reklama

Lipiec 2010

No to tworzę listę - Lipcówki 2010

nick - data porodu z ost @ - wiek - miasto

aisim - 3.07 - 29 lat - Katowice
Angelie - 4.07 - 28 lat - UK
nutella - 2.07 - 30 lat - Mediolan
Vanilka - 3.07 - 26 lat - Northampton/UK
Nikiforka
passingby
Atabe
Mysza 1984
megi1978
Arlecia - 7.07 - 29 lat - Toruń

reklama
Dziewczyny a jak u Was z kawą!!
Bo ja straszny kawosz jestem - piłam po 5 kubków dziennie!! teraz tylko jeden rano (trochę mi mało), ale kofeina jest szkodliwa podobno!! no i strasznie mi tego brakuje!!

Bo ja straszny kawosz jestem - piłam po 5 kubków dziennie!! teraz tylko jeden rano (trochę mi mało), ale kofeina jest szkodliwa podobno!! no i strasznie mi tego brakuje!!
Kofeina podobno powinna byc ograniczona do minimum, ale jak tu nie pic kawy jak sie caly dzian spac chce ;-). Kiedy macie pierwsza wizyte? Ja ide 10.11. Juz nie moge sie doczekac.:cool2:

Ja już byłam na 1 wizycie i na usg, kolejna wizyta 17.11 może będzie już serduszko słychać!!!
Na razie cierpliwie czekam!!:-) Moze w końcu w tej ciąży cierpliwości się nauczę bo to moja straszna wada!!!:-):eek:

Mnie w 5 czy w 6 tygodniu tak odrzuciło od kawy, że do dzisiaj nawet patrzeć na nią nie mogę, więc problem się sam rozwiązał :-D

Dziewczyny, napiszcie do moderatora, żeby przeniosł Wam dział z naszego czerwca, bo nowe dziewczyny Was nie znajdą ;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry