reklama

Lipiec 2010

reklama
hej Kochane

My dzis nie pojechalismy na groby bo córcia chora wiec zostalismy z nią a na groby pojedziemy w tygodniu alb w natępny weekend.
Dziewczyny wspolczuje wam tych samotnych chwil, Ja juz tesknie jak mezuś idzie do pracy i go nie widze pol dnia to mi smutno :zawstydzona/y::-)
Ale zaraz bedą wasze połoweczki. Angelie u Was to dopiero bedzie radosc. Ale podziwiam Cię z tą tajemnicą. Ale za to bedzie super niespodzianka i bedziecie sie razem cieszyc. Tylko, ze ty juz wiesz od kilku dni i my razem z tobą a meżuś nie. Oj Oj. :tak::tak:

Angelie u Was to dopiero bedzie radosc. Ale podziwiam Cię z tą tajemnicą. Ale za to bedzie super niespodzianka i bedziecie sie razem cieszyc. Tylko, ze ty juz wiesz od kilku dni i my razem z tobą a meżuś nie. Oj Oj. :tak::tak:

Arlecia ja już wiem o naszej fasolince od 2 tygodni i dlatego jest mi tak ciężko i ciągle mojemu płacze do telefonu.Wczoraj znowu mało mu się nie wygadałam, ale jakoś się powstrzymałam.Wkońcu zostały mi tylko 2 dni. :-) Jejku już tysiące razy wyobrażałam sobie jego mine jak się dowie, ale tego chyba nie da się przewidzieć :sorry:

Ciekawe czy padnie pytanie ..dlaczego mi nie powiedzialas ???hihi;-)
A ile sie nie widzieliscie ??

Vanilka jak już gdzieś wcześniej wspominałam to staraliśmy się o dzidzie i mieliśmy nadzieje,że nam się uda.I jak moja połówka wyjeżdżała to mu powiedziałam,że jak nam się uda to mu napewno nie powiem przez telefon :-D
A ile się nie widzieliśmy - w ten wtorek będzie 2 i pół tyg. Mój wyjechał 17 października a ja już wiedziałam 20- tego :szok:

Twarda jestes !! Ja tam odrazu mu wyklepalam i oczywiscie z placzem;-)
my juz 3 tyg.bez siebie!!Przyleci w srode ,a w niedziele lecimy razem do uk .
No i wybiore sie do tej poloznej ..:szok:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry