reklama

Lipiec 2010

Dziewczyny, życzę Wam powodzenia i spokojnych kolejnych 9 miesięcy!!!:-)
Ja jestem tegoroczną lipcówką i pamiętam swoje początki :-) Teraz senność a potem bezsenność no i ukochane dzieciątko:-D

reklama
Cześć dziewczyny!!
Znów spałąm 11 godzin :-), za to z rana wcześnie jestem na nogach!!
Pamiętajcie żeby dzisiaj ciepło się ubrać, jeżeli wychodzicie na cmentarze, w naszym stanie o przeziębienie bardzo łatwo, a z wyleczeniem już trudniej!!!:-)

Hej dziewczyny ;-)
Pospalam sobie twardym snem do 9 ,a rano bol brzucha :wściekła/y:
Wiecie co wazylam sie dzisiaj i schudlam 4 kg :szok::szok::szok:
W sumie mi to nie przeszkadza bo mam ndo chudzinek to ja nie naleze ale az 4 kg :szok:Apetyt u mnie praktycznie zerowy ...
Jak tam poszlyscie na groby?? Ja dzisiaj sobie odpuscilam ,jutro nadrobie .
Milego dnia ;-)

Hej dziewczyny ;-)
Pospalam sobie twardym snem do 9 ,a rano bol brzucha :wściekła/y:
Wiecie co wazylam sie dzisiaj i schudlam 4 kg :szok::szok::szok:
W sumie mi to nie przeszkadza bo mam ndo chudzinek to ja nie naleze ale az 4 kg :szok:Apetyt u mnie praktycznie zerowy ...
Jak tam poszlyscie na groby?? Ja dzisiaj sobie odpuscilam ,jutro nadrobie .
Milego dnia ;-)

Cześć Vanilka
Ja się dawno nie ważyłam i nie wiem ile u mnie było na wskaźniku przed 5 tyg ale czuje,że też schudłam. Również nie mam apetytu a najgorsze,że w ustach mam smak metalu. :szok: Nic mi nie smakuje, nawet herbata i soki mają ochydny smak. :no: Mam nadzieje,że to się szybko zmieni bo mam wyrzuty,że nie zapewniam nic konkretnego mojej fasolince :zawstydzona/y:
Vanilka u Ciebie już tylko 3 dni a u mnie 2- NARESZCIE NASI WRACAJĄ:-)

Ostatnia edycja:
Poczytalam sobie w neci i duzo kobiet chudni na poczatku ..z powodu wymiotow ,braku apetytu ....w poprzedniej ciazy nie chudlam wiec teraz dla mnie to cos nowego ;-)Ale ciesze sie ,ze nie tyje jeszcze ..bo na tycie to przyjdzie czas;-)

Angelie ooo ,a mi cos sie ubzduralo .ze Twoj tez w srode leci :-p
Ja chyba tez tak schudlam z tesknoty ..nigdy jeszcze tak nie tesknilam za mezem jak teraz :tak:JA nie mialam metalicznego smaku..tego nie zazdroszcze ..;-)

Poczytalam sobie w neci i duzo kobiet chudni na poczatku ..z powodu wymiotow ,braku apetytu ....w poprzedniej ciazy nie chudlam wiec teraz dla mnie to cos nowego ;-)Ale ciesze sie ,ze nie tyje jeszcze ..bo na tycie to przyjdzie czas;-)

Angelie ooo ,a mi cos sie ubzduralo .ze Twoj tez w srode leci :-p
Ja chyba tez tak schudlam z tesknoty ..nigdy jeszcze tak nie tesknilam za mezem jak teraz :tak:JA nie mialam metalicznego smaku..tego nie zazdroszcze ..;-)

Vanilka na ja też strasznie tęsknie za swoim.Bardzo bym chciała żeby już był przy mnie, bo teraz bardzo go potrzebuje. Dobrze,że chociaż wróci bo nic nie wie o fasolince a ja mu codziennie płakałam do suchawki,że mnie zostawił i go nie znosze :sorry2: Już nie raz pytał czy wszystko ok bo się tak nigdy nie zachowywałam.Ale jak wróci i mu powiem o naszej fasolince to zrozumie :tak:
A tak wogóle to w sumie to mój będzie w sumie w środę o pierwszej w nocy ale liczę już jako wtorek :cool2:

Ten smak w ustach nie jest do pozazdroszczenia:no:

Ile ja mojemu sie naryczalam na skypie :-(od czasu mojego wyjazdu ...
Chyba przez te szalejace hormony ...:eek:

Oj to przynajmniej wiem, że u mnie to było też normalne :-D
Ja ostatnio jak dzwoniłam do mojego on zażartował sobie - ale nie złośliwie - że ja do pracy muszę iść a on ma wolne, więc dla mnie już było powód do płaczu.Oberwał,że ma głupie żarty, że dla mnie to nie jest śmieszne, bo zostawił mnie samą ze wszystkim a on się bawi.Potem sama z siebie się śmiałam :-D
Ach te chormony:-D:-D:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry