Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
sorki że jeden za drugim ale chciałam zdążyć przeprosić louise za to bounty
dzamena zostaw sobie parę pozycji na jutro![]()

to potwierdzone naukowo 
jak M bardzo juz glosno żąda uprasowanego odzienia to czasem cos przeprasuje zeby jakis czas byla cisza
no ale latem to juz t-shirty musze czasem. na szczescie koszul nie nosi wiec luzik ;-)
no i wszystkie plusa prawie sa smieszne z panami i pania z Mumio
jak sobie kupie laptopa to i poduche tez ;-) ale narazie nie ma szans bo moj M jest zwolenikiem kompow stacjonarnych
:-)
no i len-jak mi sie nie chce gotowac albo na szybko, to gotowca rozmrazam ;-):-) specjalnie pod tym kątem zakupilam lodowke z ogromna zamrazarka. a oprocz tego mam przetwory w sloikach-sosy do spagetti (bez miesa) przeciery pomidorowe i papryke marynowana (tony). kiedys jeszcze leczo w sloikach tez robilam ale sie pare popsulo, wiec zrezygnowalam

a tak mi się nic nie chce
...marzy mi sie kon...ale to dalszy plan;-)
kebaby- barowe jedzenie strasznie mnie obrzydza..ostatnio bylam z kumpelami w barze, bo jedna z nich tez jest w ciazy i miala zachcianke na kebaba z frytami wlasnie...jezusicku mslalam, ze sie pochawce jak to zobaczylam
...gdzie przed ciaza tez uwielbialam wpasc sobie na cosik niezdrowego
...co ta ciaza robi z czlowiekiem... dzis kroluje u mnie fasolka/szpinak/ brokuly/kalafior...mniam!!!Ja to w buldozkach jestem zakochana:-) Ale cale biale albo cale czarne mi sie podobaja, inne juz eni tak bardzo.Witam
A tak ogólnie to gdzieś tam się temat psiaków pojawił, ja to kociara jestem ale jeśli pies to mnie się marzy taki Buldog francuski on-line - strona poświęcona rasie buldog francuski są piękne :-)
perla no wlasnie o tym samym zaczelam myslec jak mammi napisala posta...:-( nie wiem jak to bedzie...Louise latwo powiedziec, ze nie mozna dzwigac w ciazy, a jak sie ma takiego brzdaca jak Mammi, AniaPestka czy ja to nie ma wyjscia i trzeba... zreszta Ty chcesz szybko 2 dzidzie wiec tez bedziesz zmuszona...

:-) i to juz w czerwcu moze :-)

sa takie posagowe i piekne. i przy okazji maja bardzo madre oczy i spojrzenie