam się zajmować dziećmi.Kąpałam i kilkakrotnie podnosiłam Szymonka.
Rano dostałam różowych plamień:-(
Martwię jak skur....ale sprawdziłam tętno i z dzidzią ok.Nie mam żadnych skórczy ,tylko te jasnorożowe plamienia.JAk nie przejdzie do godziny, bedę dzwonić do gina,jak nie odbierze pojedziemy do szpitala.Wezmę numery do Was w razie czego,żeby dać znać.
W tej sytuacji się pogodziliśmy,więc M będzie ze mną.Do pracy dziś nie pójdzie.
Boję się.:-( Idę się połóżyć.
Miłego dnia Kochane-
:-)