rusalka dogi niemieckie to moje najkochansze najulubiensze psySa takie posagowe i piekne. I przy okazji maja bardzo madre oczy i spojrzenie
:-)
tak tak tak tak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
rusalka dogi niemieckie to moje najkochansze najulubiensze psySa takie posagowe i piekne. I przy okazji maja bardzo madre oczy i spojrzenie
:-)
I to takiego ktorym trzeba sie opiekowac tak jak dzieckiem, bo wiadomo ze ta rasa pieskow jest bardzo chorowita i wogole, fakt sa sliczne
Jak bedziecie kupowali pieska to sprawdzajcie bardzo opinie innych ludzi na temat hodowli, nie kupujcie na allegro pierwszego lepszego szczeniaka, wezcie pieska z rodowodem wtedy zawsze wieksze prawdopodobienstwo tego ze roznego rodzaju obciazenia genetyczne dla danej rasy nei wystapia;-) Przepraszam ze tak doradzam, ale jakos tak kocham zwierzaczki i sie tym interesuje troszke:-)
ale zdziwiona jestem bo czytalam wczoraj duzo o tych pieskach i wszedzie pisza ze ogolnie bardzo zdrowe sa i jedyna dolegliwosc to choroba skorna zwiazana z tymi faldami, pojawiajajaca sie przy niedostatecznej higienie 
louise w czerwcu chcecie wziac szczeniaka?? Przed samym porodemI to takiego ktorym trzeba sie opiekowac tak jak dzieckiem, bo wiadomo ze ta rasa pieskow jest bardzo chorowita i wogole, fakt sa sliczne
Jak bedziecie kupowali pieska to sprawdzajcie bardzo opinie innych ludzi na temat hodowli, nie kupujcie na allegro pierwszego lepszego szczeniaka, wezcie pieska z rodowodem wtedy zawsze wieksze prawdopodobienstwo tego ze roznego rodzaju obciazenia genetyczne dla danej rasy nei wystapia;-) Przepraszam ze tak doradzam, ale jakos tak kocham zwierzaczki i sie tym interesuje troszke:-)

a wlasnie bym chciala zeby juz piesek troszke podrosl razem z nami i sie przyzwyczail przez te 2 miesiace bo naraz i dziecko i piesek to nie dalabym rady. ale tak wlasnie 2 miesiace wczesniej to mysle ze bedzie optymalnie i dla nas i dla niego i potem dla dzidziusia
a doswiadczenie mam w pielegnacji malych pieskow troche bo jak mowilam zawsze u nas w domu byl pies. a raczej suczka i b czesto mlode 
Mam nadzieję że M jest bardzo źle i przykro z tego powodu i na drugi raz się zastanowi nim doprowadzi Cię do takiego stanu no i nie pozwoli Ci się przemęczać!!!!

ale ja rzadko go biorę bo wogóle do leków typu witaminy jestem zapominalska
uczerwień się po porodzie jak lubisz:-)
:-)wstaw zdjęcie w rubinie bo nie mogę sobie Ciebie wyobrazić w takim kolorze, pliz pliz pliz:-)
dla spokojności może idź to lekarza jak nie przejdzie, nawet nie wiem czy krople mozna brać bo sa na alkoholu
Powiem ci ze ja bym wolala odlozyc kase i wziac psiaka z rodowodem, wejdz na forum shar pei i tam poczytaj, psiaka z rodowodem mozna kupic juz w cenie takiego bez naprawde, wystarczy poszukac, i mozna kupic tez takiego 6 miesiecznego z hodowli ktory juz bedzie nauczony czystosci i podstawowych zasad zachowania sie;-)

RAzem z mamusią o 6.15.Do 7- 7.30 sypia tylkow sobote i niedzielę- jak ja śpię dłużej.Nie ma szans,żebym ja wstała,krzątała się po domku, aon spał
Jak mam ochotę na jaką lepszą rybke to 15 min.samochodem trzeba jechać.
No jak już muszę koszulę dla M albo dla siebie jakąś bluzkę wyprasuję.Ale pościel
Szacun Kochana